reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Jaki z Alka się zrobił mężczyzna On zawsze tak delikatnie wygląda, a na zdjęciu w podpisie taki nagle men spogląda. No nieźle Martusiu, podziałała na Was Grecja ;-)
anusia_80
lipcowa mama 2005
Gazelka, nic dodatkowego nie daje, poczekam do jutra, a skąd wiem,że to wirus, bo córeczka sąsiadów miała to samo, trwało to 2 dni i ustapiło wczoraj. Licze na to,że u nas bedzie podobnie, a jełsi mu nie minie do jutro, to czeka nas lekarz albo cos na biegunke
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Jaki z Alka się zrobił mężczyzna On zawsze tak delikatnie wygląda, a na zdjęciu w podpisie taki nagle men spogląda. No nieźle Martusiu, podziałała na Was Grecja ;-)
Dzieki Gazelko, no troszkemi wydoroslal ten synus, ale wciaz jednak ta buzia jest jeszcze dla mnie taka niewinna;-)
Kurcze chcialm tu zdjecie wkleic, ale ma na golasai nei zrobie tego na watku otwartym
anusia_80
lipcowa mama 2005
A jakie ma cudne oczętaJaki z Alka się zrobił mężczyzna Martusiu,
tylko sie zakochać
uwielbiam u facetów błekitne oczy...mmm...
Joaska
Lipcowe mamy '05
ufff Kuba wkoncu padł!!
ja zmykam po kawe i zaraz do Was wracam.........
alus faktycznie duuuzy chłopak!!
mam nadzieje przekonac sie o tym w niedziele hehe
ja zmykam po kawe i zaraz do Was wracam.........
alus faktycznie duuuzy chłopak!!
mam nadzieje przekonac sie o tym w niedziele hehe
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazelko jak tak patrze na Twoj suwaczek to az mi ciarki przelatuja, jak to zlecialo. Wklej nam jakies zdjecie plis!
Nie mam drucika łączącego kabel z monitorem W trakcie remontu wszystko się gdzieś pochowało :dull:
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Macisiu kochany wszystkiego Najlepszego z okazji 2 urodzin.Moc całosow od naszej trójeczki!!!!