reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

he he
to sie zaczynaj rozkoszowac
dzisiaj zaraz spadam na zakupy warzyne na mały targ
popołudniu robie mega pranie dla Grzesia przed wyjazdem
wieczorem ide wczesnie spać bo zdycham
jutro sprzątam :-):tak:
wieczorem padam
w niedziele pól dnia gotuje obiad, potem po nim sprzątam potem padam :-)
koniec

mmmmmmmmmmm dzieki kochana, watro było czekac na Twojego posta!!!
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
eeeeeeee nenius Ty chyba naprawde nie masz dzisiaj humoru
a potrzebuje pocieszenia ..............:happy2::happy2::happy2:

noo ja bym bardzo Cię chciała pocieszyć tylko, że..................oprócz umówionego spotkania Sławka z fachowcami od ogrodzenia w niedzielę(!) planów brak :sick:
Pewnie jakieś spacerki, piaskownica itp. Ale może jeszcze coś wymyślimy...Wycieczkę rowerową chociażby albo wyprawę na lody do naszej ulubionej lodziarnio-cukierni??? Lepiej trochę?

A na pocieszenie buziaczki :elvis::elvis::elvis:

ps. a wczoraj byłam u fryzjera i trochę mi lepiej. Nenius - polecam na poprawe nastroju :tak::tak::tak::tak:

a właśnie, to by mi się bardzo przydało bo odrosty się porobiły takie, że hej:-p, ale jakoś ciężko mi wygospodarować kilka godzin na zrobienie balejażu...I tak mam wyrzuty sumienia, że za bardzo wykorzystuję moich rodzicow, a przecież do fryzjera Darii nie zabiorę...

W piątek drinkuję z mężem, bo w końcu jest info, że odbieramy we wtorek mieszkanie. Trzeba to opić :cool2: Co nie zmienia faktu, że i na okoliczność odebrania kluczy trzeba będzie zapić robaka ;-) A w sobotę zabieramy dzieciaki na Shreka. Już się nie mogę doczekać, to moja mega ulubiona projekcja :rofl2:
Ty to zawsze masz palny łikendowe fuul wypas :tak: ZAZDROSZCZE :tak::-D
marek pyta czy za darmo :-p:-p:-p:happy2::happy2::happy2::confused2::nerd:
he he nie ma to jak bezpośredni facet :-p
powiedz mu,że pomyśle :cool: nad tym...

Hej, skoro już odkopałam się spod stosu chusteczek to napiszę o moich planach weekendowych:
1. piątek- pakowanie, pakowanie, pakowanie....
2. sobota- podróż samochodem (9h jak dobrze pójdzie), ściskanie mamy, ściskanie brata mamy i jego rodziny, który na okoliczność naszego przyjazdu też ma przyjechać:no::szok:, ściskanie mojego brata rodzonego, ściskanie innych chętnych do ściskania, pewnie jakaś wieczorna integracja będzie o ile sił wystarczy...
3. niedziela- pójdę odwiedzić tatę i marzy mi się samotna wyprawa do lasu na jagody, a później pieczenie bułeczek drożdżowych z moją mamą...

kurcze ale się za nią stęskniłam na maxa:tak:

reklama
ps. a wczoraj byłam u fryzjera i trochę mi lepiej. Nenius - polecam na poprawe nastroju :tak::tak::tak::tak:

hehe, ja też byłam u fryca i poprawił mi się humor, szkoda tylko że na jeden dzień:-D
Jeszcze nigdy nie udało mi sie odtworzyć samej w domu tego fryzjerskiego majstersztyku na głowie... ale przynajmniej pozbyłam się odrostów ze skroni :zawstydzona/y:

Do góry