reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hello babulce:-)

mam juz w domku część łosiowego dobytku,który przyjechał wraz z wielkimi proszkami dzięki uprzejmości i miejscu w autku naszego koloegi

ale mnie korci by zajrzeć do tej wypchanej po brzegi walizy,czy nie ma tam czegos ciekawego dla mnie,ale zapewne łosiek wszystkie prezenty ma przy sobie byśmy go bardziej kochali:sorry2::-p:tak:

Dzień doberek lasie :cool2:

A na nowe łóżko ma takie pościelki w samochody i z kosmosem, ale bardzo delikatne.
No właśnie, gdybym jeszcze jakieś delikatne te motywy znalazła, na razie na allegro nie widziałam, połazikuję po sklepach, może się coś fajnego trafi :rofl2:

No kurde, zainstalowałam, ale nie mam nadal połączenia :realmad: Muszę chyba poprosić o pomoc jakiegoś chłopa :sorry2:

w sumie tak Iwon,ale ja biorę poprawkę,
że ten nasz dwulatek za chwilkę bedzie troszkę starszy
i juz bedzie miał coś ulubionego,
co przerodzi sie w pasję........

To mu wtedy kupię nową pościel :rofl2: Na razie chcę mieć jeszcze małego bobaska w domu :happy2::sorry2:

Joasiu nie umiem oddać na Ciebie głosu,
proszę o instrukcje:-:)eek:

Kurde, ja też próbowałam i nie mogę :eek:

hihi czyli za rok Maks gołe lasie na pościeli znajdzie ,ze niby coraz bardziej męskie bedą jego pościele :-p:-p:rofl2::cool:

:biggrin2::biggrin2::biggrin2::rofl2::rofl2:

Dobra to ja tez spadam
wczoraj do 1szej włosy farbowałam wiec dzisiaj ide wcześniej do wyra :tak:
Kiedy się pochwalisz? :ninja2:

Ja tez :baffled: Zamiast korzystać z nieobacnosci Maksa to my ciagle w ruchu, biegu.

Taaa, zamiast korzystać z urlopu, to ja ciągle w ruchu, w biegu :rolleyes2: O tyle dobrze, że się wysypiam :rofl2:

Anusie małe i duze wszytskiego najlepszego!!!!:-):-):-)

53.gif

:tak::tak::tak::tak::tak:

Działa działa , pierwszy efekt najdalej za dwa tygodnie :-p Bierz łosia do sypilani i kupuj w pakiecie do BodyMax stoper do uszu :-D;-)

jasne ,że działa Anusia i wydaje mi się,że jak się odkryjecie na nowo,to stopery nie będą Ci potrzebne,bynajmniej na początku...........ja zasypiałam w błogiej rozkoszy i nic mi nie przeszkadzało:rofl2::-p:rofl2:

hello babulce:-)

mam juz w domku część łosiowego dobytku,który przyjechał wraz z wielkimi proszkami dzięki uprzejmości i miejscu w autku naszego koloegi

ale mnie korci by zajrzeć do tej wypchanej po brzegi walizy,czy nie ma tam czegos ciekawego dla mnie,ale zapewne łosiek wszystkie prezenty ma przy sobie byśmy go bardziej kochali:sorry2::-p:tak:

Hanti widzę, że elfik Cię zainspirował, bo już nie piszesz wierszem?:rofl2: :-p

Własnie przyszła zamówiona przeze mnie płytka Nelly Furtado :rofl2::cool2: Generalnie nie słucham raczej popu, ale jej muza wyjątkowo mi przypadła do gustu :tak: Słuchaliśmy jej, jak jechaliśmy do Austrii i wpadła mi w ucho :-)

Idę włączyć..:rofl:

Własnie przyszła zamówiona przeze mnie płytka Nelly Furtado :rofl2::cool2: Generalnie nie słucham raczej popu, ale jej muza wyjątkowo mi przypadła do gustu :tak: Słuchaliśmy jej, jak jechaliśmy do Austrii i wpadła mi w ucho :-)

Idę włączyć..:rofl:
Tez ja lubie, ma cos magicznego w głosie, za to łos uważa, że ma to coś ale w wyglądzie:rofl2: az slini się na jej widok:-D

poza tym...nie wiem po co mi ten Bodymax, bo łosia zaciągłam do sypialni już wczoraj i :rofl2::rofl2::sorry2::-):rolleyes::rolleyes::ninja2::ninja2::rofl::rofl::cool2::cool2::cool2:nie potrzebuje body maxa:-D:-D:-D:eek:

reklama
Do góry