reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

MOJE DZIECKO PO RAZ PIERWSZY ZAWOŁAŁO : ROBIĘ KUPĘ ZANIM FAKTYCZNIE ZACZĄŁ ROBIĆ I ZDĄŻYLIŚMY Z NOCNIKIEM bo wcześniej krzyczał jak połowa kupy była w majtkach :shocked2:

reklama
Nenius mąż na pewno lepiej psychicznie ale z tą nogą to kiepsko.Koło września ma mieć następna operacje i mają mu wyciągnąć pierwszą śrubę.Może na gwiazdkę zacznie chodzić...zobaczymy.

Ojej, to rzeczywiście nienajlepiej to wyglada - ale ważne, że psychicznie się trzymacie. Jestem z Wami myślami i przesyłam elviski-buziaczki-pocieszki :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Ja tez składam spóznione ale szczere życzenia urodzinkowe dla Darii :tak:
STO LAT
4m1bjpx.gif

heloł,
w domu bajzel, w pracy bajzel, zawodowo atmosfera do dupy, prywatnie.... szkoda gadać :baffled:

Tylko Julia ratuje sytuacje i mnie od totalnego popadnięcia w odchłań

PS. a ile czekolady trzeba zjeść, zeby sie humor poprawił?

hej lipcóweczki kochane:-)
witam się juz z druga kawusią, bo pierwszą wypiłam u fryzjera:-p
odświerzyłam sobie balejaż i wkońcu wyglądam jak człowiek:-D dawid był ze mną, siedział grzeczny przez 2 godzinki mi na kolanach, a potem pozwolił obiąć sobie wloski i to bez krzyku:szok: nawet nie pisął, grzeczny był bardzo, jestem z niego dumna, widocznie już minął mu ten strach przed fryzjerem. zmieniłam mu fryzurkę, ma teraz takiego irokeza na całej głowie, a boki wycięte krócej:rofl2: włoski nażelowane - wygląda czadowo:-):-):rofl2::rofl2:

reklama
U nas odpieluchowywania Dzień Trzeci :-)
Bilans dnia drugiego (dla zainteresowanych):
- ilość siku do nocnika - 3
- ilość kupek do nocnika - 2
- ilość siku do majtek - 3
- ilośc kupek do majtek 1
- ilość nóg w kupie - 2
- ilość prawie spalonych obiadów z powodu nóg w kupie - 1
- radość na twarzy mojego dziecka po zrobieniu kupki do nocnika - BEZCENNA

Jak Maciuś zrobił kupkę do nocnika, to biegał po całym domu i każdemu misiowi jakiego ma mówił, że zrobił kupkę do nocnika :-D
Z jednego się BARDZO cieszę. Nie ma problemów z sadzaniem go na nocnik. Siedzi chętnie i prawie za każdym razem coś do niego zrobi. Jak zrobi w majtki, to od razu przychodzi i albo dzwoni dzwoneczkiem :angry: albo mówi, że zrobił siku. No i ciekawe ile mu zejdzie, żeby to mówił przed?

No ale nic, walczymy dalej. Jestem zrelaksowana, wypoczęta, więc nawet mnie to nie denerwuje :-)

Klaudia - dziękuję, za ten opis :tak::tak::tak::tak:

Do góry