reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

i pomyśl Edziu, że jeszcze daleko Ci do takich atrakcji:

tort3_400x400.jpg

więc głowa do góry i ciesz się z każdego dnia ;-)

o fruuuuuuuuuuu jaki moherowy tort:sorry2::szok::-D

dzięki Gazelko:elvis::elvis::elvis: (trochę mnie pocieszyłaś):rofl2:

reklama
NiaNia dzieki ogromne! przespalam sie z tym, skonsultowalam z innymi i decyzja zapadla! twoj pomysl z miejscem na tatuaz wygral!:-) robie na karku!:tak::-) niestety ciagle nie wiem co:sorry2::-( mam jakas tam wizje jaki ma byc ale ciagle brak pomyslukonkretnego. :baffled: wiem czego na bank czego nie chce, wiec tojuz jakis krok do przodu;-):-p dziewczyny jakies pomysly, potrzebuje inspiracji. cos malego, czarnego, seksownego, orginalnego i nie wsiowego....;-)

NiaNia dzieki ogromne! przespalam sie z tym, skonsultowalam z innymi i decyzja zapadla! twoj pomysl z miejscem na tatuaz wygral!:-) robie na karku!:tak::-) niestety ciagle nie wiem co:sorry2::-( mam jakas tam wizje jaki ma byc ale ciagle brak pomyslukonkretnego. :baffled: wiem czego na bank czego nie chce, wiec tojuz jakis krok do przodu;-):-p dziewczyny jakies pomysly, potrzebuje inspiracji. cos malego, czarnego, seksownego, orginalnego i nie wsiowego....;-)

hm... ja to chyba nie pomogę, bo osobiscie lubię motywy motylkow i elfów :sorry2::rolleyes2::surprised: bynajmniej nie jest to sexi

moze jakas fajna ryba??? a jaki jest Twoj znak zodiaku?

reklama
a takie kicie? Podobaja mi sie te dwie ostatnie - na karku fajnie by wyglądały:

koty

a tu różniaste:

rozne

tu mi sie podoba 1szy motyl - taki deliaktny

motyle

jeszcze mi do glowy przyszly smoki, delfiny...

ale może zastanów się Olivia, co lubisz, z jakim żywiołem się identyfikujesz? Żeby tatuaż wyrażał Ciebie :elvis:

Do góry