reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Jarek Kret dziś rano zapowiadal przepiękne lato: słoneczne i ciepłe :tak: :tak: :tak: :-D :-D ale nie wiem czy mozna mu wierzyć......

reklama
Jarek Kret dziś rano zapowiadal przepiękne lato: słoneczne i ciepłe :tak: :tak: :tak: :-D :-D ale nie wiem czy mozna mu wierzyć......

mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą :) Ja lubię ciepełko. Tylko zastanawiam się, czy w ciązy to nielepiej mieć chłodniejsze lato, żeby nóżki nie puchły.

Ja kochane pakuję się z pracki i zmykam do domku. A wieczorkiem na gimnastykę, tak więc dziś już raczej nie zajrzę. Buziaki!!!!!

Patrzcie jak mi żaba padła pierwsze jej zaśnięcie poza łóżeczkiem :)
p1000577dq3.jpg

Hihi Tusia Majeczka słodziak :tak: Weronika nigdy jeszcze nie zasnęła w taki sposób :no:

Elen fotki Julki piękne w galerii a powiedz kochana jaki masz program do fotek bo podpobaja mi sie takie opisane zdjęcia :tak::happy:

Czesc dziewczyny
U nas to samo - Maja od 5 dni bez dydka i jest ok. Mysłałam, że będzie ciężko a wcale nie było. Ja za to powiedziałam jej ze dydki oddalismy dla małej dzidzi bo Maja jest juz duza i nie potzrebuje a mała dzidzia potrzebuje no i że taka cacy z niej dziewczynka ze oddała. Nie pyta się o dyda tylko wieczorem jak się kładzie mówi - nie ma dyda.

Bravo dla Majeczki:-) :tak:

Elen fotki Julki piękne w galerii a powiedz kochana jaki masz program do fotek bo podpobaja mi sie takie opisane zdjęcia :tak::happy:

Elfiku! dziś już pedze do Julci i na mój wf ale jutro zdradzę Ci wielką tajemnice :cool2: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :-D :-D

PS. Dziękuję za komplementy :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: przekarzę :-D :-D

reklama
Do góry