reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

co do fryzjera - mieszkam teraz gdzie indziej i przede mną trudne zadanie - znaleźć sobie odpowiedniego fryzjera :shocked2: a w okolicy jest tego bez liku, musze popytać sie koleżanek gdzie chodzą....

taaaaaaaaaaaak, to mój odwieczny problem - w rezultacie za każdym razem chodzę gdzie indziej bo nigdzie nie jest idealnie ;-)

reklama
a ze mną kto się umówi na kawę? ;-);-);-)
ja nie, bo za daleko mieszkasz :dry:

chodzi mi po głowie coś takiego:

z4319610X.jpg

może niezbyt wyrafinowane, ale wg mnie Katie wygląda super :blink: No i ja lubie takie dziewczęce buziaki :tak:

teraz mam pytanie - czy taki fryz nie oklapnie zbyt szybko?

hmmm pewnie zależy od włosów :-p
właśnie to chciałam napisać - u mnie byłaby klapa jeszcze przed wyjściem z zakładu fryzjerskiego :laugh2:

Ale juz teraz obralam jeden cel - chce mieć włosy jak Trini z "Jak się nie ubierac:"...i chu...j:dull: I nie zmieniam juz kierunku :rolleyes::ninja2::rofl:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A ja się tylko domyślam co to wróży hihi:-p;-)
3 lata temu NiaNia była blondiną:sorry2::sorry2::rofl:
Maxio jest na wakacjach hihi, to może o czymś wkrótce usłyszymy?:-p:-p;-)

hihihi tak Nianiu - do roboty!!!!!!!!! ;-)

Nie wykluczone :cool2::cool2::cool2::sorry2:....pipki :biggrin2::rolleyes::ninja:

Cholera wczoraj zmieniłam tez pościel...na czerwoną :-p:cool2: To podobno bardzo dobrze wpływa :zawstydzona/y::ninja2::rolleyes2::hmm::wink::rofl:

reklama
Do góry