reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dobra to ja tez spadam
wczoraj do 1szej włosy farbowałam wiec dzisiaj ide wcześniej do wyra :tak:
jeszcze tylko chcialam................

Hanti fajnie,ze wróciłas do nas, brakowało tu Ciebie
i jak juz jestes to mam pytanie
dlaczego piszesz posty wierszem??? :eek:

ja też już spadam........czekałam na łośkowe ciuchy,bo miał kolega przywieź dziś w nocy,lub jutro rano........będzie pewnie rano,a ja będe miała TAKIE SIŃCE pod oczkami( a to taki mój PRZYJACIEL w męskim wcieleniu bez chemi:-p)

Elfik ja piszę wierszem???????NIEEEEEEEEE;-)

reklama
A ja nadal nie mogę oddać głosu na Joasie.... zaraz zaloguję się na innej przeglądarce, może coś pomoże :happy2:

mi tez się w koncu udalo - ale albo ta strona źle działa, albo ja czegoś nie rozumiem... namęczylam się nieźle :-(

mi tez się w koncu udalo - ale albo ta strona źle działa, albo ja czegoś nie rozumiem... namęczylam się nieźle :-(
he hej :-)
no coś nie tak z ta stronką bo Joasia podała link bezpośrednio do swojej fotki a tam nie ma tego "zagłosuj"
trzeba sie nieźle naklikac zanim sie uda :oo2:

:surprised::oo2::chief::angry:

Urażona nie jestem, sama się prosiłam o Wasze zdanie ;-),ale...nie przesadzacie troszkę? :sorry2: Przecież to ma być pościel dla dwulatka! Takiego rodzaju auta i shreki są moim skromnym zdaniem dobre dla starszych chłopców. A już spidermany czy supermany odpadają u mnie w przedbiegu :sorry2:Może za lat kilka dojrzeję do tego rodzaju klimatów :-p A pszczółkę Maję mój Gucio bardzo lubi :tak:

zgadzam się z Iwon :tak::rofl2:

to ja też chce do klubu :) nawet jak bardzo nie chce widziec brudu, to mi się nie udaje.... I chyba dlatego teraz mam już prawie deprechę, bo remont sie przeciaga, co jakis czas przez dom przealaja się chmary kurzu, i nie mogę powiesić firanek i urządzić się tak do końca :crazy: A na dodatek mam syndrom wicia gniazda :eek:

Elfika proponuję na szefa :tak:

ja też się dopisuję :tak:

oortopeda zaliczony
mała ma płaskostopie i troszkę stawia nóżki do środka
tyle że to normalne:tak: i do 3 lat trzeba dać dziecku spokojnie się rozwijać

taki jest właśnie efekt nowego pediatry:wściekła/y:jakieś niepotrzebne zawracanie

ale niech lepiej już daje za dużo niż za mało skierowań:sorry2:

za rok kontrola:-)

to mnie trochę uspokoilaś bo Daria też zaczęła stawiać nóżki do środka i już się martwiłam

he hej :-)
no coś nie tak z ta stronką bo Joasia podała link bezpośrednio do swojej fotki a tam nie ma tego "zagłosuj"
trzeba sie nieźle naklikac zanim sie uda :oo2:

Ratunku!!! Ja nie potrafię :no: Te dziewczyny, którym się udało - dajcie jakieś wskazówki :sorry2: Pokazują mi sie po dwie dziewczyny i jest napisane, zeby zagłosować, która podoba mi sie bardziej, ale za chiny ludowe nie umiem sprawić, żeby jedna z tych dziewczyn była Joasia

myślę, że Elfik by na pewno dołączył:-)

Elfika proponuję na szefa :tak:
Będę małpą do setnej potęgi, ale myślę, że Elfik w tych sprawach to Pierwsza liga, a ja to się pewnie plasuję gdzieś na dole listy, dlatego zgadzam się "Elf na prezeskę!"

z sentymentalnej głupoty
dzisiaj
a dopiero po 3 latach wiszenia na wieszaku
zniknęła z mojej szafy
sukienka ślubna:-(
sprzedałam ją

A ja moją obcięłam, zrobiłam sobie mini i mam fajna kieckę na imprezy, hihi. :-)

witam

wiecie że ja po przeczytaniu tego posta (a było to ok godz 16) poszłam myć okna i firanki prać :sorry2: klaudia jak ty to kobieto zrobiłaś że o tej godzinei już miałaś wszystko porobione ja chyba jakoś słabo zorganizowana jestem
Nie no, przecieniasz mnie Kate :-)ja tego nie zrobiłam wszystkiego w ten dzień :no: Okna były umyte parę dni wcześniej :-)

reklama
Hej babulce:rofl2:
witam się z pracy...dzisiaj do wieczorka, ale humorek mi dopisuje, więc nawet nie narzekam,że będę tutaj kiblowac do wieczorka:-p
słoneczko świeci, ale jakoś zimno...

Joasia jaka pogoda nad morzem, bo mój wyjazd także się zbliża a jest uzalezniony od ładnej pogody:sorry2:
zdawaj relację plissssssssssssssssss.......

Do góry