reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a my z fryzjerem mamy super, bo mama opiekunki - Ata - ma swój salon i Julka czuje sie jak u siebie :-):-):-) żadnych problemów ze strzyzeniem, tylko mi sie zawsze obrywa - woda do spryskiwania włosów, hahhhahhhahhaaa
bo sie łobuziara nauczyła i pryska w koło siebie :happy2::happy2::happy2:

no to problem się zacznie jak właśnie będziesz chciała, zeby fryzjer Dawidka obciął...
Ostatnio,żeby nie robić sobie stydu w zakładzie fryzjerskim...bo Dawid taki wyje, sama obcięłam go maszynką w domu, pierwszy raz był spoko, stał nieruchomo i ani nie pisnął, ale za drugim razem, bo łosiek musiał go trzymac bo tak się wyrywał i beczał, a ja obinałam. Wolę gdy pobeczy w domu niż przy ludziach, bo czuję się jakbym mu robiła jakąs krzywdę, przynajmniej takie spojrzenia czuję na sobie:eek:

ojej, ktoś mi wypił kawę...:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: idę po nową :tak:

Pani Ewelinooooo, coś pani umilkła :-p Spacer czy celowe unikanie drążenia tematu :sick::sick::sick::sick::sick: :elvis:

Iwon w Grecji było super:tak::tak:
Upał dał nam popalić ale już dziś go nie pamiętam i chętnie bym tam wróciła
Czas spędzaliśmy głównie na basenie, czasem na plaży
Niestety nic nie zwiedzaliśmy głównie ze względu na ten upał i na Oliwiera (oli był nie do opanowania, mogłam sobie klepnąć na tyłku spokojnie tylko wtedy jak spał)
Następnym razem będę chciała wybrać się w terminie chłodniejszym

reklama
Do góry