reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No nie wiem, jak narazie to Maciek ciągle nim dzwoni, ale po fakcie. I to zawsze jak się zsika do majtek. Chyba jednak nie załapał o co chodzi do końca, hhe.klaudia trzymam qciuki a ten sposob z dzwoneczkiem to chyba powinnas opatentowac hehe
I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!U nas w przyszłą środę ma być 35 stopni
Ja już zakupiłam foremkę do muffinek, przepis Elen wydrukowany. Teraz się tylko do roboty trza wziąć :-)no cześć dziewczyny :-)
idę po kawę i muffinkę
Maciuś chętnie siada na nocnik, ale i tak myślę o kupieniu tej nakładki. To jednak o wiele wygodniejsze, niż wyrzucanie zawartości do kibelka, mycie nocnika itp.Klaudia ja tam w ciebie wierze i dodaje otuchy- nie poddawaj sie! daj swojej kruszynce troszke czasu! i nie odpuszczaj!
a jak tak czytam wasze problemy z tym ze maluchy nie chca siadac na nocniczki to moze sprobowac dorosly kibelek z nakladka? tak mi to przyszlo do glowy robiac analogie do tego ze niektore dzieci nie toleruja smoczkow, a z kubkami niekapkami nie maja zadnych problemow. moze z nocnikami jest podobnie? jak ktoras ma zaciecie toniech sprobuje...
Klaudia
Lipcóweczka 2005
U nas odpieluchowywania Dzień Trzeci :-)
Bilans dnia drugiego (dla zainteresowanych):
- ilość siku do nocnika - 3
- ilość kupek do nocnika - 2
- ilość siku do majtek - 3
- ilośc kupek do majtek 1
- ilość nóg w kupie - 2
- ilość prawie spalonych obiadów z powodu nóg w kupie - 1
- radość na twarzy mojego dziecka po zrobieniu kupki do nocnika - BEZCENNA
Jak Maciuś zrobił kupkę do nocnika, to biegał po całym domu i każdemu misiowi jakiego ma mówił, że zrobił kupkę do nocnika
Z jednego się BARDZO cieszę. Nie ma problemów z sadzaniem go na nocnik. Siedzi chętnie i prawie za każdym razem coś do niego zrobi. Jak zrobi w majtki, to od razu przychodzi i albo dzwoni dzwoneczkiem albo mówi, że zrobił siku. No i ciekawe ile mu zejdzie, żeby to mówił przed?
No ale nic, walczymy dalej. Jestem zrelaksowana, wypoczęta, więc nawet mnie to nie denerwuje :-)
Bilans dnia drugiego (dla zainteresowanych):
- ilość siku do nocnika - 3
- ilość kupek do nocnika - 2
- ilość siku do majtek - 3
- ilośc kupek do majtek 1
- ilość nóg w kupie - 2
- ilość prawie spalonych obiadów z powodu nóg w kupie - 1
- radość na twarzy mojego dziecka po zrobieniu kupki do nocnika - BEZCENNA
Jak Maciuś zrobił kupkę do nocnika, to biegał po całym domu i każdemu misiowi jakiego ma mówił, że zrobił kupkę do nocnika
Z jednego się BARDZO cieszę. Nie ma problemów z sadzaniem go na nocnik. Siedzi chętnie i prawie za każdym razem coś do niego zrobi. Jak zrobi w majtki, to od razu przychodzi i albo dzwoni dzwoneczkiem albo mówi, że zrobił siku. No i ciekawe ile mu zejdzie, żeby to mówił przed?
No ale nic, walczymy dalej. Jestem zrelaksowana, wypoczęta, więc nawet mnie to nie denerwuje :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
cześć dziewczyny - witam kawowo-ciastowo ;-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Wszystkiego Najlepszego dla Darii:
wszystkiego najlepszego dla Darii z okazji 2 urodzin
Daria wszystkiego dobrego w dniu urodzinek
bardzo dziękuję w imieniu Darii :-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kasiu jak dla mnie to możesz te "pierdoły" wypisywac tonamitroszkę to pocieszające że nie tylko martynia pieluszkową jest damą
chociaż mam dylemat czy Jej troszkę nie .... zmusić tak delikatnie ale boję się ze się zrazi na maksa
niedawno próbowaliśmy i nawet kilka razy zrobiła ale od 3 tyg klapa
nawet żaba z misiem czekający cierpliwie na siku w nocniku już zwątpili;-)
no nic troszkę przez to leżenie w dzień i spanie doba mi się poprzestawiała
ale w dzień jakoś kiepsko się czuje a na noc odzyskuję energię:-)
a może zostanę nietoperzem
zmykam bo jakies pierdoły zaczynam pisać
z najwieksza przyjemnością Cie czytam
nenius
Przyjaciółki 2008
dla Darii wszystkiego naj!
Na początek wszystkim jubilatom wszytkiego naj....!!!
jeszcze raz dziekuję
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Daria STO LAT :-):-):-)
dziekuję Kasiu - jesteś super dzielna - życzę wspaniałej zabawy na weselu