reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc musze zaraz zabrac sie za sprzatanie bo juz przejsc nie mozna:-p.
Rety jeszcz kotami sie zajmuje bo sa male-moje dzieci dostał wczoraj na Dzien Dziecka (jeden z robotnikow przywiozl:baffled:).

włosy sie na głowie jeżą jak sie słucha naszej "elity politycznej":szok::szok::szok::szok::szok:
wycofywanie najwartościowszych pozycji polskiej literatury (w tym równiez ksiedza Twardowskiego!!!!), podważanie teorii ewolucji, udawadnianie, ze Żydzi sami zamknęli się w gettach w czasie wojny, odbieranie honorowych obywatelstw miast czy zmiany ulic (biedy pan Brzechwa :-().......

po prostu nie wiem jak długo jeszcze będzie mi sie chciało tutaj mieszkać :dry:
wlasnie poszperalam w informacjach i :szok::szok::szok::baffled::eek::no::wściekła/y::szok::dry::shocked2::errr::surprised::huh::hmm::unibrow::szok::szok::szok: czy ostatnie upaly w pl komus przypadkiem stykow w mozgu nie przegrzaly?:confused::baffled::no:
np taki cytat: "Wicepremier, pytany o plany usunięcia z zestawu lektur dzieł m.in. Gombrowicza wyjaśnił, że po dodaniu czterech dużych książek "coś musi wypaść, bo nie możemy przeciążać programu, ale czekam na dyskusje i propozycję, co usunąć"."
"cos" musi "wypasc"? dosc lekkie podejscie do literatury!!! tylko mi sie cisnienie podnioslo!
hmm, jakby to ujac? kilka lat temu wychodzilam z zalozenia ze jak nadejdzie dzien ze polska beda rzadzili lepper i giertych to ja sie zwijam!!! zwinelam sie wczesniej i akurat na moment kiedy zachcialo mi sie do ojczyzny wracac takie rzeczy sie dzieja!!! :no::-( teraz znow powaznie mysle czy oplaca sie wracac!:no:

Kochane ogłaszam wszem i wobec, że to co miało być wykute przy moim remoncie, zostało dzisiaj wykute!!!!!!!!!!!!!:cool2:
Czyli najbrudniejsza robota za mną:cool2:
zostało obrabianie ścian, obijanie płytami gipsowymi, malowanie, panele...itd...itd... całe mnóstwo wykończenieowych spraw:eek:
Łoś zaskoczył mnie dzisiaj całkowicie, bo gdy przyszłam do domu przed 20-tą, to było wszystko posprzątane:szok::szok:
wow!!!:-) czyli teraz z gorki tylko?
medal dla losia!;-)

a i pochwale sie tylko ze juz sobie smigam autem bo Warszawie i nawet nie jest źle ...radio juz gra :-p;-) a ja nawet czem kogos , w sensie inne auto, wyminę...nie tylko rowerzystów i przechodniów ;-)

No to Ania gratulacje :-) Ja się też powoli rozkręcam, na szczęście tylko w Tarnowie. :-) W Warszawie to bym pewnie wymiękła szybko :-D No ale od czegoś zacząć trza :-)

leje za oknem, szaro buro i ponuro........
posiedzimy chyba dzisiaj w domku

R cały weekend poza domem, dzisiaj wroci pewnie w nocy a jutro poznym wieczorem.....:-p:-p

takze siedze, pije kawe, słucham Mietka Sz. i mysle czy isc pierw włosy farbowac czy jeszcze wskoczyc do łozeczka.........:confused::confused::confused:
Joasia, Ty biedaku za chwile zapomnisz jak twój łoś wygląda, bo z tego co czytam, to jego non stop nie ma w domu, ale chociaz nie macie czasu na kłótnie ;-)

reklama
Do góry