reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć lasie :elvis:

ja poproszę jakąś dylatacje czasu, bo normalnie wyglądam tak: :sick::eek:
:sick:- tak jak ide do pracy
:eek:- a tak jak już tam jestem :rofl2::rofl2::rofl2:

no i w ogóle nie wiem o co kaman, a hitem była rozmowa z panem który montuje nam odkurzacz, tyle że przez 3/4 rozmowy myślałam, że to ten od tynków hahahahhaahaha :eek::szok::cool2: NO KOMENTO :cool2:

u nas tylko praca , Miśko i działka i finito koniec sił, czasu, kasy i wszystkiego :dry:

Całusy dla wszystkich, jutro mam nadzieje mieć chwile czasu to przynajmniej poczytam co u Was:elvis::elvis::elvis::elvis:
Alka kobito zyjesz jeszcze??
GG Ci nie chodzi albo mi nie chodzi bo wysłalam do Ciebie wiadomosc i nie odpisałaś :baffled:

czesc Babeczki...

tak to jest jak sie człowiek pochwali...wczoraj wieczorem zostałam obtrąbiona :zawstydzona/y::-p... fajnie Klaudia ze tez się rozkrecasz...wiesz ze to juz miesiąc mija jak sobie autkami smigamy , ja mam wrazenie ze dopiero kilka dni...
Aniu nie martw sie tym, ja Cie tam podziwiam nawet jak trąbią na Ciebie :tak:
Trzymam tez kciuki za Jutroooooo!!!:elvis:

Hi hi a ja wczoraj troszke nabroiłam :zawstydzona/y: w domu :-p
Zabrałam sie za porządki i skończylo sie na tym,że przemeblowalam naszą sypialnie i przestawiłam Weronice łózeczko.
Pozamieniałam tez rzeczy w szafach .
problemy zaczęły sie już wieczorem kiedy to Weronika niezadowolona z nowego miejsca do spania oraz z tego,że jej Po nie siedzi juz na krzesle tylko dostała miejscówke na kanapie- nie chciała zasnąc i wrzeszczala prawie godzine.
Rano natomiast obudziło mnie sapanie mojego niezadowolonego męża , ktory nie potrafił znaleźć skarpetek i przeszukiwał wszystkie szuflady :-p:-p:tak::laugh2::cool2::biggrin2::yes:

Hi hi a ja wczoraj troszke nabroiłam :zawstydzona/y: w domu :-p
Zabrałam sie za porządki i skończylo sie na tym,że przemeblowalam naszą sypialnie i przestawiłam Weronice łózeczko.
Pozamieniałam tez rzeczy w szafach .
problemy zaczęły sie już wieczorem kiedy to Weronika niezadowolona z nowego miejsca do spania oraz z tego,że jej Po nie siedzi juz na krzesle tylko dostała miejscówke na kanapie- nie chciała zasnąc i wrzeszczala prawie godzine.
Rano natomiast obudziło mnie sapanie mojego niezadowolonego męża , ktory nie potrafił znaleźć skarpetek i przeszukiwał wszystkie szuflady :-p:-p:tak::laugh2::cool2::biggrin2::yes:
Hihi...łosiem sie nie przejmuj, nauczy sie..nie ma wyjścia:-p
Ja dosłownie dostaje szału gdy widze jak mój łos, po 4 latach mieszkania razem szuka w każdej szafce w kuchni szklanek, chociaz od zawsze są w jednej. w poszukiwaniu łyżek, tez pootwiera wszystkie szuflady zanim znajdzie:eek:
tez mi się marza jakies zmiany w sypialni, ale póki Dawid z nami bedzie spał i nie przeniesie sie do własnego pokoju, to nawet o tym nie myslę:-( a juz tak bardzo mi sie tego chce, bo ciasno..ciasno..ciasno...
A po zakonczeniu remontu, to dopiero będe miała dylemat, jak poustawiac meble, gdzie przenieść Tv. iid.. Troche będzie z tym kombinacji, bo nagle w salonie, po wyburzeniu sciany , przybedzie nam drzwi ( które przedtem były w przedpokoju ) i kłopot z ustawieniem mebli :baffled:

czesc lipcoweczki popołudniowo!!:-):-)
moje dziecko sie wyszalało na spacerze ale za nic w swiecie nie chce isc spac...
oczywiscie na polku zaliczyl kazda kałuze jaka była po drodze
obiadu tez nie chce, woli bułe z serkiem topionym, to u Nas ostatnio hicior!!!

a ja zaraz chyba walne sobie kawusie bo głowa mnie lekko boli, podejzewam ze to przez pogode!!!:eek::eek::eek:

elfik baw sie dobrze na wycieczce!!!!:happy::happy::happy:

edziu jak Julinka sie czuje???

anusia gratki z powodu konca remontu...........ja chyba zaczne namawiac R na pokoj dla Kuby i nasza sypialnie!!!ale to dalekosiezne plany...........

zeby nie byc gołosłowna, Kuba zasadza sie na kolejna kałuze..........
54aeh53.jpg

edziu jak Julinka sie czuje???

:elvis:
ech, sama nie wiem, juro idę z nią do kontroli... ma stan podgorączkowy, marudzi, pokasłuje, rzadko bo rzadko ale jednak...
bardziej boję się o to, żeby jej nie zarazić czymś extra od siebie, bo z moim gardłem i zatokami tra gi cznie :(:sick::eek:

reklama
Do góry