reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wiecie co że trochę tęsknię za czasami kiedy nie można było wysłać posta bo takie było zagęszczenie na forum ehhhhh nostalgia :nerd:

popiszę trochę to będziecie miały chociaż rano co czytać :-p

albo i nie popiszę bo tak sama do siebie to nawet nie wiem co
a co z hanti? nie było jej chyba dawno
a Lilka?
wogóle chyba kilka osób znikło :no:
mnie też przez jakiś czas nie było ale mam nadzieję że już będę miała więcej czasu
jeszcze jutro do pracy i potem trochę wolnego więc będę może też zaglądać w czasie dnia

mam jeszcze pytanie jak u was jest z ubrankami? bo ja mam problem ze spodniami bo wszystkie oprócz dresowych są za szerokie i muszę krzysiowi zakładać szelki albo wszywać gumki w pasie bo inaczej mu spadają z dupki
nie wiem czy tylko on jest taka chudzina czy te ubrania są tak szyte :eek:

dobra nie ma nikogo więc idę się umyć

Cześć lipcówki:-)
ja wpadam tylko sie przywitać, bo koło 9 rano jedziemy z dawidkiem na urodziny jego kuzynki, kończy 4 latka, prezent kupiony i szykuje sie nizła impreza. Dawid będzie w siódmym niebie, a ja chociaz podjem trochę ciasta:-p Bo stwierdziłam dzisiaj,że dietę przekladam...od jutra :rofl2::szok::-D:-D;-)
do pózniej....

pusciutko cos............

hej lipcoweczki!!!!:-):-)

własnie pozegnałam łosia, pojechał do pracy.............planowany powrot w poniedziałek :confused2::confused2:
a ja zaraz ogarniam chałupe i zmykam na jakis spacerek.
chociaz nie powiem ze mam ogromna ochote na lenistwo przy komputerze i BB......

hej, hej. Coś dzisiaj humoru nie mam :sick: a to dziwne bo po południu mam umówione spotkanie z koleżankami więc powinnam tryskać energią...Może się po prostu nie wyspałam...

reklama
Do góry