reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja ostatnio lubuje sie w takich
nr 2 i 3 to te same z przodu i z boku
klapki japonki bardzo mi sie podobaja do lnianych spodni

reklama
te buciki letnie maja ten plus ,że sa smiesznie tanie i można sobie pozwolic na lekkie szaleństwo bez zbytniego obciązania konta :tak:

Ja jestem chyba staromodna, bo nadal kocham buciki do szpica:laugh2:
mam jedne balerinki, są bardzo wygodne, ale osobiście lepiej sie czuję w tych pierwszych:eek: co z tego, że już wyszły z mody...:-:)-p:cool2:

Elf, jaka Weronisia jest juz duża, Ona dosłownie rośnie w oczach:-)
A to , że Cię mdli może coś oznaczać:confused::eek:;-);-);-)
tak to prawda :tak: Weronika ostatnio bardzo urosła, do tego stopnia ,że jak sie wczoraj chłodniej zrobiło i chciałam jej rajstopki załozyc to sie okazało,że wszystkie sa małe :szok:
czeka mnie wiec wędrówka do sklepu... znowu :tak:po zaopatrzenie w większe rozmiary :tak:
Jeśli chodzi o mdłości to nic z tych rzeczy o jakich mysłisz Anusia :-D:no:
Po prostu albo cos mi zaszkodziło do jedzenia albo najzwyczajniej w świecie łapie mnie jakies grypsko bo kicham sobie od kilku dni a teraz te mdłosci- często mam mdłości przed grypą
albo to coś z sercem...od paru dni źle sie czuje :sick:

Ja jestem chyba staromodna, bo nadal kocham buciki do szpica:laugh2:
mam jedne balerinki, są bardzo wygodne, ale osobiście lepiej sie czuję w tych pierwszych:eek: co z tego, że już wyszły z mody...:-:)-p:cool2:
Dlaczego staromodna?
szpice sa modne nadal razem z tymi okrąglaczkami. Teraz chyba te całe kwadratowe pościnane przody wyszly z mody?
Nie wiem bo ja zazwyczaj nosze to co mi sie podoba i tyle :tak:

elfik wszystkie buciki super, najchetniej wszystkie bym kupiła hehhehehe
moze sukcesywnie, jedne na miesiac ;-);-);-)
i faktycznie masz racje, ta takie butki w cenie do 40 zł mozna sobie pozwolic bez wyrzytow sumienia!!!szczegolnie jak ktos inny za to płaci ( czyt, los) :-):-):-)

reklama
Dlaczego staromodna?
szpice sa modne nadal razem z tymi okrąglaczkami. Teraz chyba te całe kwadratowe pościnane przody wyszly z mody?
Nie wiem bo ja zazwyczaj nosze to co mi sie podoba i tyle :tak:

ja uwielbiam czuby, uwazam ze sa stylowe i bardzo sexi hehe
mam 3 pary takich bucikow a baleriny mam tylko jedne.....

wiec anusia napewno nie jestes staromodna :happy::happy::happy:

Do góry