reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nie no, przecieniasz mnie Kate :-)ja tego nie zrobiłam wszystkiego w ten dzień :no: Okna były umyte parę dni wcześniej :-)

uffff to mnie uspokoiłaś myślałam że ja jakaś niewydolna sprzątaniowo jestem, ale okna mam umyte :rofl2:

wogole to witam i od razu mówie dobranoc bo uciekam myślałam że posiedze wieczorem ale miałam zaległości straszne w prasowaniu i musiałam trochę nadrobić :crazy: a nie lubię tego okropnie :wściekła/y:

uuuuuuuuu byłam ostatnia i jestem pierwsza :szok::cool2::cool:

WITAM

u nas zapowiada się ładna pogoda świeci słońce i jest ciepło :cool2:

ehhh trzeba by jakieś śniadanie dziecku zmontować bo wstało i bajki ogląda a matka przed kompem siedzi :no::confused::happy:

Hejo jestem i ja :cool2:
Znów niewyspana :sorry: wieczorna popijawa imieninowa, wczesniej mega zakupy :shocked2:, rozkładanie tego wszytskiego:shocked2:...

Ale pokoik Maksa przygotowany, łózeczko+ pościel gotowe, kreciki na ścianie :-) i mój niunio dziś wraca z wakacji :-):-):-):-):-):-) Ogromnie się cieszę, ze znów wszytsko bedzie normalnie :-):-):tak: Ech.... ale super:-)

Witam się z kawą i batonikiem "Fitness" hihi :-)

Ja tylko na chwilkę, bo mam dzisiaj co robić.
Musze zaraz obiad ugotować, bo potem przychodzą do mnie 2 kumpele i będziemy plotkować. A na obiadek: naleśnikowy tort szpinakowo-marchewkowy :-) Więc roboty troszkę mam. Mówię wam - odpieprza mi przez to siedzenie w domu i co chwilę wymyślam jakieś frykasy. Oprócz tego ciągle latam ze szmatą i szukam kurzu, a wieczorem jestem taka zmęczona, że nie wiem czy coś z tej siostrzyczki będzie, bo nic mi się już nie chce :no:
Wniosek: baby na za długim urlopie głupieją!!! Podejrzewam, że mąż bardziej by się ucieszył z tego, jakbym mu wieczorem do łóżeczka wskoczyła, niż z tego, że w domu nie ma kurzu. No ale cóż - postaram się naprawić :-) Najgorsze jest to, że jeszcze cały miesiąc wakacji :sick:

A wieczorem imprezka imieninowa u szwagra i siostry :-) Więc mam dzisiaj co robić.

wyobrazcie sobie ze dwa dni temu reka mnie tak bolala ze pojechalam do szpitala po pracy i.... dowiedzialam sie ze mam przyjsc miedzy 8.30 a 14 bo w nocy nie robia przeswietlen i moj przypadek nie jest emergency!!!!:eek::eek::eek: rozumiem ze jak nie daj boze zlamie sobie noge o trzeciej w nocy to musze poczekac do 8.30 albo ja sobie zlozyc sama na oko!!!!:wściekła/y::no: idioci!!!!
dzis mnie dimitris zawioz do szpitala o 9 rano i... nie zrobia mi przeswietlenia bo najpierw musze sie umowic na randevu z ortopeda! a ortopeda bedzie laskaw odebrac telefon i sie ze mna umowic o 10 we... wtorek!:eek::eek::eek: to spotkanie pewno wypadnie za trzy tygodnie?

Rety, koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::-:)shocked2::sick::angry::baffled:

Witam się z kawą i batonikiem "Fitness" hihi :-)

Ja tylko na chwilkę, bo mam dzisiaj co robić.
Musze zaraz obiad ugotować, bo potem przychodzą do mnie 2 kumpele i będziemy plotkować. A na obiadek: naleśnikowy tort szpinakowo-marchewkowy :-) Więc roboty troszkę mam. Mówię wam - odpieprza mi przez to siedzenie w domu i co chwilę wymyślam jakieś frykasy. Oprócz tego ciągle latam ze szmatą i szukam kurzu, a wieczorem jestem taka zmęczona, że nie wiem czy coś z tej siostrzyczki będzie, bo nic mi się już nie chce :no:
Wniosek: baby na za długim urlopie głupieją!!! Podejrzewam, że mąż bardziej by się ucieszył z tego, jakbym mu wieczorem do łóżeczka wskoczyła, niż z tego, że w domu nie ma kurzu. No ale cóż - postaram się naprawić :-) Najgorsze jest to, że jeszcze cały miesiąc wakacji :sick:

A wieczorem imprezka imieninowa u szwagra i siostry :-) Więc mam dzisiaj co robić.

ale fajnie, ja też bardzo chętnie spotkałabym się z koleżankami :tak: Niestety rzadko mi się to udaje.

I tak sobie myslę, że te Wasze dzieciaczki to chyba bardziej samodzielne są od Darii skoro macie tyle czasu na gotowanie, sprzątanie itd. Daria to non stop dorosłych do zabawy zaciąga, jakoś jej samej zabawa nie w smak. No więc czasem wyjściem jest robienie domowych prac razem z nią ale generalnie to uciążliwe, długotrwałe itd. - no i w rezultacie nic nie robię ;-);-);-);-)

reklama
składam zaległe ale szczere zyczenia imieninowe Anulom naszym kochanym
jakby to Dasa napisała..
STO LAT W PIęKNYM CIELE KOBITKI :tak:

905_DSCN3882x370.jpg

Do góry