reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam
zaglądam na chwilkę
myślałam że posiedzę wieczorkiem więcej ale miałam gości i było bardzo miło
wypiłam 2 piwa i odlatuję ledwo widzę litery :rofl2::huh::rofl::rolleyes2:
a miała poodpowiadać na kilka wiadomości :confused2:

Hejooo :)

Ja ostatnio kupilam Mackowi suuuuper spodnie w C&A. Mają tam taką serię Palomino. To są fajne i taniusie uranka. Zaleta tych spodni jest glownie taka, że mają regulowana gumke - jak w niektórych spodniach ciążowych. I wlanie w ten weekend jadę zakupić kilka par tych spodenek, takze trochę większych, zeby starczyly na dluzej. Jedna para kosztuje ok. 20-25 zł? O ile dobrze pamiętam.
hmmm a gdzie takie ubranka mmożna kupić? bo ja jakoś takiego sklepu nie kojarzę :-p

Hejo
Jestem a tu pustki jak zwykle ale ja to ostatnio nocny marek bo Nati chodzi spac o 22 i ja zanim porobie wszystko i mam czas na kompa to jest 23 albo lepiej ale za to śpimy do 9 a czasami i dłużej coś za coś

Weronisia sliczna i musze przyznac ze faktycznie cały tata

Alka ja też ostatni odkryłam kalosze i doszło do tego że moja mała je tak polubiła że nawet jak jest upał i mówie że idziemy na dwór to ona mi przynosi kalosze i mówi te tupu tupu ( co oznacza że idzie w tych butach i ja biedna musze jej tłumaczy ze to są butki na deszcz a ona mi na to mamo kap kap i dalej swoje)

Gazelko czy to pewne że malutka będzie miała na imię Jagoda swoją drogą fajne imię

Niania wszystkiego naj naj z okazji urodzinek

Iwon ja też nielubię upałów i dziwię się jak można to lubiec

Wiecie kto (co) jest największym autorytetem dla dwulatka???... Ryba z "mini mini" i chwała jej za to! :biggrin2: Otóż pewnie większość z Was wie, że rybka idzie spać punkt 20-ta. Wystarczy zatem, że pokażę i szepnę mojemu dziecku w pełnym powagi tonie: " ciii, lyba już śpi" i mój potworek uciekający od spania wszelkimi możliwymi metodami, idzie do łóżka bez zająknięcia. Leży cichutko jak myszka, dopóki nie zaśnie. Luuubię rybę z mini mini, spoko z niej gościówa :cool2::-D:rofl
u nas też ryba jest na pierwszym miejscu
Krzys jak nie chce spać to mówi "chce zobaczyć lrybe jak pi" no i wsio jasne

ja też spadam spać zajrzę jutro

paaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
pogoda jakas dziwna, zachmurzone, jakby chciało padać, ale co tam ...;-)
ważne że kawaaaaaaa.....pychotka.....budzę się do życia :sorry2:

dzisiaj kolejny dzień remontu, po tygodniowej przerwie:angry: jak dalej nam to pójdzie w takim tempie, to nie skończymy tego do zimy:wściekła/y:
szlag by trafił te polskie ekipy remontowe, co jedna to gorsza, ma mniej czasu i większe wymagania:szok::dry::eek::wściekła/y:

Do góry