reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

6cpggmb.gif

Kochany Krzysiu i Natanku, w dniu 2 urodzin, życzymy Wam dużo zdrówka i radości, smacznego tortu i duuuuuuuuuuużo prezentów;-):elvis::-D

53h50ud.gif

reklama
e-mamo dzięks :happy2:
ale te nasze dzieciaki już duuże, u mnie bunt dwulatka rozwija się w zastraszającym tępie niedługo trzeba suię będzie z domu wyprowadzić :baffled:

e-mamo dzięks :happy2:
ale te nasze dzieciaki już duuże, u mnie bunt dwulatka rozwija się w zastraszającym tępie niedługo trzeba suię będzie z domu wyprowadzić :baffled:

oj duże, duże;-):tak::-D
Kasiu:szok::szok::szok: dopiero teraz się zaczęłaś buntować?? :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D nooooooo to współczuję;-);-) Krzysiowi, Piotrkowi i łosiowi też hihi:happy2::happy2::happy2:

My dzisiaj wymoczyliśmy dupki w Aqua Parku;-) Młoda tak się wyhasała, że w pewnym momencie kategorycznie odmówiła przebywania w basenie. Jak wyszliśmy to poszła prosto do baru i mówi że jeść trzeba:szok::szok: łoś zamówił hot doga a moje dziecko go połknęło prawie w całości:szok::szok::szok::szok:
Pierwszy raz taka akcja miała miejsce:-D

oj duże, duże;-):tak::-D
Kasiu:szok::szok::szok: dopiero teraz się zaczęłaś buntować?? :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D nooooooo to współczuję;-);-) Krzysiowi, Piotrkowi i łosiowi też hihi:happy2::happy2::happy2:
:-D proszę mnie nie łapać za słówka :-):biggrin2:
oczywiście chodziło o bunt mojego dwulatka, ja może też przechodzę jakiś bunt ale inaczej bym musiała go nazwać :rofl2:

ide spać bo padam jakoś :sick: duchota okropna mimo że otwarte są wszystkie okna jakie mamy w domu :eek: nawet przeciągu nie ma :oo:

hejo kochane lipcóweczki moje
z całego serca dziękuję Wam wszystkim za piękne zyczenia urodzinowe:-):-):-)
Było mi tak miło z powodu tych wszystkich kwiatków i wierszyków,ze sie popłakałam :zawstydzona/y::-p
szczególne podziekowania :
Dziekuje Elen mam nadzieje,ze sie spełni , osobiście zamierzam Cie wyściskać może juz w przyszły łikendas...???:tak:

Elficzorku nasz kochany

często przez nas przytulany

w domku na błysk wysprzątanym

i w rozmiarze ciut za małym

przyjmij te życzenia skromne

szczere i które nie pomne

bo w urodzinowym szale

pamiętaj żeś młoda stale

niech nam przyjaźń długo kwitnie

i nad morzem los nas spiknie;-)

100 lat!!!

5xrur28.gif

hihi Emamko moja siostrzyczko wirtualna jaka z Ciebie poetka :szok:
Dzieki kochana za te wszystkie miłe słowa,za zyczenia i za to ,ze jestes zawsze kiedy tego potrzebuje :elvis::elvis::elvis:

Elf specjalnie dla Ciebie wklejam kartkę urodzinową :-p Robię to pierwszy raz w swojej karierze na BB:cool: Moze nei jest za piekna ale to moja pierwsza :zawstydzona/y::cool2:
Niania jestem zaszczycona i pięknie dziekuje za ta zajebista karteczke :-p:cool2::cool2::biggrin2:
ps. ja tez na jasne brązy mam faze i tak schodze z ciemnego ton za tonem :-p:tak::cool::cool:
ciekawa jestem efektu końcowego bo ostatnio jak rozjaśniałam w losy to wygladałam jak.....siwa koza :szok::wściekła/y::angry:
dla naszego Elficzka z okazji urodzin:shocked2:

Są słowa których mówić nie należy,
takie, których się nie zdradza,
których głębi nic nie zrani, nie pogubi, nie postrada.
A więc powiem prosto z mostu.
Bo ja wiem, zrozumiesz przecież.
Ja dziękuję Ci poprostu, za to,
że naprawdę jesteś.
Kasiu dziekuje ślicznie
Zyczenia piękne i tutaj sie najbardziej wzruszyłam
Buziak specjalny dla Ciebie kochana :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
dla Juleczki mojej małej gwiezdnej siostrzyczki :tak::-) serdeczne urodzinowe ELMASKI
66yp6cp.jpg
66yp6cp.jpg
66yp6cp.jpg
66yp6cp.jpg

i jeszcze .....
Serdeczne życzenia urodzinowe dla naszych kolejnych dwulatków
Krzysia i Natanka!!!
Sto lat chłopaki!!!!

4ucsa3r.gif

Do góry