reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazelka dzieki bardzo:-)

A ja dla odmiany powiem
" Ale bym sobie pobyła w ciązy..i to w dodatku z córeczką":-p

:-D:-D:-D o tym samym pomyślałam kiedy to czytałam:-D

powiem łosiowi to padnie :-D:-D:-D
Maks teraz jest zupełnie inny. Zaraz wstawię jakas aktalniejszą fotke:-)
I podobno podobny do mamy:happy2:

Ja znam inną teorię. Syn jest podobny do mamy, a córka do taty :rofl2: Mnie to pasi bo moja córeczka miałaby czarne loki i brązowe oczy ;-)

hihih, no ciekawe jak to będzie u nas :) Maciejek z typu urody to chyba do taty się upodabnia, ale żywiołowość ma po mnie :-) Oczywiście R i tak widzi w nim mnóstwo "swoich" cech ;)

Co do nowego zdjęcia Maksia - tak samo "włoski" jak poprzednio ;) Ale tak nic nie czadzą i nic nie słodząc - chłopak jest zabójczo przystojny :biggrin2:

reklama
dxziekuje ze sie martwicie o maja lapke ale juz prawie dobrze.
Wiki, gdzie jesteś? Opowiadaj jak było w Grecji i nie zapomnij o wklejeniu obiecanych fotek :-p
dawaj fotki i wiecej szczegolow:-) prosze:-)
Mój Maks kiedy widzi aparat i tekst "uśmiechnij się" to robi marszczy nos i robi mine jak królik:eek:
Cos takiego :-D:-D:-D:-D hihihihhh:rofl2::rofl2:
skad ja to znam! szymek robi koszmarny kaprys na twarzy do aparatu! trzeba sie pogimnastykowac zeby zreobic fajne zdjecie. ale powiem nieskromnie ze mam podobno talent;-)

Kochane moje wasza niania kończy jutro 31 lat:cool::cool2::-p:sorry2::ninja::rolleyes::dull::cool2::rofl::rolleyes2::wink:Własciwie to dziś o 1.20 w nocy :cool2:
hihi to widze ze my obie nocne marki jestesmy. ja sie urodzilam o 12.10.
punkt 2.20(zmiana czasu) bede ci telepatycznie(bo nie mam innej mozliwosci kontaktu) wysylalam buziaki urodzinowe.:-)
Elen, a ty o ktorej godz sie urodzilas?

Cześć baby! Jakoś nie mam kiedy tu zaglądać, bo zaraz po powrocie z Grecji wzięliśmy się za malowanie i kurcze na nic nie mam czasu.
A teraz wnioski po wizycie w Grecji:
  • uwielbiam upały,
  • moje dziecko uwielbia piach, kamyki i morze,
  • Grecy nie umieja robić sałatki greckiej, hihi :-) W ogóle jedzenie mi za bardzo nie smakowało, a jak zobaczyłam w sałatce greckiej jajko na twardo to się załamałam. Z drinków najbardziej smakował mi... sok pomarańczowy świeżo wyciskany :-D:-D:-D
  • Maciuś jest superowym podróżnikiem nie sprawiającym kłopotów w drodze, więc można by z nim i na koniec świata jechać,
  • mając dziecko na wczasach można zapomnieć o wylegiwaniu się na leżaku, ale jego radość z rzucania kamykami do morza wynagradza wszystko,
  • nigdy więcej nie pojadę nigdzie z biurem podróży TRIADA - kłopoty zaczęły się na lotnisku w Krakowie, gdzie okazało się że nie ma dla Maćka biletu, wszystko dobrze się skończyło, ale przez cały czas były jakieś niedociagnięcia, a jak płacę tyle kasy to oczekuję, ze wszystko będzie dopięte na ostatni guzik,
  • dupa z poczęcia małej Greczynki, bo w drugi dzień urlopu dostałam @
  • a poza tym to było super, bo byliśmy razem w trójeczkę 24h na dobę, nic nas nie obchodziło, nie trzeba było gotować, prać, sprzątać itp.
  • na lotnisku w Salonikach ktoś mnie złapał od tyłu i mówi "Mam cię". Odwracam się, a to Martuśka. No i okazało się, że wracamy tym samym samolotem :-) Poznałam Alusia - śliczny chłopczyk, a jaki spokojny!!!!!!! Przespał prawie całą podróż. Oczka ma śliczne - chyba po tatusiu :-) No i nawet te parę godzin na lotnisku i w samolocie nie wystarczyło, coby się z Martusią nagadać. Ale dobre i to :-)
  • ja tez. a dzis w nocy bylo po raz wieprwszy ponizej 35stopni!!!!:-)
  • to nie byla salatka grecka. ktos cos musial skopac. zadnych jajek nie ma w salatce greckiej. dam sie za to pokroic:-D
  • bravo dla dzielnego Maciusia
  • o triadzie juz nie jedno slyszalam:no:
  • lepiej ze nie poczelas greczynki bo to sa male wredne manipulatorki. lepiej pocznij slodziutka polke;-)
  • fajne spotkanko! szczesciary dwie!:-)

