reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja się musze pochwalić że zrobiłam super zakup -kalosze dla młodego (zachodzę tylko w głowę dlaczego wcześniej na to nie wpadłam:sick: ) i dzisiaj cały ranek młody popylał po okolicznych bajorach - bo mamy tu dookoła takie dziury w chodnikach i na boisku, że po tych deszczach to nie kałuże ale własnie bajora nam sie porobiły.
Byliśmy z psem i biedaczce też się dostało, bo młody jak już się wyszalał to stwierdził że pieskowi też sie coś należy od życia i heja! ganiać ją po tych kałużach :eek::eek::eek::eek: lałam na maxa, no i podobało mi sie bo nie musiałam za nim po tych drabinkach popylać a tylko sobie spacerkiem miedzy tymi kałużami młodego pilnowałąm - hajlajf:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: chcemy więcej deszczu!:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2:

lecę - miłego wekendu!
Edzia - spakuj sie dobrze i miłego pobytu w mamusinych ramionach :tak::-)
Ewelinko - pomyśl, przedyskutuj i smacznego ciasta :-p:rofl2::rofl2:
Joasiu - jak Cię znam coś wymyślisz i bedziesz miała super weekend :-D:-D
Alka - owocnego wmurowywania puszek:sick::sick:

do poniedz.

Ja też się będę zbierać :tak:

Iwonko, może po prostu jestem dziś przewrażliwiona, ale Twoje posty odbierałam jako wrogie, nieprzyjazne mojej osobie/mojemu zdaniu. Mam nadzieję, że to tylko takie wrażenie spowodowane moim dziwnym humorkiem dzisiaj.

papa

reklama
Elfik- Weroniczka słodka!! jak zwykle zresztą:-p

Moja panna dziś namiętnie maluje "dziewo", ponieważ kółek matka nie pozwala hihi
Szkoda, że łoś zabrał aparat, bo najpiękniejsze dziewo miała na buzi:-p:-D:-D

Do góry