reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
:-p:-p:rofl2::rofl2:
Ide jutro popołudniu do lekarza i jak zrobi mi usg u siebie, to moze bede wiedzieć jutro:tak:, ale pewnie będzie tak, ze dowiem sie końcem tygodnia, bo idę na usg 4d;-) i odpuszcze sobie to przeswietlanie się u niej.

Obiecuje , ze jak juz bede wiedziała do was pierwszych napisze.:tak::tak:

Dziękuję kochane za wszystkie śliczne wierszyki i obrazki:elvis::elvis:

Na razie dzień urodzin mija mi jak każdy inny...
Mamy z K w planach wyjście wieczorem do kina, ale sama nie wiem jak będzie przez tą żałobę narodową:sick:
Jakoś tak mi smutno, chyba łapię deprechę trzydziestoletnią:baffled: Czekam na wyjaśnienie pewnej sprawy związanej z K, on każe mi się nie denerwować a ja nie potrafię o tym nie myśleć ech:crazy:

ZJEŻDŻALNIA Z CERTYFIKATEM BEZPIECZEŃSTWA (218036821) - Aukcje internetowe Allegro

zobacz tutaj, ta nasza to taka jak 2 tylko czerwona.

Kupiliśmy za 400 zł bo odbieraliśmy sami od producenta. Jakbyś była zainteresowana to moge załatwić jakieś namiary.

Zjezdżalnia jest fajna, ze schodkami, nie tylko sam ślizg. Troszkę ciężko się dziecku wchodzi z ostatniego szczebelka na górę ale to pewnie kwestia wzrostu i braku umiejętności ;-) Fajne są te wysokie brzegi na górze, tam gdzie dziecko siedzi bo przynajmniej się nie boję, że przechyli się na bok i spadnie (rzecz jasna trochę sie boję, że może spaść do tyłu ale to po prostu cała ja ;-)). Ślizg też ma brzegi dość wysokawe co jest według mnie (i producenta) zaletą tego typu zjeżdżalni (np. ta z 1 ma niższe i on jej dlatego za bardzo nie poleca). Ślizg nie jest stromy więc Daria zjeżdża już sama, bez łapania na dole. Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu :tak: Jakbys jeszcze chciala o coś zapytać to chetnie służę informacją ;-)

Dzięks bardzo :wink:

hello :)

:-p:-p:rofl2::rofl2:
Ide jutro popołudniu do lekarza i jak zrobi mi usg u siebie, to moze bede wiedzieć jutro:tak:, ale pewnie będzie tak, ze dowiem sie końcem tygodnia, bo idę na usg 4d;-) i odpuszcze sobie to przeswietlanie się u niej.

Obiecuje , ze jak juz bede wiedziała do was pierwszych napisze.:tak::tak:

To co dziewczynki, robimy zakłady? Tylko najpierw przydaloby się zdjęcie, zebysmy mogly oceniac po ksztalcie brzucha :-D

Dołączam się do wszystkich życzeń!

Dla kolejnych dwulatków wiele uśmiechu i radości przez caly kolejny rok! A dla Maksia wielkiej zjeżdżawki
(życzę zjeżdżawki, bo łóżeczko i tak trzeba będzie kiedyś kupić ;-))

62.gif

reklama
DLA KOCHANEJ EDYTKI
Z OKAZJI 18TYCH URODZIN
UŚMIECHU NA TWARZY
LICZNYCH OBŁOKÓW W KTÓRYCH MOZNA BEZPIECZNIE BUJAĆ
I POCZUCIA SPEŁNIENIA

18roz.jpg

i pomyśl Edziu, że jeszcze daleko Ci do takich atrakcji:

tort3_400x400.jpg

więc głowa do góry i ciesz się z każdego dnia ;-)

Do góry