reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:szok: uuups! no nie, jednak wierze w moja wiedze na temat antykoncepcji:-p poki co przez 26 lat mnie nie zawodzi(oprocz tego jednego smutnego momentu z zeszlego roku, ktory byl w zasadzie niemozliwy do przewidzenia:-:)-:)-()

Oliwia, to ile TY masz lat ? albo inaczej, w żłobku zaczęłaś?:szok::-D:-D:-D:-D

najwyżej się będę tapirować, w końcu już niedługo kończę 30 lat i czas zacząć, prawda? :-p

picz :-p:cool:

a dla kochanej Juleczki też mamy życzenia
radości słodyczy i ..... pociechy z rodziców;-)

kwiatydziewczynkaqr8.jpg

dziękuję Kasiu :elvis:

reklama
Ooo, widzę, że więcej nas chodzi "na polko" a nie na dwór, hihi. Ania witaj w klubie :-)
a ja tam chodze nie na dwor, nie na polko tylko na volte:-)

(z racji przypadającej dzisiaj 5 rocznicy ślubu :-D)
wszystkiego najlepszego Nenius dla ciebie i Slawka:-)

chodzi mi po głowie coś takiego:

z4319610X.jpg

może niezbyt wyrafinowane, ale wg mnie Katie wygląda super :blink: No i ja lubie takie dziewczęce buziaki :tak:

teraz mam pytanie - czy taki fryz nie oklapnie zbyt szybko?
co by ci tu doradzic:confused: ja generalnie znam swoje wlosy i ich mozliwosci i ograniczenia. moj fryzjer tez je zna w zwiazku z tym wiemy na jakiej plaszczyznie nam wolno operowac a na jaka lepiej sie nie wypuszczac;-)
Gazelka a ty masz jakiegos fryzjera ktoremu jestes wierna i on zna twoje upodobania i twoje wlosy? on/ona by ci najlepiej doradzila:tak:

:szok: uuups! no nie, jednak wierze w moja wiedze na temat antykoncepcji:-p poki co przez 26 lat mnie nie zawodzi(oprocz tego jednego smutnego momentu z zeszlego roku, ktory byl w zasadzie niemozliwy do przewidzenia:-:)-:)-()

1. 26 lat czynnej antykoncepcji? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
2. smutny moment wydaje mi sie byc b. smutny :elvis::elvis:

a dla kochanej Juleczki też mamy życzenia
radości słodyczy i ..... pociechy z rodziców;-)

AMEN:cool2::cool2::cool2:

a w ogóle Nianiu mam wrażenie że w ciemnych i w brązach jest Ci najładniej :blink: nie zabijaj
ja tez:tak: mnie tez nie zabijaj bo bys juz podpadla pod seryjnego morderce!:-D

co do fryzjera - mieszkam teraz gdzie indziej i przede mną trudne zadanie - znaleźć sobie odpowiedniego fryzjera :shocked2: a w okolicy jest tego bez liku, musze popytać sie koleżanek gdzie chodzą....
ja to nawet mieszkajac w grecji strzyge sie u Daniela na ulicy krochmalnej w warszawie w salonie studio effect!:tak: raz go zdradzilam i plakalam przez rok az mi odrosna wlosy!:wściekła/y:

Ale juz teraz obralam jeden cel - chce mieć włosy jak Trini z "Jak się nie ubierac:"...i chu...j:dull: I nie zmieniam juz kierunku :rolleyes::ninja2::rofl:
no dobra a co to za jedna?:confused: rezydentka tvn style?:confused:

Cześć laski :-) Jeszcze tylko kilka godzin i zwiewam na urlop, juhuuu :rofl2:
R-E-W-L-A-C-Y-J-N-E-J Z-A-B-A-W-Y!!!!:-)

Oliwia, to ile TY masz lat ? albo inaczej, w żłobku zaczęłaś?:szok::-D:-D:-D:-D

[/size]1. 26 lat czynnej antykoncepcji? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
2. smutny moment wydaje mi sie byc b. smutny :elvis::elvis:
:zawstydzona/y:no to sie nie wyrazilam tak jak chcialam. jakies zaklocenie nastapilo na linii glowa-klawiatura;-) to sie chyba skrot myslowy nazywa? no dobra, jak juz tak wypytujecie, to zaczelam moje drogie panie statystycznie jak wiekszosc nastolatek w pl-18:tak:
a do zlobka nie chodzilam;-)

odnosnie punktu drugiego Elen, to brak jest slow.:-:)-:)-( nie tylko odnosnie mojej straty ale tez calej sytuacji, ktora wtedy nastapila i ktora musialam doswiadczyc.:-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry