reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Gazela co do piekarnika, będę miała zabudowany :rofl2:Kuchenkę palnęliśmy sobie dwa lata temu wolnostojącą i jest całkiem wypasiona, więc zostaje tak, jak jest. Paluchów nie widać, bo nie jest metalizowana (uff). Zacieki czasem i owszem :baffled:. Niestety, na granitowy zlewozmywak się nie skusiłam, choć słyszałam, że w pielęgnacji to istne cudo :tak: Postawiłam na stalowy, bo taki mieliśmy ostatnio i zdał egzamin. On ma taką lekko chropowatą powłokę (nie wiem, jak to się fachowo nazywa, len dekor chyba :eek:)

alien ;-)
wybijasz się w gronie naszych idealnych lipcóweczek :-p

tweety02.gif

tweety02.gif

Gazela co do piekarnika, będę miała zabudowany :rofl2:Kuchenkę palnęliśmy sobie dwa lata temu wolnostojącą i jest całkiem wypasiona, więc zostaje tak, jak jest. Paluchów nie widać, bo nie jest metalizowana (uff). Zacieki czasem i owszem :baffled:. Niestety, na granitowy zlewozmywak się nie skusiłam, choć słyszałam, że w pielęgnacji to istne cudo :tak: Postawiłam na stalowy, bo taki mieliśmy ostatnio i zdał egzamin. On ma taką lekko chropowatą powłokę (nie wiem, jak to się fachowo nazywa, len dekor chyba :eek:)

no to odpada Ci robota przynajmniej z czyszczeniem dużych sprzętów, ja za to nie muszę za bardzo dbać o zlew :-p Jest naprawdę superek i na dodatek jest tak ładnie wyprofilowany, że woda sama spływa i z ociekarki, i z komory. I przy całym moim pechu do ekip remontowych udało się gościom całkiem estetycznie wpuścić zlew w blat. Przynajmniej tyle

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe
4qsvui1.gif
6bua2ki.gif

[FONT=&quot]Słońce świeci,[/FONT]
[FONT=&quot]deszczyk pada, [/FONT]
tęcza niebo przyozdabia,
[FONT=&quot]ptak co chwilę piosnkę zmienia[/FONT]
[FONT=&quot]dla DWULATKóW śle życzenia[/FONT]
[FONT=&quot]STO LAT!!![/FONT]

[FONT=&quot]
4opb2c3.gif
[/FONT]