reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
babeczki piszcie jakie macie plany na weekend??
porozkoszuje sie Waszymi hehec :rofl2::rofl2::happy2::happy2::-p:-p:-p

W piątek drinkuję z mężem, bo w końcu jest info, że odbieramy we wtorek mieszkanie. Trzeba to opić :cool2: Co nie zmienia faktu, że i na okoliczność odebrania kluczy trzeba będzie zapić robaka ;-) A w sobotę zabieramy dzieciaki na Shreka. Już się nie mogę doczekać, to moja mega ulubiona projekcja :rofl2:

ale mi teraz dobrze Elfiku :-):happy2::happy2::happy2:

szczególnie po rozmowie z kandydatką na opiekunkę Julii - 8 zł / h!!!!!!!!!!!! w GLIWICACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakos tak 1600 by wyszło miesiecznie :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny, już w przyszłą niedzielę wyjeżdżam na tydzień do Salzburga. Czy któraś tam kiedyś była? Przydadzą się rady, co warto zobaczyć, a gdzie niekoniecznie trzeba pójść. Jak nie pomożecie, będę musiała studiować przewodniki :nerd:

he he
to sie zaczynaj rozkoszowac
dzisiaj zaraz spadam na zakupy warzyne na mały targ
popołudniu robie mega pranie dla Grzesia przed wyjazdem
wieczorem ide wczesnie spać bo zdycham
jutro sprzątam :-):tak:
wieczorem padam
w niedziele pól dnia gotuje obiad, potem po nim sprzątam potem padam :-)
koniec

Joasiu - prosze mi zazdrościć:
dzis wieczorem kończe raport miesięczny + raporty inspektorów, w sobotę przywożę to wszystko do Bytomia, drukuje i zostawiam pani Sekretarce:nerd::nerd::nerd::nerd: potem spotykam sie z kandydatką na opiekunkę Julii - ciekawe jakie ma oczekiwania finansowe :sick::sick::sick: po porocie do domku licze na Julki (i moją) drzemkę, po południu (jeśli odnierzemy kar od mechanika) pojedziemy ogladać działke w dzikiej głuszy (czyt. Czekanowie). na niedzielę plan taki, że jedziemy do Sosnowca po fotelik rowerowy dla julii ale jak znam życie: 1. nie będzie samochodu, 2. M będzie spoał do 11, 3. Julka nie będzie sie zgadzała na podróż, 4. ja bedę miała jeszcze jakąś papierowa robotę....

a w ogóle to chyba przyszły tydzień bedę pracowała zdalnie, bo musze Julke trochę antybiotykiem podtruć :sick::sick: tzn. podleczyć :rofl2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

ps. a wczoraj byłam u fryzjera i trochę mi lepiej. Nenius - polecam na poprawe nastroju :tak::tak::tak::tak:

reklama
ale mi teraz dobrze Elfiku :-):happy2::happy2::happy2:

szczególnie po rozmowie z kandydatką na opiekunkę Julii - 8 zł / h!!!!!!!!!!!! w GLIWICACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakos tak 1600 by wyszło miesiecznie :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ło matko drogo jakoś :szok:
szkoda,że jednak dzieli nas prawie godzinka drogi bo chętnie bym sie zajęła Julinką :tak:

Do góry