reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
anusia gratki z powodu konca remontu...........ja chyba zaczne namawiac R na pokoj dla Kuby i nasza sypialnie!!!ale to dalekosiezne plany...........
Dzięki, ale to jeszcze nie koniec:-( zostały nam sprawy ...hmm..artystyczne..:-D ale widać juz światełko w tunelu;-) Jednak gdy juz zakończymy remonr to oficjalnie upiję sie ze szczęścia:laugh2::-D:laugh2:

:elvis:
ech, sama nie wiem, juro idę z nią do kontroli... ma stan podgorączkowy, marudzi, pokasłuje, rzadko bo rzadko ale jednak...
bardziej boję się o to, żeby jej nie zarazić czymś extra od siebie, bo z moim gardłem i zatokami tra gi cznie :(:sick::eek:

oj bidulka :elvis::elvis::elvis:
nie wiem co poradzic, chyba najlepszym bedzie wizyta kontrolna u lekarza.
a jakby Mała miała sie zarazic edziu to niestety i tak sie zarazi, wszystkie zarazy w powietrzu lataja .........

hehehe

kupiłam buty, długo sie zastanawiałam:)-):-);-)), ale dzisiaj stwierdziłam, z mała pomoca kolezanki z TG ze za 19 zł moge sobie pozwolic na małe, letnie , cekinowe szaleństwo!!!!( wybrałam złote) :-p:-p

198489087_3

anusia wiem ze Ty tez jestes maniak butowy hehe :)))))))))))
sa jeszcze takie.......

198489087
Ja to jestem ogólnie maniak zakupowy;-)
czarne tez sa fajne, ale złote chyba najlepsze:cool2:
ostatnio kupiłam parę rzeczy Dawidkowi na allegro, wszystkie od jednego sprzedawcy, muszę powklejać Wam fotki, bo za dwa wypasione sweterki i grubą puchową kamizelkę zapłaciłam 30 zł, czyli jednym słowem OKAZJA:-)
Najbardziej poszkodowana osobą w tych moich zakupach internetowych jest łoś, bo jemu nic nie kupuję :laugh2::-D:laugh2: on jest wybredny, wszystko musi dotknąć , przymierzyć, pomacać itd,,,:eek: jak to chłop...:-D

reklama
My juz w domku a ja jakoś źle sie czuje :baffled::eek: mdli mnie i boli mnie głowa :sick:
najlepiej reszte dnia bym przespała ale Weronika ma inne plany...wlasnie przemierza dom w moich butach :baffled:

Do góry