reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jeśli chodzi o mleko u nas Nestle Junior z miodem
i do tego kakao............inaczej nie przejdzie

serek ......... czasem, danonek ..........wcale,
jogurt........bardzo rzadko,kaszki.........nie wchodzą w ogóle
do naszego jadłospisu

Klauduś,tylko gratulować zdrowego apetytu Maciusiowi

Otylka to prawie nic nie je
chociaż ostatnio posmakowały jej cukierki
eukaliptusowe(miałam je w aucie dla poprawy samopoczucia)
niestety ostatnia paczka nawet do auta nie dotarła
efekt jest taki,że wszystkie słodycze w domu
muszę chować.........ostatnia skrytka szafka ubraniowa łosia
i jak Otylka o coś prosi,to mama najpierw robi
czary-mary,a jak się czary wykończą,
to nie ma słodyczy:eek::baffled::crazy:
inaczej się nie odczepi:-:)no:

reklama
Dziewczyny, te które kupiły takie pamiątkowe albumy dla dzieci: "Moje pierwsze 5 lat", czy wypełniacie je systematycznie?? Bo ja miałam zryw zaraz po zakupie i trochę uzupełniłam ale zatrzymałam się na ząbkach nr 4 i kuniec;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry2:
Nie wkleiłam żadnych fotek, no bo do tej pory nie zrobiłam w wersji papierowej:zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Co do mleka, młody pije zarówno zwykłe krowie, jak i bebilon. Ten drugi daję mu często wieczorkiem oprócz kolacji, najczęściej podczas wieczornej bajki. I tutaj mam do Was pytanie- czy Wasze robaczki piją mleko z butli? Ja daję młodemu modyfikowane z butelki właśnie. Robię to z czystego przyzwyczajenia, ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy Kornel nie jest już na to trochę za duży? :unsure: Tym bardziej, ze napoje pije normalnie z kubka, niekapka nie mamy już od dawna...

Dziewczyny, te które kupiły takie pamiątkowe albumy dla dzieci: "Moje pierwsze 5 lat", czy wypełniacie je systematycznie?? Bo ja miałam zryw zaraz po zakupie i trochę uzupełniłam ale zatrzymałam się na ząbkach nr 4 i kuniec;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry2:
Nie wkleiłam żadnych fotek, no bo do tej pory nie zrobiłam w wersji papierowej:zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

u mnie to samo.............nie mam weny,
a przy Damianie wszystko uzupełniałam na bierząco
co do zębów u nas dopiero teraz wyrzynają się 5,
więć nie byłabym na Twoim miejscu kochana tak bardzo do tyłu:sorry2:

dscn2818ip8.jpg

Anusia tu widać tę naszą - zdjęcie robione przez Darię :-)

Nie wypełniam systematycznie :sorry2: Swego czasu zaczęłam wszystko nadrabiać (włącznie z wertowaniem BB, bo było to chyba jedyne miejsce, z którego mogłam czerpać informacje), ale później mój entuzjazm nieco opadł :sorry2: Mam nadzieję, że nie będzie tak, że przy trzecich urodzinach będę nadrabiała hurtem cały drugi rok :szok:

nawiązując do postu Klaudii - jakie mleko piją wasze dzieci? bo Julka kategorycznie odmawia prawie wszystkich mlek modyfikowanych i Juniora i nawet kręci nochalem na smakowe mleka w kartonikach z np. mlekovity. jednynie NAN jeszcze uchodzi i kaszki do picia z nestle :sick::sick::sick::sick::sick:
dajecie maluchom zwykłe mleko z kartonu?

Mój pije z kartonu Łaciate juz od dawna ale tez daje mu Nestle:tak::tak::tak: waniliowe, z miodem (ale chyba ten miód go uczula) albo normalne.

Niania- nie mdli Cię po bodymaxie? Kurcze, mi jest zawsze nie dobrze po nim przez pól dnia:baffled:

Chyba nie :-p

Ale Bodymax+ mdlości kojarzą mi sie z czymś innym :happy2::cool2::ninja2::-D Chyba Ematka poszalała :-p

:wink:

reklama
Niania łóżeczko super,
wklej kobitko fotki gotowego pokoiku

jeśli chodzi o pościel Damian miał
w ciężarówki,a łóżko w Formułę1,
spał bez problemów........nawet mogę śmiało
rzec,że chętniej się kładł

zastanawiam się nad pościelą dla Otylci

mamy dziewczynek,co pokupowałyście???
u nas jest pościel w krecika,a Otylcia bardzo go lubi
może taką jej kupię........łóżko też mam juz w planach,