reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja "cyc" podczas gdy karmiłam piersią :angry:
Pytanie od kogos " Co, na cycu ?" przyprawiało mnie o totalną kurwicę :angry::angry::angry::dull:
tak tak
totalna kurwica to dobre określenie :tak:

hihihihi kochanie ja przez ostatnie 10 mcy przerabiałam tygodnio ok 250 młodziezy w tak zwanym ....hmmmmm..... trudnym wieku....:-p:-p:-p:-p - uwierz mi skarbie fiki Weroniki to małe piwo :-p:-p;-);-);-):elvis::elvis::elvis:

czesc laski:)
hehe kochana
małe piwo to te 250 dzieciakow wierz mi :-p

musicie pisać nie elf tylko EWELINKO:-p:-p:-p:-p:cool::cool::cool::rofl2::rofl2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
małpa :crazy:
heh, spadam, ide na imprezę :-D:-p

anusia... nieeeeeee, skąd, bardzo lubi :-p:-p:-p:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::sorry2::sorry2::sorry2:
mówiłam ,ze małpa :crazy:
hihihihihihihiihhiihihihihi

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
małpa po raz trzeci :angry:;-)

reklama
he, he, elf, kto za tym stoi? :-p

:szok::szok::szok: elf ...no wiesz:nerd::eek:....z kim my sie zadajemy:szok::szok::szok::-D:-D

5.gif

reklama
CZEŚĆ GAZELKO!!! Jesteś w ciąży i jak dla mnie masz prawo do wszelkich dołków i kaprysów a ja trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie grało - dzidzie, łoś i nowa chata :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis: a jak nas budowa nie zabije to mamy w planach wawke to kochana nalot Ci zrobimy na bank :-p I nie bedzie to tamto ;-);-):-p:-p:-p:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

super :) koniecznie zadzwoncie!!! A jeszcze w wakacje dacie radę???

a teraz właśnie czekam na telefonik od Mani :-)

I na dodatek zadzwoni ludzie od remontu, że jutro będą kończyć remont kuchni i szaf :-)

ech.... :rofl2:

Do góry