haloł baby prawie wieczorowo!!!

ale sie wyspałam, spalismy z Kuba od 14 do 18:30 :-p:-p:-p

wiki, klaudia, niania, martusia allle Wam zazdroszcze tej Grecji
ja jeszcze musze poczekac na wylegiwanko na plazy.............

hejo :sick:
zdycham nadal
czułam sie lepiej popołudniu a teraz znowu mnie dopadło :sick:
Czekam na G bo wysłałam go do sklepu po miske plastikową( pękła mi po tym jak dziecko mi na nia staneło :eek:) a zawsze robiłam w niej sałatke i chce druga taką :tak:
potem ide do wanny,potem powiesze pranie a potem ide spać
joł

hejo :sick:
zdycham nadal
czułam sie lepiej popołudniu a teraz znowu mnie dopadło :sick:
Czekam na G bo wysłałam go do sklepu po miske plastikową( pękła mi po tym jak dziecko mi na nia staneło :eek:) a zawsze robiłam w niej sałatke i chce druga taką :tak:
potem ide do wanny,potem powiesze pranie a potem ide spać
joł

eeeee to super plany na wieczor !!!
ja zaraz wskakuje do łozeczka i gapie sie bezczynnie w TV....
szkoda tylko ze R nie ma...........:confused2::confused2::confused2:

reklama
Wiecie kto (co) jest największym autorytetem dla dwulatka???... Ryba z "mini mini" i chwała jej za to! :biggrin2: Otóż pewnie większość z Was wie, że rybka idzie spać punkt 20-ta. Wystarczy zatem, że pokażę i szepnę mojemu dziecku w pełnym powagi tonie: " ciii, lyba już śpi" i mój potworek uciekający od spania wszelkimi możliwymi metodami, idzie do łóżka bez zająknięcia. Leży cichutko jak myszka, dopóki nie zaśnie. Luuubię rybę z mini mini, spoko z niej gościówa :cool2::-D:rofl2:

U nas dawid, to cały łoś, poza nosem który odziedziczył po mnie:-p

Kornel też ma mój nosek :rofl2:

• na lotnisku w Salonikach ktoś mnie złapał od tyłu i mówi "Mam cię". Odwracam się, a to Martuśka. No i okazało się, że wracamy tym samym samolotem :-) Poznałam Alusia - śliczny chłopczyk, a jaki spokojny!!!!!!! Przespał prawie całą podróż. Oczka ma śliczne - chyba po tatusiu :-) No i nawet te parę godzin na lotnisku i w samolocie nie wystarczyło, coby się z Martusią nagadać. Ale dobre i to :-)

O kurde, ale jazda! No proszę, lipcówki muszą aż do Grecji pojechać, żeby się spotkać :surprised::rolleyes2:;-)

Iwon ciesze sie z toba z tych kluczy!:-)

Dzięki :elvis:

Do góry