reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:-D:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2: Ja też tego nie lubiłam :rofl2:

Spoko Iwon, jakoś dam radę. Już mam tyle na głowie, że takie jedno słówko raczej niczego nie zmieni ;-)

Co do cyca, to już Alka mnie wyczuła, ze pałam miłością do tego okreslenia :-p Ale tak sobie myślę, że niektóre rzeczy moznaby ładniej nazywac. Głównie okreslenia dotyczące seksualności i cielesności w polskim języku sa takie niezbyt apetyczne :rolleyes:

reklama
A ja "cyc" podczas gdy karmiłam piersią :angry:
Pytanie od kogos " Co, na cycu ?" przyprawiało mnie o totalną kurwicę :angry::angry::angry::dull:

Kiedyś poszłam z Mackiem na wigilię do pracy. I jakis koles, którego na dodatek srednio znałam, zapytał się mnie głośno, w obecności wszystkich ludzi ode mnie z pracy "a mały doi jeszcze cyca" :surprised:

Mam newsa dla osób które urządzają mieszkanko - baaaaaardzo polecam granitowe zlewozmywaki do kuchni. Super sprawa :tak: I już teraz wiem, że lepiej zabudować kuchenkę i lodówkę niz kupować wersję inox. Ja akurat mam te metalizowana sprzęty i już widzę, że będę latać ze ściereczką i polerować wszystko :eek:

heh, ja nie jestem zdecydowanie "Perfekcyjną panią domu":crazy: i co prawda lodówka jest jeszcze przed wymianą na inox właśnie, ale kuchenki też "już" nie pucuję po każdym odbiciu na niej paluchów przez Julę.
Czasem uda mi się trafić na TVN Style na program z Antheą Turner hihi, ta to nawet siedząc na kibelku nie omieszka go w tym czasie przetrzeć ściereczką:dull::rofl2:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

SZOK!
Biedna dziewczyna:no:

Mam nadzieję, że przynajmniej dzidzia zdrowa!:tak:

ja pinkole:szok::szok::szok:
ja bym chyba rozniosła połowe tego szpitala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Koleżanka powiedziała, że po porodzie już cały oddział zajął się ta panią anestezjolog. Podbno ten poród był tak spektakularną męczarnią, że potem wszyscy ostro ddawali w kość babce, która nawaliła. I dobrze.

reklama
heh, ja nie jestem zdecydowanie "Perfekcyjną panią domu":crazy: i co prawda lodówka jest jeszcze przed wymianą na inox właśnie, ale kuchenki też "już" nie pucuję po każdym odbiciu na niej paluchów przez Julę.
Czasem uda mi się trafić na TVN Style na program z Antheą Turner hihi, ta to nawet siedząc na kibelku nie omieszka go w tym czasie przetrzeć ściereczką:dull::rofl2:

Hihih, bomba...
Ja czasem (najczęściej) mam totalny burdel w domu, ale nieraz to lubię sobie polatać ze ścierczką, tak żeby wszystko błyszczało :zawstydzona/y:

Do góry