reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Nenius mąż na pewno lepiej psychicznie ale z tą nogą to kiepsko.Koło września ma mieć następna operacje i mają mu wyciągnąć pierwszą śrubę.Może na gwiazdkę zacznie chodzić...zobaczymy.
Ojej, to rzeczywiście nienajlepiej to wyglada - ale ważne, że psychicznie się trzymacie. Jestem z Wami myślami i przesyłam elviski-buziaczki-pocieszki
nenius
Przyjaciółki 2008
SUUUUUUUUUUUUPER - moje gratulacje!!!!MOJE DZIECKO PO RAZ PIERWSZY ZAWOŁAŁO : ROBIĘ KUPĘ ZANIM FAKTYCZNIE ZACZĄŁ ROBIĆ I ZDĄŻYLIŚMY Z NOCNIKIEM bo wcześniej krzyczał jak połowa kupy była w majtkach
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No to gratulacje ogromne!!!!!!!!!!! ja też tak chcę :-)MOJE DZIECKO PO RAZ PIERWSZY ZAWOŁAŁO : ROBIĘ KUPĘ ZANIM FAKTYCZNIE ZACZĄŁ ROBIĆ I ZDĄŻYLIŚMY Z NOCNIKIEM bo wcześniej krzyczał jak połowa kupy była w majtkach
nenius
Przyjaciółki 2008
Ja tez składam spóznione ale szczere życzenia urodzinkowe dla Darii
STO LAT
dziękuję - jaka fajna kartka Gdzie Ty je zawsze wynajdujesz Elfiku?
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
heloł,
w domu bajzel, w pracy bajzel, zawodowo atmosfera do dupy, prywatnie.... szkoda gadać
Tylko Julia ratuje sytuacje i mnie od totalnego popadnięcia w odchłań
PS. a ile czekolady trzeba zjeść, zeby sie humor poprawił?
w domu bajzel, w pracy bajzel, zawodowo atmosfera do dupy, prywatnie.... szkoda gadać
Tylko Julia ratuje sytuacje i mnie od totalnego popadnięcia w odchłań
PS. a ile czekolady trzeba zjeść, zeby sie humor poprawił?
anusia_80
lipcowa mama 2005
hej lipcóweczki kochane:-)
witam się juz z druga kawusią, bo pierwszą wypiłam u fryzjera
odświerzyłam sobie balejaż i wkońcu wyglądam jak człowiek dawid był ze mną, siedział grzeczny przez 2 godzinki mi na kolanach, a potem pozwolił obiąć sobie wloski i to bez krzyku nawet nie pisął, grzeczny był bardzo, jestem z niego dumna, widocznie już minął mu ten strach przed fryzjerem. zmieniłam mu fryzurkę, ma teraz takiego irokeza na całej głowie, a boki wycięte krócej włoski nażelowane - wygląda czadowo:-):-)
witam się juz z druga kawusią, bo pierwszą wypiłam u fryzjera
odświerzyłam sobie balejaż i wkońcu wyglądam jak człowiek dawid był ze mną, siedział grzeczny przez 2 godzinki mi na kolanach, a potem pozwolił obiąć sobie wloski i to bez krzyku nawet nie pisął, grzeczny był bardzo, jestem z niego dumna, widocznie już minął mu ten strach przed fryzjerem. zmieniłam mu fryzurkę, ma teraz takiego irokeza na całej głowie, a boki wycięte krócej włoski nażelowane - wygląda czadowo:-):-)
reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
U nas odpieluchowywania Dzień Trzeci :-)
Bilans dnia drugiego (dla zainteresowanych):
- ilość siku do nocnika - 3
- ilość kupek do nocnika - 2
- ilość siku do majtek - 3
- ilośc kupek do majtek 1
- ilość nóg w kupie - 2
- ilość prawie spalonych obiadów z powodu nóg w kupie - 1
- radość na twarzy mojego dziecka po zrobieniu kupki do nocnika - BEZCENNA
Jak Maciuś zrobił kupkę do nocnika, to biegał po całym domu i każdemu misiowi jakiego ma mówił, że zrobił kupkę do nocnika
Z jednego się BARDZO cieszę. Nie ma problemów z sadzaniem go na nocnik. Siedzi chętnie i prawie za każdym razem coś do niego zrobi. Jak zrobi w majtki, to od razu przychodzi i albo dzwoni dzwoneczkiem albo mówi, że zrobił siku. No i ciekawe ile mu zejdzie, żeby to mówił przed?
No ale nic, walczymy dalej. Jestem zrelaksowana, wypoczęta, więc nawet mnie to nie denerwuje :-)
Klaudia - dziękuję, za ten opis