reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc anusia :-):-)

emamciu hej hej, mam nadzieje ze Julcia szybko wyzdrowieje!!!!sle moc całuskow!!!

elfik :elvis::elvis::elvis:

klaudia trzymam qciuki a ten sposob z dzwoneczkiem to chyba powinnas opatentowac hehe :happy2::happy2:

reklama
Joasiu, tak patrzę na Twój 2 suwaczek i mam pytanie, masz jakieś przecieki z góry na temat tego słoneczka i morskiej bryzy? Poważnie będzie?;-)
Bo ja nie mogę się doczekać jakiegoś słońca w 3M.:angry:

edziu
słyszałam ze po 20 ma byc juz ładnie, a nawet juz w następnym tygodniu!!

zobacz tutaj, w tamtym roku mi sie sprawdziło!!
Twoja Pogoda - prognoza na 16 dni dla Polski

Do góry