Iwon
Lipcowe Mamy '05
Żartujesz? Zabierasz Dawida na kilka godzin do fryzjera???
Znam niejedną osobę, która tak robi. Co w tym dziwnego?
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żartujesz? Zabierasz Dawida na kilka godzin do fryzjera???
mam jeszcze pytanie jak u was jest z ubrankami? bo ja mam problem ze spodniami bo wszystkie oprócz dresowych są za szerokie i muszę krzysiowi zakładać szelki albo wszywać gumki w pasie bo inaczej mu spadają z dupki
nie wiem czy tylko on jest taka chudzina czy te ubrania są tak szyte
dobra nie ma nikogo więc idę się umyć
Hejooo
ale dzis mam humorekmontują mi w końcu kuchnię i szafy
w przedpokojach, czyli koniec ery życia na pudełkach![]()
Znam niejedną osobę, która tak robi. Co w tym dziwnego?Kwestia temperamentu dziecka. Moje akurat by nie usiedziało na miejscu, ale są takie, które w każdych warunkach da się okiełznać - kuzynka zabrała 10 miesięcznego synka do Tybetu i to nie na wakacje, tylko w związku ze swoją pracą naukowca. Fryzjer przy tym to pikuś :dull: Nie wszystkie matki mogą liczyć na czyjąś pomoc, a korzystać z życia chcą, jak każde inne kobitki ;-)
ekshibicjonistce ;-)oddałby dziecko pod opieke??dobrze, że nie wiesz jakie ma plany![]()
w końcu z Bytomia do TG wcale nie jest tak daleko, prawda?![]()
hej Edziu , zakłady przyjmujesz?o rany wg mapy na szukaczu macie do siebie nie całe 12 km, więc propozycja Elfa i zapał M wydaje się być całkiem realny hihihi
ciekawe tylko kto pierwszy spasuje hihi![]()
hmm sugerujesz ,że moje dziecko ma aż tak zły charakter?za darmo to lekkie przegięcie ale pewnie Elfiko stawki miałaby niższe niż ta ostatnia opiekunka, hi hi hi
Tylko gorzej by było gdyby Julka "zaraziła się" charakterkiem od Nisi ;-) - to dopiero Ewelinka mialaby urwanie głowy![]()
tak tak mówiłam o odległości od Gliwicto całe nic............
chociaz do gliwic to 20 km, wiec nie wiem o ktorym miewscie mowiła elfica......
słoneczko jest ale wiejetiaaaaaaaaaa
od razu lepiej;-)
ciekawe czy u elfa znowu słoneczko?
u mnie tradycyjnie już gwiździ i leje![]()
No i problemem byłoby robienie siku - mogłoby być ciekawie, gdybym sie nagle co jakiś czas Pani fryzjerce wyrywała i pedzila z językiem do pasa i np. foliami na głowie do ubikacji (o ile by była) lub na trawkę :-)
babeczki piszcie jakie macie plany na weekend??
porozkoszuje sie Waszymi hehec![]()
jak się idzie podciąć włosy ale zrobienie balejażu to tak długo trwa, że dorosłemu sie nudzi a co dopiero dziecku