anusia_80
lipcowa mama 2005
ja znów uwielbiam leżeć na słońcu, a Dawid ma fioła na punkcie wody , więc dla nas morze jak najbardziej wskazaneno ja bym właśnie wolała nie nad morzem...nie lubię leżeć na plazy - wolę pospacerować :-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja znów uwielbiam leżeć na słońcu, a Dawid ma fioła na punkcie wody , więc dla nas morze jak najbardziej wskazaneno ja bym właśnie wolała nie nad morzem...nie lubię leżeć na plazy - wolę pospacerować :-)
a Julka poszła dziśdo żłobkatzn. Marek ją odprowadził (już wrócił), mówił, ze trochę płakała ale ja mam bardziej miękkie serce i zaczęłabym ryczeć razem z nią i na pewno w końcu trafiłaby do Tuty a nie do żłobka
w ogóle wychodzę z założenia, ze nie powinna chodzic do żłobka tylko jeszcze przez rok zostać w domu z opiekunką (może moją sister??) ale Marek mówi NIE, jak sie teraz złamiemy, to będzie wiedziała, ze każdą naszą decyzję można podważyć i obalić :sick::sick:więc na tę chwilę impas
niewiele dziś spałam, Julka miała w nocy 38,8 ale to moze dlatego, że Marek wrócił i sie cieszyła, ale tyle co wyspałam to śniło mi się, ze jestem z Julką w domku (domku!!!!! nie jakimś 45 metrowym mieszkaniu BEZ BALKONU!) i siedzimy w piaskownicy wśród moich ukochanych malw.... i jak sie obudziłam było mi tak:
i cały czas mi tak jest i sobie myślę, i się zastanawiam.......
zalapalam taki kryzys maly w zwiazku z sytuacja tutaj:-( dzis troszke humor lepszy ale problem zostal ten sam i tzreba go jakos rozwiazac, a ja nie mam zielonego pojecia jakOlivia a czemu taka mordka:-( co sie dzieje![]()
jesiennym sweterku? jak tak dalej tu pojdzie to zapomne ze istnieja inne ubrania niz kostium kapielowy!U nas pogoda całkiem ładna, jest słonecznie, choć rano grzałam do pracy w jesiennym sweterku![]()
jaki sliczny "pyszczek":-)No no Anusiu, fajne zdjęcie :-)
Nenius, nie martw sie. ja co prawda bylam starsza o dwa lata od Darii kiedy zrobilam strajk na mieso i nie jem do tej pory! nie smakuje mi, nie lubie, nie jem! zyje, jestem zdrowa i nie mam problemow przez to. niektorzy po prostu nie potrzebuja bialak pochodzenia zwierzecego. moze Daria sie do nich zalicza?;-)Mięsa to prawie wcale nie tyka![]()
ela Wiki, dawaj do grecji znow! moze na weekendzik?;-)hejka
Dziewczyny jak piszecie o morzu to ja mam ochotę się pakować i jechać do Rodos, trocę mi tęskno za tą beztroską i pięknym basenem:-(
bo właśnie głównie nad basenem spędziliśmy większość ulropu
mieliśmy tam takie fajne miejsce na trawce pod palmą, buuu ja tam chcę być, nawet o upale już zapomniałam