reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

drogie panie - nie licytowac się godzinami pobudki! jest słonecznie i ciepło (no, może nie nad morzem, hihiiihii), życie ucieka! ja obudziłam sie przed piątą - sama, bez budzika - i czuję się rześko!
U mnie tak samo, jakoś tak sama od siebie budzę się koło 5 rano:baffled:ale za to wieczorkiem :szok: kładę się usypiać Dawidka koło 20.00, no bo muszę się z nim położyć,żeby zasnął i .....o jeszcze cos tam opowiada a ja już spię:szok: prędzej niż Dawid:laugh2: Budzę sie po 2 godzinkach, wskakuję w piżamkę, toaleta i ....dalej do łózka:laugh2: no dosłownie jakbym była emerytką, chodzę spać z kurami...:szok::-D:baffled:

reklama
kurna nie wiem co z ta pw sie dzieje.:wściekła/y: wyskakuje mi cos takiego: "NiaNia has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her"

a tego "Send message to users even if they are not on your buddy list." wcale nie widze pod pw:wściekła/y: :no:
a sama nie zmienialas ostatnio ustawien w swoim profilu?:confused:
albo narozrabialas strasznie i ci administrator odgorne ograniczenia nalozyl: "may not be allowed to receive private massages";-) :baffled:

muszę to sprawdzić :eek: chyba coś faktycznie namieszałam

Gazelka nawet nie wiesz jak się cieszę. Bardzo bardzo Ci gratuluję!!!:-):-):-) Ale czad!!!

taaa :confused:jest fajnie - uwielbiam to:sick:;-);-),
najgorsze jest to, że nie mogę nawet chwilki poleżec:zawstydzona/y:, bo Daria ma "układ" z psiakiem, że jak od razu nie wstanę to ona wówczas daje psince moje buty do zabawy :baffled::baffled::eek::-p;-). Mogą sie tak nawet przez godzinę bawic(przekonałam się :tak:):cool2::baffled:

dlatego my nie mamy psa ani innego zwierzątka... hiihihii

U mnie tak samo, jakoś tak sama od siebie budzę się koło 5 rano:baffled:ale za to wieczorkiem :szok: kładę się usypiać Dawidka koło 20.00, no bo muszę się z nim położyć,żeby zasnął i .....o jeszcze cos tam opowiada a ja już spię:szok: prędzej niż Dawid:laugh2: Budzę sie po 2 godzinkach, wskakuję w piżamkę, toaleta i ....dalej do łózka:laugh2: no dosłownie jakbym była emerytką, chodzę spać z kurami...:szok::-D:baffled:

A Maks juz spi do 8 rano :cool2::cool2::cool2: Zaspypia ok 20.30 :cool2::cool2::cool2:

Gazelka nawet nie wiesz jak się cieszę. Bardzo bardzo Ci gratuluję!!!:-):-):-) Ale czad!!!

hihih, dziękuję bardzo :)

A Maks juz spi do 8 rano :cool2::cool2::cool2: Zaspypia ok 20.30 :cool2::cool2::cool2:

a teraz ja Tobie zazdroszczę :) Takie właśnie godziny spania dla Maciejka bym chciala. Idealne ;-) Ciekawe jak będzie sypiać drugi maluszek - na razie jest bardzo spokojniutki :-)

Czy Maks śpi jeszcze w dzień?

reklama
Do góry