reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

taaak, nie wyrobilam sie. doczytalam tylko do str 7679.... brak czasu. u nas powtorka z rozrywki! znow o piatej rano jest powyzej 30 stopni! w ciagu dnia nawet nie fatyguje sie zeby sprawdzac 42 czy 47 roznicy wielkiej nie robi:baffled: chyba...:eek:
wszystkim aniom wszystkiego najlepszego!!!:elvis::elvis::-)
co tam jeszcze... a dostalam eksmisje z chalupy:sorry2: przyjechal chlopak kolezanki a ze ona mieszka w domu swojego szefa i jakos tak im glupio sie bzykac jak za sciana szef spi to sie zamienilysmy na domy!:tak:
wyobrazcie sobie ze dwa dni temu reka mnie tak bolala ze pojechalam do szpitala po pracy i.... dowiedzialam sie ze mam przyjsc miedzy 8.30 a 14 bo w nocy nie robia przeswietlen i moj przypadek nie jest emergency!!!!:eek::eek::eek: rozumiem ze jak nie daj boze zlamie sobie noge o trzeciej w nocy to musze poczekac do 8.30 albo ja sobie zlozyc sama na oko!!!!:wściekła/y::no: idioci!!!!
dzis mnie dimitris zawioz do szpitala o 9 rano i... nie zrobia mi przeswietlenia bo najpierw musze sie umowic na randevu z ortopeda! a ortopeda bedzie laskaw odebrac telefon i sie ze mna umowic o 10 we... wtorek!:eek::eek::eek: to spotkanie pewno wypadnie za trzy tygodnie?

reklama
a i jeszcze jest taaaaaaaaaaaak goraco ze elektrycznosc nie wyrabia upalow, przeciazenia itd i pada swiatlo! kilka godzin dziennie!!!!:wściekła/y: ale jak mam isc do pracy to wlaczaja i nie ma siedzenia na dupie tylko zapie...lac musze!!!:no:
ale co tam to wszystko mnie nie zraza!!! fajnie jest:tak::-)
spadam laski

i jeszcze:
100 lat dla Oliwierka z okazji skończenia 2 latek, dużo zdrówka i wspaniałych prezentów:elvis::tak: :-):-):-)

4uw9jci.gif

Oliwierku - mnóstwo całusów z okazji urodzinek!
Życzymy wiele radości,
miłości
i przyjaciół
przez całe życie
:elvis:

tort_urodzinowy.jpg

Chyba dzidzia mi się przekręcila i zaczyna coś wypychać w okolicach pępka... a tam taka delikatna skóra :-( Idę Ją poprosić żeby troszkę się odwróciła. A więc leżonko i głaskanie brzuszka.

Dobranocki dziewczynki :elvis::elvis:

i jeszcze:
100 lat dla Oliwierka z okazji skończenia 2 latek, dużo zdrówka i wspaniałych prezentów:elvis::tak: :-):-):-)

4uw9jci.gif

od ciotki hanti z dzieciaczkami również
wszystkiego naj,naj!!

proszę o wybaczenie o podpięcie się do życzeń,ale są takie śliczne

Wiki, kupuj;-) Bedziemy obie rozkręcać nasze pozycia małżeńskie na nowo
a potem sie powymieniamy doświadczeniami czy faktycznie ten body max działa;-);-):szok::-D:-D:-p:rofl2::rofl2::ninja2:

Hihihihihi ja też kupiłam:-p Ale w nadziei że dostane takiego pałera, że zmywanie naczyń przestanie być koszmarem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Jak na razie nie łykam :szok: to i nie zmywam ;-):-D:-D:-D:-D:-D

ja mimo bycia szeroko mianowanym "umysłem ścisłym" najlepiej czuję się w otoczeniu tak zwanego artystycznego nieładu :-p Uważam że jak jest wszystko pod linijkę to jest nudno :happy2::happy2::happy2: a ilez to wrażeń i emocji tak na przykład szukać czegoś w takim artystycznym nieładzie:rofl2: jak się człowiek spieszy....:rofl2:.... i mąż czeka....:rofl2::rofl2::rofl2: emocje małżeńskie u nas nie zagasną, to pewne :-p a jak powiedział B. Shaw - od nudnej żony mąż odejdzie a od nieprzewidywalnej nigdy - co najwyżej ja zamorduje :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: czy to dlatego mój mąż kupił (jak sam nazwał:-p ) narzędzie rozwodowe, powszechnie zwane siekierą ?:-p:-p:-p

cześć lasie :) mamy sajgon
wątek budowlany od ręki zapełniam na kilkadziesiąt stron :wściekła/y:
strumienie świadomości ;-)budującej kobiety mnie dobiją :rofl2: ale kupiłam betoniarkę :rofl2: od razu mi lepiej :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: w końcu cos nowego :rofl2::rofl2:ile można kupować cement na tony :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: ale ale
najważniejsze:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH DWULATKÓW!!!!! NIECH IM ZDROWIE ORAZ HUMOR DOPISUJE,
BUNT DWULATKA SZYBKO PRZELATUJE :)

Do góry