reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dla chorowitkow i tych ktorych zaczyna cos brac zdrowka! Przeczytalam tylko o Dawidku z biegunka, Kubusiu z katarem i Wiki z obnizonym nastrojem.

reklama
Jaki z Alka się zrobił mężczyzna :szok::szok::szok: On zawsze tak delikatnie wygląda, a na zdjęciu w podpisie taki nagle men spogląda. No nieźle Martusiu, podziałała na Was Grecja ;-)

Gazelko jak tak patrze na Twoj suwaczek to az mi ciarki przelatuja, jak to zlecialo. Wklej nam jakies zdjecie plis!

Gazelka, nic dodatkowego nie daje, poczekam do jutra, a skąd wiem,że to wirus, bo córeczka sąsiadów miała to samo, trwało to 2 dni i ustapiło wczoraj. Licze na to,że u nas bedzie podobnie, a jełsi mu nie minie do jutro, to czeka nas lekarz albo cos na biegunke:eek:

Jaki z Alka się zrobił mężczyzna :szok::szok::szok: On zawsze tak delikatnie wygląda, a na zdjęciu w podpisie taki nagle men spogląda. No nieźle Martusiu, podziałała na Was Grecja ;-)

Dzieki Gazelko, no troszkemi wydoroslal ten synus, ale wciaz jednak ta buzia jest jeszcze dla mnie taka niewinna;-)

Kurcze chcialm tu zdjecie wkleic, ale ma na golasai nei zrobie tego na watku otwartym

ufff Kuba wkoncu padł!!
ja zmykam po kawe i zaraz do Was wracam.........:blink::blink:

alus faktycznie duuuzy chłopak!!
mam nadzieje przekonac sie o tym w niedziele hehe

Gazelko, Anusiu, Asiu dzieki jak tylko moj kawaler wstanie to mu przekaze wszystkie komplementy:-) Moze i wyglada na doroslego ale wagowo mi nie urosl. Wazy 12 kg:cool2: Jest zdaje sie w tej nizszej wagowej grupie:-p

reklama
Do góry