reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

O piątej rano powiadacie???? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: weźcie coś z tym róbcie (nie dawajcie :cool: ) przecież to sie można wykończyć :sorry: ja nie wiem co moje dziecko robi o piątej rano, ale jedno jest pewne - musiałby włączyć niezłą moc żeby mamunie wyrwać ze snu - a o jakimkolwiek robieniu mleka NIE MA MOWY - po prostu mamunia nie działa o tej porze :szok::szok::sorry::sorry::no::no::nerd::nerd::cool::cool::cool:

hehe to nie takie proste ja może i bym ten ryk przespała ale nie mój ŁOŚ który na krzywdę dziecka jest wyczulony i jak mi sie nie chce wstać to on idzie mleko robić z wielkimi wyrzutami jaka to jestem wyrodna matka

Alencjo ja nawet czasami nie pamietam czy te mleko robiłam :-p:tak:
dopiero rano jak już wstane i widze brudne butle to sobie uświadamiam ,że zdarzenie picia mleka miało miejsce ;-)
a tak to:
mam w podgrzewaczu odmierzoną własciwa ilośc wody w jednej butelce, obok stoi druga butelka z odmierzonym proszkiem( mlekiem)- z zamknietymi oczami ide, macam, przelewam, mieszam, zakręcam, ide spowrotem do sypialni, wtykam w dzioba młodej i tyle
proste i po roku praktykowania absolutnie nie wybijające ze snu :-p
natomiast ryk mojego bejbika ze snu nawet mumie egipskie wybudzi oj tak tak :eek:
:-D:-D:-D:-D:-D dobre

reklama
ahhhhhhh ostatnio jestem taka własnie " przykurzała kura domowa" jak to mowi elfik i baaardzo lubie ogladac ten program........
ze mna chyba jest juz cos nie tak :confused2::confused2::confused2:

ale tylko oglądasz czy wdrażasz w życie?
pakujesz wszystko w wiklinowe koszyki i układasz z ręczników żółwie?? hihihi :-p:-D

i jeszcze sie wam pochwalę, że WYGRAŁAM KONKURS (Edziu, po długich poszukiwaniach znalazłam, który to był :-p) i taka jestem zadowolona: :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
no, a tutaj link (ju_lenka) Gazeta.pl : FotoForum : Nasze dzieci

GRATULACJONY jeścio raz:-D:-D:-D:-D

jesteś niesamowita hahaha:-D:-D:-D:-D
dzięki Tobie o mały włos mój łoś nie padł na zawał, kiedy przeczytał, że jego mamunię zamknęli w więzieniu za kradzież 3 par spodni, 2 pasków i kurtki :surprised::rolleyes2::shocked2::shocked2::-D:-D:-D:-D

kurcze jakiego mam doła (ale nie jestem w ciąży jak gazela) :sick:
muisze chociaż gary umyć ataaaaaak mi sie nie chce :hmm::no2:
poza tym u nas raczej zimnawo jakieć niby 20 stopni ale wiatr silny i zimny nawet mi sie nie chce z domu wyłazić jakoś
łoś niedługo wróci i sie załamie taki burdel w moim domu zapanował
ta pani od sprzątania w TVN style pokazałaby mnie na pewno w TV :crazy:

ale tylko oglądasz czy wdrażasz w życie?
pakujesz wszystko w wiklinowe koszyki i układasz z ręczników żółwie?? hihihi :-p:-D

hahah i swinki :-p:-p:-p:-p recznikowe.

edziu wiesz tak prawde mowiac to babka ma wiele racji chociaz ja wole mieszkac w domu niz cały czas w nim sprzatac, ale pare jej pomysłow podłapałam np. czyszczenie osadu z kawy sola.

a ja wczoraj z ranca mialam maly wypadek. drzwi taksowki mnie uderzyly i mam stluczona reke, spuchnieta, bandarz i boli jak cholera!!!:no::-(
do tego musialam kazdemu po koleji tlumaczyc co sie stalo! tak to juz na wsiach. wszyscy sie znaja i kazdy sie interesuje.;-)

Uuuuups.... musiało być niefajnie. Na pocieszenie powiem że ostatnio mój kolega miał podobny wypadek. To było w korku, a On między samochodami jechał na motorze i nagle jakiś otworzył drzwi :nerd: :sick: :eek: :rofl2: :crazy:

reklama
Idę realizować ciążowe zachcianki. Mam ochotę na czereśnie, maliny i jagody :dull:

A jutro badam gluzkozę. Pamiętacie? Muszę kupić cytrynkę, bleeee...

Do góry