reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
MACIUSIU...

Życzymy Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny !

Sto lat!!!

4pbwuxh.gif

Wszystkiego dobrego dla Maciusia !!

hej babeczki kochane :-):-)

łos własnie pojechał, wiec do 20 lipca jestem słomiana wdowa :-p:-p

dzisiaj dzien leniuchowania na poprawienie sobie nastroju
polecam wszystkim
jedno tylko mnie martwi, Kuba ma katar i lekko pokasłuje, mam nadzieje ze do niedzieli wszystko bedzie dobrze!!!!

Czesc Babeczki:-) Przepraszam za chwilowe milczenie ale duzo sie dzieje i nie nadazam.
Ostatnio tez jakoś podupadłam na sile i tak jak Wiki nic mi się nei chciało:sorry: Zakupiłam Bodymax i juz widzę poprawę. Polecam:cool: Pije tez magnez i nawet zaczynam mieć ochotę na układanie ciuchów a szafie:-p a to bardzo duzo jak na mnie...ostatnio:laugh2:

Maks zabkuje. Mamu juz jedną piateke na wierzchu, reszta w drodze. Nocki wiec bywaja rózne. Ale Maks znalazł na to sposób i teraz juz regularnie przychodzi do naszego łożka nad ranem:-p

Zaczynamy w sierpniu remont gigant. Opowiem o tym w drugim wejsciu. teraz lece naniesc opisy na szafki w kuchni (na projekcie oczywiscie). A co do kuchni - zupelnie zmieniona od ostatniej odsłony. Potem wstawie aktualną.

Mam tez trochę zdjęc wiec potem powrzucam.
Buxki

Witam
Ja coś od poniedziałku nie zadobrze się czuję:-(
coś mi to na depresję wygląda, nie wiem czym to spowodowane bo nic szczególnego się nie wydarzyło
Oby się już skończyło bo czuję się tragicznie najlepiej bym z łóżka nie wychodziła, a spać mi się chce jak tylko wstanę i tak przez cały dzień:sick:

Kochana - to szok po powrocie do Polski z ciepłych krajów :tak::tak::tak::rofl::rofl::rofl::rofl: i jeszcze zacytuje Asię: "eeeeeeeee tam od razu depresja!!!
oj damy Ci w ta niedziele popalic!!!!:rofl2::rofl2::rofl2:"

dobry wieczór :-)
zakończyłam jakąs godzinke temu pierwszy dzień całowania i obściskiwania Laurki :-):-):-)
Jutro ciąg dalszy :tak::tak::-D

no to się musiałaś zmęczyć :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-p:cool2::laugh2::laugh2:

hehe, to chyba raczej inne objawy wskazują na zaciążenie:sorry2:
ja to nawet czasami jakieś kopanie pod lewym żebrem czuję:happy2::shocked2::shocked2:
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: a Julia wie o tej dodatkowej nóżce?

hej babeczki kochane :-):-)

łos własnie pojechał, wiec do 20 lipca jestem słomiana wdowa :-p:-p

dzisiaj dzien leniuchowania na poprawienie sobie nastroju
polecam wszystkim
jedno tylko mnie martwi, Kuba ma katar i lekko pokasłuje, mam nadzieje ze do niedzieli wszystko bedzie dobrze!!!!

Ty sie moja droga luzuj i nastrajaj na niedzielę :-p:-p:-p a Buba niech katar przegoni :laugh2:, bo Julka już sie cieszy, ze Bubę zobaczy :-D:-D:-D

witajcie - u mnie bez zmian (patrz: wczorajsze powitanie) + KUUUUUUUUPA dodatkowej roboty. z czek-listy: tort dla Julki zamówiony a zaawansowanie pozostałych prac - 0% :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: dżizas, nie wyrabiam się, ehhhh wakacje mi sie marzą :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

dla Maciusia, z okazjii urodzin:

W życiu miej wiele radości
Spotykaj ludzi pełnych miłości
Niechaj życiowa Twa droga
Będzie długa jak stonoga:)
I aniołki niech strzegą od życia galimatiasu

kindgeb00015.gif

reklama
Czesc Babeczki:-) Przepraszam za chwilowe milczenie ale duzo sie dzieje i nie nadazam.
Ostatnio tez jakoś podupadłam na sile i tak jak Wiki nic mi się nei chciało:sorry: Zakupiłam Bodymax i juz widzę poprawę. Polecam:cool: Pije tez magnez i nawet zaczynam mieć ochotę na układanie ciuchów a szafie:-p a to bardzo duzo jak na mnie...ostatnio:laugh2:
Ja dziś zrobiłam badania, zobaczymy
Magnez powiadasz, może mi też magnezu brakuje, bo właśnie przeczytałam że brak magnezu powoduje takie rzeczy jak ja mam
ale poczekam na wyniki badań, bo między innymi robiłam też magnez

Do góry