reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a z nowinek powiem Wam, ze Kuba zakochał sie w............karuzelach lunaparkowych.
z okazji dni miasta mamy własnie takowe w miescie i z racji ze tatus posiada wieeeeleeee darmowych biletow Kuba jezdził na karuzeli...
ja po 4 razach miałam dosc, On nie......

5ylpou8.jpg

Ołki połki ja spadam
Jade do rodziców na obiad :tak:
Joasiu na pocieszenie Ci powiem,że ja tez sama jak palec siedze, G calymi dniami nie ma w domu a teraz to i noce zarywa bo pracuje na dwa etaty. Czasami widzimy sie po 2 godziny na dobe :-(

Ołki połki ja spadam
Jade do rodziców na obiad :tak:
Joasiu na pocieszenie Ci powiem,że ja tez sama jak palec siedze, G calymi dniami nie ma w domu a teraz to i noce zarywa bo pracuje na dwa etaty. Czasami widzimy sie po 2 godziny na dobe :-(

hehe
dzieki za pocieszki!!!:elvis::elvis::elvis:

ja sie tez oddalam,
poprawie sobie humorek......
oporzadze sie troszke hehe
buziaczki!!

Joasiu, mam nadzieję, że Kubasek już ma się lepiej!!!!!!!!!!!
Weroniczce ślemy pocieszki, coby się już nie smuciła :elvis: :elvis:

AniuSz. Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek!!!!!!!
Nie wiem za bardzo czego ci życzyć, bo tak:
- synuś kochany już jest, więc może teraz córeczki :-)
- mężuś kochany jest, więc żeby był jeszcze bardziej kochany :-)
- stanowisko wysokie jest, więc może teraz tego, cobys została jakąś panią prezydent :-)
- autko jest, więc żebyś została teraz "urzędniczką szos".:-)
No i żeby spełniły się twoje najskrytsze marzenia!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry