reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Czesc słoneczka! Ja sie dzis czuje kiepsko,przemeczona chyba jestem...A co tam u was? Muszę w koncu troche poczytac,zaraz sie za to zabieram

reklama
klaudia trzymam qciuki a ten sposob z dzwoneczkiem to chyba powinnas opatentowac hehe :happy2::happy2:
No nie wiem, jak narazie to Maciek ciągle nim dzwoni, ale po fakcie. I to zawsze jak się zsika do majtek. Chyba jednak nie załapał o co chodzi do końca, hhe. :-D
U nas w przyszłą środę ma być 35 stopni:szok::szok::szok:
I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no cześć dziewczyny :-)
idę po kawę i muffinkę :-p:-p:-p
Ja już zakupiłam foremkę do muffinek, przepis Elen wydrukowany. Teraz się tylko do roboty trza wziąć :-)
Klaudia ja tam w ciebie wierze i dodaje otuchy- nie poddawaj sie! daj swojej kruszynce troszke czasu! i nie odpuszczaj!:tak::tak:

a jak tak czytam wasze problemy z tym ze maluchy nie chca siadac na nocniczki to moze sprobowac dorosly kibelek z nakladka?:confused: tak mi to przyszlo do glowy robiac analogie do tego ze niektore dzieci nie toleruja smoczkow, a z kubkami niekapkami nie maja zadnych problemow. moze z nocnikami jest podobnie? jak ktoras ma zaciecie toniech sprobuje...
Maciuś chętnie siada na nocnik, ale i tak myślę o kupieniu tej nakładki. To jednak o wiele wygodniejsze, niż wyrzucanie zawartości do kibelka, mycie nocnika itp.

U nas odpieluchowywania Dzień Trzeci :-)
Bilans dnia drugiego (dla zainteresowanych):
- ilość siku do nocnika - 3
- ilość kupek do nocnika - 2
- ilość siku do majtek - 3
- ilośc kupek do majtek 1
- ilość nóg w kupie - 2
- ilość prawie spalonych obiadów z powodu nóg w kupie - 1
- radość na twarzy mojego dziecka po zrobieniu kupki do nocnika - BEZCENNA

Jak Maciuś zrobił kupkę do nocnika, to biegał po całym domu i każdemu misiowi jakiego ma mówił, że zrobił kupkę do nocnika :-D
Z jednego się BARDZO cieszę. Nie ma problemów z sadzaniem go na nocnik. Siedzi chętnie i prawie za każdym razem coś do niego zrobi. Jak zrobi w majtki, to od razu przychodzi i albo dzwoni dzwoneczkiem :angry: albo mówi, że zrobił siku. No i ciekawe ile mu zejdzie, żeby to mówił przed?

No ale nic, walczymy dalej. Jestem zrelaksowana, wypoczęta, więc nawet mnie to nie denerwuje :-)

Wszystkiego Najlepszego dla Darii:

30xki3c.jpg

wszystkiego najlepszego dla Darii z okazji 2 urodzin

Daria wszystkiego dobrego w dniu urodzinek :elvis::elvis:

bardzo dziękuję w imieniu Darii :-)

troszkę to pocieszające że nie tylko martynia pieluszkową jest damą

chociaż mam dylemat czy Jej troszkę nie .... zmusić tak delikatnie ale boję się ze się zrazi na maksa
niedawno próbowaliśmy i nawet kilka razy zrobiła ale od 3 tyg klapa

nawet żaba z misiem czekający cierpliwie na siku w nocniku już zwątpili;-):sorry2:

no nic troszkę przez to leżenie w dzień i spanie doba mi się poprzestawiała
ale w dzień jakoś kiepsko się czuje a na noc odzyskuję energię:-)
a może zostanę nietoperzem:crazy:

zmykam bo jakies pierdoły zaczynam pisać:eek::-p
Kasiu jak dla mnie to możesz te "pierdoły" wypisywac tonami :tak:
z najwieksza przyjemnością Cie czytam :tak::elvis::elvis::elvis:

reklama
Do góry