reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wczoraj wkoncu z R ustalilismy czas pobytu nad morzem,
zastanawiamy sie nad przedostatnim tygodniem lipca....
tylko jeszcze niewiemy gdzie....

tak w głebi serca to chciałabym do mojego Darłowa kochanego ale jeszcze sie zobaczy...:-p:-p

reklama
no nie, ta Pani się prosi o guza !!!

dać jej mopa?
i jazda:sorry2::evil:;-);-);-)
:-p:-p:-p no co!

fuj glukoza, fuj fuj fuj!!! :no::dull::dull::dull::dull:
fuj i to wielki fuj!!
:-)helllooooooooooo

Bardzo dziekuję, za życzenia urodzinowe dla mojej córci:tak::elvis:.

Dziś była nieoficjalna imprezka i wszyscy goście na pytanie: Daria ile masz lat???, otrzymywali odpowiedź: osiem :rofl2::-p.
hehe jeszcze przyjdzie czas, że bedzie się odmładzac:happy2::-p;-);-).
Hejo Dasa
niezła Darcia, kiedy te osiem lat minęło?? h hi
Moja na pytanie ile ma lat odpowiada - Tsi (trzy) a pokazuje na paluszkach 4 :eek:

:-D:-D
elfiko możesz mi użyczyć trochę zapału do sprzątania bo by mi się przydał :rofl2::happy2:
tak naprawdę to lubię mieć porządek w domu ale gorzej jest z wykonaniem tych wszystkich prac i wkurza mnie że to wszystko jest takie nietrwałe tzn jak posprzątam np kuchnie to chciałabym żeby w tym stanie trwała przynajmniej 2 dni a tu ?? :confused2: za godzine jest spowrotem sajgon np po obiedzie :crazy:
Kochana nie ma nic lepszego na rozładowanie złych emocji jak porządny taniec ze ścierą po chałupie :tak:
Zawsze mi to humor poprawia i dlatego lubie sprzątać
ale w tajemnicy wam powiem,że to chyba rodzinne bo moja mama tez lubi miec czysto a moja siostra fiu fiu napisze małymi bo nie wiem czy czasem znowu nie podczytuje ale ona to dopiero ma korbe na punkcie sprzątania- szok :tak::-p

mam jeszcze pytanie jak u was jest z ubrankami? bo ja mam problem ze spodniami bo wszystkie oprócz dresowych są za szerokie i muszę krzysiowi zakładać szelki albo wszywać gumki w pasie bo inaczej mu spadają z dupki
nie wiem czy tylko on jest taka chudzina czy te ubrania są tak szyte :eek:

dobra nie ma nikogo więc idę się umyć

oj też tak mamy :tak:

Olivko, życze szybkiego "wyzdrowienia" ręki!!!

Gratki! :rofl2: A jak tam Julka w żłobku??
myślę, ze własnie zakończyłyśmy tę krótką historię ze żłobkiem :sick::sick::sick: juz czynimy stosowne kroki w celu znalezienia nowej opiekunki :sick::sick::eek::eek:

ahhhhhhh ostatnio jestem taka własnie " przykurzała kura domowa" jak to mowi elfik i baaardzo lubie ogladac ten program........
ze mna chyba jest juz cos nie tak :confused2::confused2::confused2:
jutro R jedzie do pracy do Stolycy wiec siedze znow sama, chociaz mam juz małe plany, moze jakas imprezka , wszystko moje kumpele przyjechały teraz na wakacje i chyba czas poszalec hehe
no wiedzisz jak sie porawiło :-D:-D:-D:-D moja dzielna dziewczyna!!!!!
ale tylko oglądasz czy wdrażasz w życie?
pakujesz wszystko w wiklinowe koszyki i układasz z ręczników żółwie?? hihihi :-p:-D
ja sie przynam, ze tylko oglądam, potem patrze ma moje mieszkanie i MARZĘ O PRZEPROWADZCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok:

GRATULACJONY jeścio raz:-D:-D:-D:-D
dzięki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

w czasie jak siedziałm sobie na bb moje dziecko zrobiło kupę w nocnik wyrzuciło do sedesu a ja zakapowałam dopiero co się stało jak usłyszałam że ktoś spuszcza wodę :oo::surprised::huh::sorry2:
u mnie też sie tak raz zdarzyło :tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

:-)helllooooooooooo

Bardzo dziekuję, za życzenia urodzinowe dla mojej córci:tak::elvis:.

Dziś była nieoficjalna imprezka i wszyscy goście na pytanie: Daria ile masz lat???, otrzymywali odpowiedź: osiem :rofl2::-p.
hehe jeszcze przyjdzie czas, że bedzie się odmładzac:happy2::-p;-);-).

hahah, Julka mówi "pieć" :-)

albo i nie popiszę bo tak sama do siebie to nawet nie wiem co
a co z hanti? nie było jej chyba dawno
a Lilka?
no własnie - KASIAAAAAA! co sie dzieje? No a Lilka pojechała do Karlosa i sie sobą cieszą :rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:-D;-);-):rofl2:
mam jeszcze pytanie jak u was jest z ubrankami? bo ja mam problem ze spodniami bo wszystkie oprócz dresowych są za szerokie i muszę krzysiowi zakładać szelki albo wszywać gumki w pasie bo inaczej mu spadają z dupki
Julka tez chudzinka: gumki i paski, bo wszystko z tyłka spada. Sukienki na szelkach wyglądają tak, ze mogłyby sie w nich zmiescić dwie Julki :sick::happy2:

w ogole to witam panie i zabieram sie za raport wstępny na Zabrze, bo mnie szef zje jak go dziś nie skończę :crazy::crazy::dull::nerd:

hehe chyba Cie telepatycznie sciagnełam.........

u Nas tez apsik :sick::sick:
a gile mam do pasa!!!

ps. zawsze wtedy przypomina mi sie edzia i jej stosy husteczek porannych :happy2::happy2:
cześć Asiolku mój :elvis::elvis::elvis:
znowu samotna sie ostałaś :-(
przytulaska posyłam
4uwvhac.gif

wiecie co że trochę tęsknię za czasami kiedy nie można było wysłać posta bo takie było zagęszczenie na forum ehhhhh nostalgia :nerd:

popiszę trochę to będziecie miały chociaż rano co czytać :-p
ja też tęsknie :tak:
albo i nie popiszę bo tak sama do siebie to nawet nie wiem co
a co z hanti? nie było jej chyba dawno
a Lilka?
wogóle chyba kilka osób znikło :no:
mnie też przez jakiś czas nie było ale mam nadzieję że już będę miała więcej czasu
jeszcze jutro do pracy i potem trochę wolnego więc będę może też zaglądać w czasie dnia
Nom Hanti nas olała sikiem prostym chyba :dull::-( a z tego,ze Ty Kate nas czesciej odwiedzac będziesz to bardzo sie ciesze :tak::tak:

dobra nie ma nikogo więc idę się umyć
Mojej tez wszystko spada z tyłka , mamy szelki ale Weronika ich nie lubi wiec przeważnie nosi spodnie zwisajace w kroku :eek: i wyglada z lekka dziwnie.

Cześć lipcówki:-)
ja wpadam tylko sie przywitać, bo koło 9 rano jedziemy z dawidkiem na urodziny jego kuzynki, kończy 4 latka, prezent kupiony i szykuje sie nizła impreza. Dawid będzie w siódmym niebie, a ja chociaz podjem trochę ciasta:-p Bo stwierdziłam dzisiaj,że dietę przekladam...od jutra :rofl2::szok::-D:-D;-)
do pózniej....
miłej zabawy życze

reklama
Do góry