reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Jarek Kret dziś rano zapowiadal przepiękne lato: słoneczne i ciepłe ale nie wiem czy mozna mu wierzyć......
mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą Ja lubię ciepełko. Tylko zastanawiam się, czy w ciązy to nielepiej mieć chłodniejsze lato, żeby nóżki nie puchły.
Ja kochane pakuję się z pracki i zmykam do domku. A wieczorkiem na gimnastykę, tak więc dziś już raczej nie zajrzę. Buziaki!!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Gdzie wieje, jak wieje?? U mnie dzisiaj tak pieknie,ze juz sie opalałamCiągle wieje i wcale nie robi się letnio. Buuuu...
tak tak słyszałam, wierze temu panuJarek Kret dziś rano zapowiadal przepiękne lato: słoneczne i ciepłe ale nie wiem czy mozna mu wierzyć......
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Patrzcie jak mi żaba padła pierwsze jej zaśnięcie poza łóżeczkiem
hmmmm, u nas to się nigdy nie zdarzyło, hiihiiiii
anusia_80
lipcowa mama 2005
Czesc dziewczyny
U nas to samo - Maja od 5 dni bez dydka i jest ok. Mysłałam, że będzie ciężko a wcale nie było. Ja za to powiedziałam jej ze dydki oddalismy dla małej dzidzi bo Maja jest juz duza i nie potzrebuje a mała dzidzia potrzebuje no i że taka cacy z niej dziewczynka ze oddała. Nie pyta się o dyda tylko wieczorem jak się kładzie mówi - nie ma dyda.
Bravo dla Majeczki:-)
anusia_80
lipcowa mama 2005
U mnie tez ciepełko ale tak jakos zaciaga sie niebo chmurami i robi się duszno czyżby jakas burzaGdzie wieje, jak wieje?? U mnie dzisiaj tak pieknie,ze juz sie opalałam
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Elen fotki Julki piękne w galerii a powiedz kochana jaki masz program do fotek bo podpobaja mi sie takie opisane zdjęcia
Elfiku! dziś już pedze do Julci i na mój wf ale jutro zdradzę Ci wielką tajemnice :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:
PS. Dziękuję za komplementy przekarzę
reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Elen, Julcia jest prze..no brak mi słów Zajefajna:-)
A te oczy ....mmm....jak moje też brązowe ;-)
A te oczy ....mmm....jak moje też brązowe ;-)