reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Moje dziecko smacznie śi od prawie godziny, wujątkowo dzisiaj wcześnie zasnął, ale to i dobrze, bo jutro o 6.30 pobudka i do niani, a ostatnio cos kiepsko mu to wstawanie wychodzi, nie chce wyjśc z łóżeczka i marudzi:sorry2: biedak, żal mi go budzić, bo lubi leżec po przebudzeniu w łóżeczku jeszcze z 15 minut:laugh2:ma to po mnie:cool2:
co do paznokci, to alę to..nie maluje, bo przy moim remoncie, nie warto:wściekła/y::no::baffled:

Łosiek pojechał po pizze, bo naszly go jakies smaki, więc coś czuje,że znów pójde objedzona spać:dry:cóż..dieta od jutra, dzis ucztuję :-p

reklama
jak to po czym? po postach Twoich of kors :tak:
ale może się mylę :sorry2:
Jakie echo?
że niby nie zauważalna jesteś?
ja Cie kochana zawsze zauwazam, uwaznie czytam i częęęęsto sie z Toba zgadzam :tak:
Głowa do góry, jutro zaswieci słoneczko :elvis::elvis::elvis:

myślisz:confused:, słyszałam, że do końca czerwca ma lać:shocked2::eek:

Gazela zakończyła urlop wcześniej niż planowała, od czasu przyjazdu do Gdańska nie mieli chyba ani jednego ładnego dnia:no:

..........a jeśli już o zadziorność chodzi to zadziorna jest ostatnio kolezanka E_mama :sorry2: czyz nie?:rolleyes2::unsure:

NIe zauwazyłam:no:
Włąsnie wydaje się mi, że E-mamy malutko tu ostatnio, oj malutko:no:

kate na pocieszenie:elvis::elvis::elvis:
aaaa zapomniałam, żeby tego było mało, to niedawno 3-letnia córeczka mojej szwagierki przerysowała nam cały bok auta jakimś kamieniem i to do samej blachy......
szwagierka powoli miała jeszcze pretensje,że się odzywamy w tej sprawie, bo na jej kochane dzieciątko nie można powiedziec złego słowa :-/

A ja słyszałam taką historyjkę, że autko pewnej rodzince niszczyła sasiadka, starsza pani, która przypadkiem przechodząc koło auta rysowała po nim ostrym przedmiotem.Z zazdrości, bo mieli lepiej jak ona.
Także Anusia przyjzyj się czy tych sladów na waszym autku nie przybywa:-p:-pi rozejrzyj się po sąsiadach:-p;-):tak::-):-D:-D:sorry2:

Łosiek pojechał po pizze, bo naszly go jakies smaki, więc coś czuje,że znów pójde objedzona spać:dry:cóż..dieta od jutra, dzis ucztuję :-p

Fajne podejście;-):tak:
Ale ja i tak mam lepiej:moja dieta dopiero za jakieś ponad pół roku;-):-p

aaaa zapomniałam, żeby tego było mało, to niedawno 3-letnia córeczka mojej szwagierki przerysowała nam cały bok auta jakimś kamieniem i to do samej blachy......
szwagierka powoli miała jeszcze pretensje,że się odzywamy w tej sprawie, bo na jej kochane dzieciątko nie można powiedziec złego słowa :-/

anusia w ramach rewanżu daj swojemu synkowi kamień i po cichu pokaż ich samochód :sorry2:

dziecko zasypia
mam więc już wolne na dzisiaj :tak:
czas na relaxxxxxxxxxx
a wiecie co mnie najbardziej ostatnio relaksuje?
malowanie paznokci :tak::-):-D:-D:-D:cool2:

Moje dziecko poszło dziś rekordowo późno spać a to za sprawą nowej zabawki taty. Tata kupił sobie niezbędnie mu potrzebny rzutnik multimedialny i oglądali na ścianie Misia Uszatka. Buzia się jej nie zamykała, mamoooo jeszcze trzeba misia! i tak 500 razy w kółko.

anusia w ramach rewanżu daj swojemu synkowi kamień i po cichu pokaż ich samochód :sorry2:
No to wtedy byłaby jazda...:szok: szwagierka ma wypasiony samochodzik, więc trzeba uważac gdy się koło niego stoi,żeby przypadkiem nie wypalcować:baffled: pewnie musielibyśmy pokryć koszty malowania gdyby dawidek "pobawił" się kamieniem.....
szybciej ja bym się pobawiła :evil::evil::ninja::unibrow::unibrow:

reklama
cześć lasie :) (gdzie elwiskowo całuśna grzanka ???!!!:szok: )
ja mam chwilkę, ale jestem w zadziornym i wojowniczym nastroju, więc chętnie służę :-p:sorry2::-D:-D (gdzie ta Edzia? walniemy mały dym :-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:)

..... gdzie ta Edzia ????:-p:-p:-p:cool2::cool2::sorry2::sorry2::sorry2:.....

no i co ciotka?? (ps. miło Cię widzieć;-))
uderzamy w patetyczny ton?? hihi :confused::-D:-p:-p:-p

hejo

teraz dopiero mogę coś spokojnie sklecić
miałam dzisiaj niezłego nerwa
a mianowicie gość przywalił mi w samochód :angry: tzn ja sie zatrzymałam bo zatrzymał się samochód przede mną a facet wyjeżdżał z podporządkowanej ulicy (ja stałam od niego o jakieś 2 metry) spojrzał tylko w lewo czy nic nie nadjeżdża a nie spojrzał w prawo bo i po co :dry: i mam trche odrapany zderzak i wgniecioną blachę na szczeście światla całe :unibrow:
żeby było śmieszniej to tam w tym miejscu wogóle ruch jest raczej duży i zawsze jest korek tak że nie ma sie bardzo gdzie rozpędzać no ale widocznie niektórzy myślą inaczej , może uważają że ich samochody potrafią lewitować nad zakorkowaną ulicą :confused:

na razie jeżdże takim beznadziejnie potraktowanym samochodem jak jakiś lump bo nie mogę sobie pozwolić na postawienie go na tydzien do warsztatu dopiero w następny czwartek :baffled:

wrrrrrrr
:angry::angry::angry::angry:

Dobrze, że Tobie nic się nie stało! Wiem jak głupia ryska potrafi zepsuć humor:-:)zawstydzona/y: Trzeba było nawrzucać gościowi, a co, niech ma! jak ślepy!;-)

NIe zauwazyłam:no:
Włąsnie wydaje się mi, że E-mamy malutko tu ostatnio, oj malutko:no:

:elvis:

A tak wogóle to dobry wieczór:tak:

Hejooo Mamuśka! :-D

Do góry