reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Mam przedurlopowo-wyjazdowy sajgon w pracy, dlatego chciałam tylko podziękować Gazelce za ten rozbrajający opis :elvis: Uśmiałam się do łez czytając go i jestem pełna nadzieji, że i u nas pójdzie podobnie gładko, bo Kornel też od małego dobrze się aklimatyzował w nowych warunkach :happy:

Miło mi, że udało mi się wywołać usmiech na Twojej twarzy :happy2::blink:

podczytuje sobie styczniówki 2007 , wątek na którym pisze moja siostra i tam jest jeden maluch - ma 5 miesiecy i dwa tygodnie , ma dwa zęby i zobaczcie co wyprawia :szok::-)
dscn4913uy2.jpg

wooow, niezły gagatek :-) szybciutko wstaje, jakieś kilka miesięcy wcześniej :eek:

Joasia, jak dzisiaj? humor lepszy? odnosnie tego co ci napisalam wczoraj. to wlasnie mnie wczoraj(a wlasciwie dzisiaj) zycie kopnelo o czwartej rano po raz kolejny:-:)-:)-( i nawet nie probowalam upadac bo nikogo przy mnie nie bylo:-(

wooow, niezły gagatek :-) szybciutko wstaje, jakieś kilka miesięcy wcześniej :eek:
szymek po urodzeniu ciagle przekrecal glowke w jedna strone. wizyta u lekarza potwierdzila ze potrzebuje rehabilitacji. przez te kilka miesiecy rehabilitantka wytlumaczyla mojej siostrze ze w zasadzie my wszyscy rodzice, krewni, znajomi cieszymy sie i chwalimy jak dziecko wczesniej siada albo mocno zaciska piastki od urodzenia, czy wstaje czy chodzi bez raczkowania czy sztywno trzyma glowke itd. doszukujemy sie w tym nadzwyczajnosci a to z punktu widzenia medycznego okazuje sie ze cos jest z rozwojem dziecka nie tak.:-( maluch musi przejsc przez wszystkie etapy rozwoju. jak cos pomija to znaczy ze cos nie gra i moga byc konsekwencje w przyszlosci.:-(

Joasia, jak dzisiaj? humor lepszy? odnosnie tego co ci napisalam wczoraj. to wlasnie mnie wczoraj(a wlasciwie dzisiaj) zycie kopnelo o czwartej rano po raz kolejny:-:)-:)-( i nawet nie probowalam upadac bo nikogo przy mnie nie bylo:-(

a dziekuje, powiem Ci ze troszke lepiej, staram sie myslec pozytywnie bo co mi innego pozostało. Z niecierpliwoscia czekam na upragnione wakacje nad morzem razem z R i moim kochanym Synkiem. Wierze ze beda takie jakie sobie zaplanowałam.

A Tobie zycze duuzo siły i ze powtorze za Toba, masz nas wirtualne bo wirtualne ale zawsze kumpele i mozesz sie wygadac!!!!buziaki przesyłam :elvis::elvis::elvis:

reklama
Do góry