reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dobry wieczór :-)
zakończyłam jakąs godzinke temu pierwszy dzień całowania i obściskiwania Laurki :-):-):-)
Jutro ciąg dalszy :tak::tak::-D

Wiecie co? Ten dzwoneczek nasz wisi na krześle od komputera. Przed chwilką przez przypadek nim zadzwoniłam, a Maciuś do mnie "Mamusia zadzwoniła, mamuś zrób siku" :-) Udałam, że siadam na nocnik. A on na to: "Mamuś ściąg spodenki" No więc ściągnęłam spodenki, poszłam do kibelka i zrobiłam siku, hihi. :-)
Bu ha ha brawo mamusiu :-D:tak:
czyja;-)
moja czy młodego;-)
Obydwie poprosze :tak:

Witam
Ja coś od poniedziałku nie zadobrze się czuję:-(
coś mi to na depresję wygląda, nie wiem czym to spowodowane bo nic szczególnego się nie wydarzyło
Oby się już skończyło bo czuję się tragicznie najlepiej bym z łóżka nie wychodziła, a spać mi się chce jak tylko wstanę i tak przez cały dzień:sick:
eeeeeeeee tam odrazu depresja!!!
oj damy Ci w ta niedziele popalic!!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Może nie depresja.... ja tak miałam na poczatku ciaży :-p:tak:;-)

reklama
WItam wieczorowo
Dawid cały dzień miał biegunke, wodnista zielona kupa, ale to pewnie jakis wirus , bo córeczka sąsiadów miała to wczoraj. Bałam się,że coś zjadł, ale wszystko było dobre.
Najgorsza jest pupa, bo cała oszczypana, jajeczka, pachwiny, doslownie wszystko w krostach. Moczył się dzisiaj w rumianku, smarowałam termentiolem i Sudocremem, ale nie pomaga, krostek coraz więcej:sick: Biedany płakał przy myciu, bo tak go piekło:-( mam nadzieję,że po nocy będzie ciut lepiej:sick:

WItam wieczorowo
Dawid cały dzień miał biegunke, wodnista zielona kupa, ale to pewnie jakis wirus , bo córeczka sąsiadów miała to wczoraj. Bałam się,że coś zjadł, ale wszystko było dobre.
Najgorsza jest pupa, bo cała oszczypana, jajeczka, pachwiny, doslownie wszystko w krostach. Moczył się dzisiaj w rumianku, smarowałam termentiolem i Sudocremem, ale nie pomaga, krostek coraz więcej:sick: Biedany płakał przy myciu, bo tak go piekło:-( mam nadzieję,że po nocy będzie ciut lepiej:sick:
uuuu biedny Dawidek, ale jutro na pewno będzie lepiej po prostu jak najczęściej smaruj gruuubo sudocremem albo tormentiolem, musisz zobaczyć który zadziała bo u nas różnie bywa

cześć dziewczyny!!!!!

WItam wieczorowo

biedak - życzę szybciutkiej poprawy :tak:

wpadam na szybkie Dzień dobry :-)
życze wszystkiego najlepszego Maciusiowi Gazelki z okazji urodzin i uciekam spędzic dzień z Laurką :tak::-)
MACIUSIU...

Życzymy Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny !

Sto lat!!!
4pbwuxh.gif

reklama
Hej Kochane:happy:
witam się z pracy a czuję się dzisiaj tak:-:)sick::eek::baffled::baffled: mało spałam, bo Dawid w nocy mial dalej biegunkę i musiałam go pilnować,żeby nie zasnął mi z kupą w pampersie, bo biedna ta jego oszczypana pupcia:-( ale moczenie w rumianku troszke pomogła, ale kupy wodniste i zielone nadal:-( co to za wirusisko??

Do góry