reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Nenius daj nam i sobie troche czasu..
1. My z dziewczynami znamy sie prawie trzy lata i miałysmy dobre i złe chwile. Mówiiłsymy/pisałysmy sobie o najwiekszych tajemnicach pod wpływem sytuacji, emocji. Silą rzeczy mamy swoją fortece, której bronimy. To moze faktycznie nie jest miłe dla Ciebie ale chyba nie trudno to zrozumieć.
2. Jest tez druga rzecz, na która wpływu nie ma czas. Mianowicie - albo jest chemia albo jej nie ma :sorry2: Nie twierdze bynajmniej, ze jej nie ma.. Ale jest nas trochę i kazda ma pewnie jakąs swoją opinię na Twoj temat.

joł !!!:rofl2::rofl2::rofl2:

aha i tak sobie nawet ostatnio o tym myslałam, nas łacza wspomnienia, chyba dobrze to nazwałam, a ja naprzykład nie wiem nenius jak sie nazywa Twoj maz na imie, jakie masz wykształcenie itp. podaje tylko takie malutkie przykłady ze jeszcze chwilke trzeba poczekac.......
napewno to kiedys nastapi!!!!

reklama
Hmm , moje dziecko nie ma co prawda siusiaczka ;-):-p ale akurat jestem w temacie wiec moze troszke Cie Klaudia uspokoje.
Jak pewnie wiesz mam koleżanke -sąsiadke , która ma synka Tobiaszka w wieku naszych maluchów i u niego wlasnie wystapił ostatni taki serek a nawet mała kuleczka jakby narośl i byli u pediatry i wszystko ok. Ten serek to taka ochronna bariera przed bakteriami, u kobiet tez sie coś takiego zbiera ( choc niekoniecznie u małych dziewczynek) i jest to jak najbardziej normalne, nie trzeba tego szorowac specjalnie po prostu normalnie dbac o higiene i wsjo :tak:
O rany Elfiku dzięki, dzięki, dzięki!!!!!!!!!!!!! Ale mnie uspokoiłaś. Maciusiowi się właśnie w jednym miejscu zrobiła taka mała kuleczka z tego serka, no i zaczęłam się martwić, bo tak jakby przyrosła do skórki. Jak pójdziemy do lekarza, to napewno to pokarze, ale teraz jestem przynajmniej spokojniesza :elvis:
Klaudia jaki dorosły suwaczek z Maciejką :tak: PIĘKNY
Dziękujemy very macz!!!!!!

I nigdy nie mialaś? Bo one ponoć potem się prostują ;-)

No to jak się potem prostują, to w czym problem? :biggrin2:;-)

Wpadłam się przywitać i pożegnać na 10 dni. W niedzielę wyjeżdżam do Austrii i nie sądzę, abym znalazła czas na zajrzenie do Was- czeka mnie pranie, pakowanie, dopinanie spraw remontowych, bo ekipa wchodzi w poniedziałek a przy tym wszystkim nacieszenie się moim maleństwem na zapas :happy: Wprawdzie czeka mnie wiele atrakcji, takich jak wycieczka do Wiednia :rofl2:, ale i tak pewnie zatęsknię się za nim okropnie :sorry2:

Asia, to będzie ogólne siusianie w tym pociągu chyba :-) Maciek UWIELBIA wszystkie środki transportu, największa miłością jak do tej pory pała do autobusika :-)

Wpadłam się przywitać i pożegnać na 10 dni. W niedzielę wyjeżdżam do Austrii i nie sądzę, abym znalazła czas na zajrzenie do Was- czeka mnie pranie, pakowanie, dopinanie spraw remontowych, bo ekipa wchodzi w poniedziałek a przy tym wszystkim nacieszenie się moim maleństwem na zapas :happy: Wprawdzie czeka mnie wiele atrakcji, takich jak wycieczka do Wiednia :rofl2:, ale i tak pewnie zatęsknię się za nim okropnie :sorry2:

no to przyjemnej wycieczki Iwon :tak:Nie zapomnij o zdjeciach i o dobrej zabawie choć to wyjazd służbowy, prawda?

Nenius daj nam i sobie troche czasu..
1. My z dziewczynami znamy sie prawie trzy lata i miałysmy dobre i złe chwile. Mówiiłsymy/pisałysmy sobie o najwiekszych tajemnicach pod wpływem sytuacji, emocji. Silą rzeczy mamy swoją fortece, której bronimy. To moze faktycznie nie jest miłe dla Ciebie ale chyba nie trudno to zrozumieć.
2. Jest tez druga rzecz, na która wpływu nie ma czas. Mianowicie - albo jest chemia albo jej nie ma :sorry2: Nie twierdze bynajmniej, ze jej nie ma.. Ale jest nas trochę i kazda ma pewnie jakąs swoją opinię na Twoj temat.

Ad 1. Przecież ja nic nie mówię :-p:sorry2: - tylko Elfik spytała, to jej cośtam szepnęłam:zawstydzona/y:
Ad 2. Ups, zabrzmiało groźnie :eek:;-) Na szczęście nie jestem sama ;-)

reklama
Do góry