reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Japonki bardzo mi sie podobają:-)ja ostatnio lubuje sie w takich
nr 2 i 3 to te same z przodu i z boku
klapki japonki bardzo mi sie podobaja do lnianych spodni
anusia_80
lipcowa mama 2005
Ja jestem chyba staromodna, bo nadal kocham buciki do szpica
mam jedne balerinki, są bardzo wygodne, ale osobiście lepiej sie czuję w tych pierwszych co z tego, że już wyszły z mody...:--p
mam jedne balerinki, są bardzo wygodne, ale osobiście lepiej sie czuję w tych pierwszych co z tego, że już wyszły z mody...:--p
elfiko
lipcowe mamy ´05
tak to prawda Weronika ostatnio bardzo urosła, do tego stopnia ,że jak sie wczoraj chłodniej zrobiło i chciałam jej rajstopki załozyc to sie okazało,że wszystkie sa małeElf, jaka Weronisia jest juz duża, Ona dosłownie rośnie w oczach:-)
A to , że Cię mdli może coś oznaczać;-);-);-)
czeka mnie wiec wędrówka do sklepu... znowu po zaopatrzenie w większe rozmiary
Jeśli chodzi o mdłości to nic z tych rzeczy o jakich mysłisz Anusia
Po prostu albo cos mi zaszkodziło do jedzenia albo najzwyczajniej w świecie łapie mnie jakies grypsko bo kicham sobie od kilku dni a teraz te mdłosci- często mam mdłości przed grypą
albo to coś z sercem...od paru dni źle sie czuje :sick:
elfiko
lipcowe mamy ´05
Dlaczego staromodna?Ja jestem chyba staromodna, bo nadal kocham buciki do szpica
szpice sa modne nadal razem z tymi okrąglaczkami. Teraz chyba te całe kwadratowe pościnane przody wyszly z mody?
Nie wiem bo ja zazwyczaj nosze to co mi sie podoba i tyle
anusia_80
lipcowa mama 2005
To tak jak ja, byleby mnie sie podobało i bym czuła sie dobrze:-)Dlaczego staromodna?
szpice sa modne nadal razem z tymi okrąglaczkami. Teraz chyba te całe kwadratowe pościnane przody wyszly z mody?
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfik wszystkie buciki super, najchetniej wszystkie bym kupiła hehhehehe
moze sukcesywnie, jedne na miesiac ;-);-);-)
i faktycznie masz racje, ta takie butki w cenie do 40 zł mozna sobie pozwolic bez wyrzytow sumienia!!!szczegolnie jak ktos inny za to płaci ( czyt, los) :-):-):-)
moze sukcesywnie, jedne na miesiac ;-);-);-)
i faktycznie masz racje, ta takie butki w cenie do 40 zł mozna sobie pozwolic bez wyrzytow sumienia!!!szczegolnie jak ktos inny za to płaci ( czyt, los) :-):-):-)
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Dlaczego staromodna?
ja uwielbiam czuby, uwazam ze sa stylowe i bardzo sexi hehe
mam 3 pary takich bucikow a baleriny mam tylko jedne.....
wiec anusia napewno nie jestes staromodna