reklama
kate332
lipcowe mamy'05
Nie no, przecieniasz mnie Kate :-)ja tego nie zrobiłam wszystkiego w ten dzień Okna były umyte parę dni wcześniej :-)
uffff to mnie uspokoiłaś myślałam że ja jakaś niewydolna sprzątaniowo jestem, ale okna mam umyte
wogole to witam i od razu mówie dobranoc bo uciekam myślałam że posiedze wieczorem ale miałam zaległości straszne w prasowaniu i musiałam trochę nadrobić a nie lubię tego okropnie
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć.
Witam sie z kawą i orzeszkami :-)
Witam sie z kawą i orzeszkami :-)
Hejo jestem i ja
Znów niewyspana wieczorna popijawa imieninowa, wczesniej mega zakupy , rozkładanie tego wszytskiego...
Ale pokoik Maksa przygotowany, łózeczko+ pościel gotowe, kreciki na ścianie :-) i mój niunio dziś wraca z wakacji :-):-):-):-):-):-) Ogromnie się cieszę, ze znów wszytsko bedzie normalnie :-):-) Ech.... ale super:-)
Znów niewyspana wieczorna popijawa imieninowa, wczesniej mega zakupy , rozkładanie tego wszytskiego...
Ale pokoik Maksa przygotowany, łózeczko+ pościel gotowe, kreciki na ścianie :-) i mój niunio dziś wraca z wakacji :-):-):-):-):-):-) Ogromnie się cieszę, ze znów wszytsko bedzie normalnie :-):-) Ech.... ale super:-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Witam się z kawą i batonikiem "Fitness" hihi :-)
Ja tylko na chwilkę, bo mam dzisiaj co robić.
Musze zaraz obiad ugotować, bo potem przychodzą do mnie 2 kumpele i będziemy plotkować. A na obiadek: naleśnikowy tort szpinakowo-marchewkowy :-) Więc roboty troszkę mam. Mówię wam - odpieprza mi przez to siedzenie w domu i co chwilę wymyślam jakieś frykasy. Oprócz tego ciągle latam ze szmatą i szukam kurzu, a wieczorem jestem taka zmęczona, że nie wiem czy coś z tej siostrzyczki będzie, bo nic mi się już nie chce
Wniosek: baby na za długim urlopie głupieją!!! Podejrzewam, że mąż bardziej by się ucieszył z tego, jakbym mu wieczorem do łóżeczka wskoczyła, niż z tego, że w domu nie ma kurzu. No ale cóż - postaram się naprawić :-) Najgorsze jest to, że jeszcze cały miesiąc wakacji :sick:
A wieczorem imprezka imieninowa u szwagra i siostry :-) Więc mam dzisiaj co robić.
Musze zaraz obiad ugotować, bo potem przychodzą do mnie 2 kumpele i będziemy plotkować. A na obiadek: naleśnikowy tort szpinakowo-marchewkowy :-) Więc roboty troszkę mam. Mówię wam - odpieprza mi przez to siedzenie w domu i co chwilę wymyślam jakieś frykasy. Oprócz tego ciągle latam ze szmatą i szukam kurzu, a wieczorem jestem taka zmęczona, że nie wiem czy coś z tej siostrzyczki będzie, bo nic mi się już nie chce
Wniosek: baby na za długim urlopie głupieją!!! Podejrzewam, że mąż bardziej by się ucieszył z tego, jakbym mu wieczorem do łóżeczka wskoczyła, niż z tego, że w domu nie ma kurzu. No ale cóż - postaram się naprawić :-) Najgorsze jest to, że jeszcze cały miesiąc wakacji :sick:
A wieczorem imprezka imieninowa u szwagra i siostry :-) Więc mam dzisiaj co robić.
nenius
Przyjaciółki 2008
wyobrazcie sobie ze dwa dni temu reka mnie tak bolala ze pojechalam do szpitala po pracy i.... dowiedzialam sie ze mam przyjsc miedzy 8.30 a 14 bo w nocy nie robia przeswietlen i moj przypadek nie jest emergency!!!! rozumiem ze jak nie daj boze zlamie sobie noge o trzeciej w nocy to musze poczekac do 8.30 albo ja sobie zlozyc sama na oko!!!! idioci!!!!
dzis mnie dimitris zawioz do szpitala o 9 rano i... nie zrobia mi przeswietlenia bo najpierw musze sie umowic na randevu z ortopeda! a ortopeda bedzie laskaw odebrac telefon i sie ze mna umowic o 10 we... wtorek! to spotkanie pewno wypadnie za trzy tygodnie?
Rety, koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-shocked2::sick:
Witam się z kawą i batonikiem "Fitness" hihi :-)
ale fajnie, ja też bardzo chętnie spotkałabym się z koleżankami Niestety rzadko mi się to udaje.
I tak sobie myslę, że te Wasze dzieciaczki to chyba bardziej samodzielne są od Darii skoro macie tyle czasu na gotowanie, sprzątanie itd. Daria to non stop dorosłych do zabawy zaciąga, jakoś jej samej zabawa nie w smak. No więc czasem wyjściem jest robienie domowych prac razem z nią ale generalnie to uciążliwe, długotrwałe itd. - no i w rezultacie nic nie robię ;-);-);-);-)
reklama