reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja znowu na troszkę
muszę wam powiedzieć że na wyjeździe odpoczęłam i super się odstresowałam tylko szkoda że już jutro do pracy
Krzysiek spisał się na medal, był bardzo samodzielny i grzeczny, prawie cały czas sam się bawił i nie marudził, do dyspozycji miał całkiem spory plac wokól domu i dwa koty ;-) :-D

ja mam dodatkowy "bonus" pourlopowy, tzn przywiozłam do domu pewnie ze 2kg obywatela więcej :-D :-D :-D
nie myślcie o niczym specjalnym po prostu tam było takie pyyyyyszzne jedzenie no i........ :baffled: :dry: czeka mnie dietka chyba :cool2:

reklama
ja znowu na troszkę
muszę wam powiedzieć że na wyjeździe odpoczęłam i super się odstresowałam tylko szkoda że już jutro do pracy
Krzysiek spisał się na medal, był bardzo samodzielny i grzeczny, prawie cały czas sam się bawił i nie marudził, do dyspozycji miał całkiem spory plac wokól domu i dwa koty ;-) :-D

ja mam dodatkowy "bonus" pourlopowy, tzn przywiozłam do domu pewnie ze 2kg obywatela więcej :-D :-D :-D
nie myślcie o niczym specjalnym po prostu tam było takie pyyyyyszzne jedzenie no i........ :baffled: :dry: czeka mnie dietka chyba :cool2:[/quoteKate cieszę się ,że weekend sie udał:tak: Będziemy się dietetkowac razem, bo ja tez ostatnio przybrałam z 2 kg i jakos nie umiem sie ich pozbyć:baffled: od jutra zaczynamy walkę z kilogramami ;-)

a z tymi dokumentami to niedobrze.......
moze jakis uczciwy znalazca????

Ups Anusiu, no to niedobrze,że wszystkie dokumenty zgubione, ale może jakiś szczęsliwy znalazca...ja w to wierze,że jeszcze istenieją uczciwi ludzie:-) :tak:
no własnie znalazca na pewno się znalazł bo wiem dokłądnie gdzie zostawiłam prtfel i po 10 minutach wróciłam na miejsce gdzie go juz nie było...trudno juz ożałowałam strate choc jeszcze troche zal ego prawka bo bardzo jestem teraz nakrecona na jeźdżenie

Akurat poszli nasi goście-nasi dobrzy znajomi, wypiłam prawie butelkę wina i mam super humorek:-) :-) :tak:
hi hi hi a ja własnie pije rum....:-) no to zdrówko
ja znowu na troszkę

nie myślcie o niczym specjalnym po prostu tam było takie pyyyyyszzne jedzenie no i........ :baffled: :dry: czeka mnie dietka chyba :cool2:
oj tam dietka...przeciez ty wychudzona po ostatnich przejsciah jestes wiec na pewno nie jest źle...tak trzymac...kudcze jak brzmiał ten tekst o kilogramch obywateli z wyższym wykształceniem ??????:confused: :baffled: :baffled: :confused: ..za dużo rumu

hej mamusie lipcowe!!!!

witam z kawka, wyspałasm sie ze ho ho
Kuba jeszcze spi..........

noc spokojna, Młody kaszlał nad ranem ale malutko, wiec nasz wyjazd jest jak najbardziej realny.R ma jakies sprawy w wawcewiec dzisiaj wieczorem albo jutro rano jedziemy, to sa dwa realne terminy!!!

tylko ze R tes jest chory, wlasnie poszedł do lekarza, podejzewam zapalenie kratani albo cos z gardłem.......:sick::sick::sick:

Hej Kobitki, witam sie porannie:-)
dziś pracuję, ale postaram sie Was podczytywać:tak:
Jestem zasmarkana na amen:baffled:katar gigant:sick:
Poza tym...głowa mnie boli po wczorajszym winku:baffled::baffled::sick:

Heyah, nadaję z pracy :baffled: :eek: :szok: :rolleyes2:

Koniec lenistwa i tlenu, teraz kolejne dwa miesiące kiszki przy biurku :baffled: A potem wakacje! :cool2: :cool2: :cool2:

Tusia, ale Majka fajna panna, bardzo się zmieniła, i te włosy, fiu, fiu..:cool2:

reklama
co do galeryjki:

brunetko sliczny dzidziołek!!!!i Mati wiosenny tez!
tusia Majeczka w okularach bomba.........
ale Ci rosnie aparatka hehe

edzia a ja słyszałam, ze miałas wkleic fotki z helu........
jakos ich nie widze!:happy::happy:

Do góry