reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
trzecia kupiona w ikea ma na sobie motylki i chyba żuczki gąsienice
niektóre zwierzaki siedzą na sobie i wygląda jakby .:sorry2:były bardzo blisko przywiązane do siebie pod względem czułości

jak to kupowałam to nie zauważyłam że to wygląda jak zbiorowe bzykanie na łące

hhhahhaaahahhaha
dobre:-D:-D:-D:-D

no to zakładajmy ten FANCLUB........Elfik szefowa:elvis:

Elfik lipcową Antheą Turner:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

baby to jak Wy tak uwielbiacie sprzątać to ja Was zapraszam do siebie, ja sobie poleżę na balkonie i poczytam książeczkę a Wy mi śmigiem migiem posprzątacie chatkę, możemy się umówić na dyżury cotygodniowe:sorry2::-p:-p:-p:-p

baby to jak Wy tak uwielbiacie sprzątać to ja Was zapraszam do siebie, ja sobie poleżę na balkonie i poczytam książeczkę a Wy mi śmigiem migiem posprzątacie chatkę, możemy się umówić na dyżury cotygodniowe:sorry2::-p:-p:-p:-p

Edytko to może ja bym skorzystała,a przy okazji moje małe dziecie pojechałoby nad morze...........a muszę Wam napisać,iż u nas taka tradycja,że dzieciaki po morzu(włąćznie ze mną)zaczynają wołać siku i robic je tam gdzie dorośli:sorry2:;-)

no i dotarłam :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
po pierwsze: proszę o zmywarkę :baffled:
po drugie: proszę o plastry na odciski :sick:
po trzecie: proszę o kawusię :elvis::elvis::elvis::elvis:
po czwarte: proszę o moje zdjecie z Panem Prezydentem (Miasta Zabrze :-p)

ale najważaniejsze to: proszę o odpowiedź CZY BROOK SPADŁA Z TEJ CHOLERNEJ WIEŻY???!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

to są wlaśnei skutki wstawania o 5.20 :baffled::baffled::baffled:

zdjęciaaaa:rolleyes2::huh::rofl:
na boba zapraszam:sorry2: ze ślinozwisem:sorry2::sorry2::happy2:

Nie ma jezscze fotek. To była luxna pogaducha przy paleleniu fajki :tak:
Dziś mamy się zdzwonić potwierdzić kasę i termin.
Ale mysle, że bedzie git!:-p
Bede infromowac na bieżąco :cool::cool2:i prosić o porady :ninja2:

Kurde własnie dostałam od działu prezent. Trzy psychologiczne ksiązki, które zajebiscie chciałam mieć:-p
- "Grzeczne dziewczynki się nie bogacą" :ninja2:
- "Grzeczne dziewczynki nei awansują" :ninja2:
- "Grzeczne dziewczynki nie kręcą interesem" :ninja2:

Ale zajebka :rofl::wink:

Mega wypasiony teskt Kasi K "jak to kupowałam to nie zauważyłam że to wygląda jak zbiorowe bzykanie na łące"

O ja pierd....olę to już jak dla mnie górna połka zajebistych tekstów. Kocham te klimaty:-D:-D:-D:-D
Moze My powinnysmy nakrecić film laski ?:sorry2::rolleyes::ninja::wink::rofl2:

dla Oliwierka w dniu urodzin:

Daję Ci Oliwierku dziś swoje życzenia,
niech się Twe życie na lepsze zmienia,
wielu przyjaciół, mnóstwo miłości,

ludzkiej przyjaźni i życzliwości

baloons-happy.gif

ale najważaniejsze to: proszę o odpowiedź CZY BROOK SPADŁA Z TEJ CHOLERNEJ WIEŻY???!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jełsi nie spadła, to ją jej pomoge:crazy:
normalnie laski nie cierpię, udusiłabym ja gołymi rękami:wściekła/y::wściekła/y:
wogóle to jestem do tyłu jakis miesiąć, a co robiła na tej wierzy:-D:-D:-D:eek:
oglądam ten durny serial w pracy dla zabicia czasu, ale ostatnio jakoś nie mam miałam czasu:baffled:

reklama

1.
Nie ma jezscze fotek. To była luxna pogaducha przy paleleniu fajki :tak:
Dziś mamy się zdzwonić potwierdzić kasę i termin.
Ale mysle, że bedzie git!:-p
Bede infromowac na bieżąco :cool::cool2:i prosić o porady :ninja2:

2. Kurde własnie dostałam od działu prezent. Trzy psychologiczne ksiązki, które zajebiscie chciałam mieć:-p
- "Grzeczne dziewczynki się nie bogacą" :ninja2:
- "Grzeczne dziewczynki nei awansują" :ninja2:
- "Grzeczne dziewczynki nie kręcą interesem" :ninja2:

Ale zajebka :rofl::wink:

3. Mega wypasiony teskt Kasi K "jak to kupowałam to nie zauważyłam że to wygląda jak zbiorowe bzykanie na łące"

O ja pierd....olę to już jak dla mnie górna połka zajebistych tekstów. Kocham te klimaty:-D:-D:-D:-D
Moze My powinnysmy nakrecić film laski ?:sorry2::rolleyes::ninja::wink::rofl2:

ad. 1 - poczekamy, poczekamy;-):-)

ad. 2 - ale, że niby kto jest grzeczną dziewczynką? you?:shocked2::shocked2::rofl2::-p:-D:-D:-D

ad. 3 - tak, Kasia jest niekwestionowaną mistrzunią w tekszczeniu:-D:-D:-D, pierwsza liga razem z Alką :-p:-p:-p

Do góry