reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hejo , jak tam Kubasek sie ma?

chyba juz lepiej!!!
słysze ze ma katarek ale nie kaszle..........

sama nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale chyba dobrze!
chociaz jestem bardzo smutna z tego powodu......
wszystko przygotowane.....

ehhh.....

jeszcze moja rodzinka mnie wkurzyła straszliwie........
ehh....

:-:)-:)-:)-(

reklama
Elfik buuuuu :elvis::elvis:
Joasiu buuuuuuuu :elvis::elvis:

cześć lipcowe mateczki :-)

U nas dzisiaj pięęęęęęęęęęknie (przynajmniej raz mam lepiej hihi)

Wygląda na to, że Julci przeszło, nie ma od wczoraj temperatury:szok::tak::tak:
Pewnie zaraza wystraszyła się pana doktora i sobie poszła w cho..rę:zawstydzona/y:;-)
ufffffff
Mam nadzieję, że dziś zaliczymy jakiś mały spacerek:-):-):-)

chyba juz lepiej!!!
słysze ze ma katarek ale nie kaszle..........

sama nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale chyba dobrze!
chociaz jestem bardzo smutna z tego powodu......
wszystko przygotowane.....

ehhh.....

jeszcze moja rodzinka mnie wkurzyła straszliwie........
ehh....

:-:)-:)-:)-(

jeśli z Kubaskiem lepi to może jedźcie jakimś popołudniowym autobusem albo po prostu jutro?:tak:
wiem, że zależało Ci na tym wyjeździe....

Elfik buuuuu :elvis::elvis:
Joasiu buuuuuuuu :elvis::elvis:

cześć lipcowe mateczki :-)

U nas dzisiaj pięęęęęęęęęęknie (przynajmniej raz mam lepiej hihi)

Wygląda na to, że Julci przeszło, nie ma od wczoraj temperatury:szok::tak::tak:
Pewnie zaraza wystraszyła się pana doktora i sobie poszła w cho..rę:zawstydzona/y:;-)
ufffffff
Mam nadzieję, że dziś zaliczymy jakiś mały spacerek:-):-):-)

edziu super ze Julciak juz lepiej!!!!
mam nadzieje, ze Kuba tez poczuje sie szybko lepiej!!!!!

my siedzimy w domku.......
R w pracy, jak dobrze licze to 10 dzien siedze sama........
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jeśli z Kubaskiem lepi to może jedźcie jakimś popołudniowym autobusem albo po prostu jutro?:tak:
wiem, że zależało Ci na tym wyjeździe....

nie wiem sama.
R mowił, ze wolałby zebysmy zostali i nie jechali jak Kuba tak kaszle....
a ja sama nie wiem co robic.......

nie chce sie przyczynic do tego, ze mu sie przezemnie pogorszy.........:-(

nie wiem sama.

Poczekaj do jutra, zobaczysz czy w nocy będzie kaszlał i jutro zdecydujesz. Jeśli bedzie lepiej to jedź , zawsze możesz wrócic a przeciez w Warszawie tez jakby co sa lekarze

nie wiem sama.

no nie wiem, nie chcę broń Boże namawiać do złego, ale w końcu w Warszawie też są lekarze... Jeśli tylko Kubuś nie gorączkuje to ja bym na Twoim miejscu rozważyła opcję wyjazdu... Tak bardzo się na nią cieszyłaś...
A może poobserwuj Kubusia dzisiaj i jak nic się nie rozwinie to jutro śmignijcie sobie hen daleko do stolycy:tak:...

Poczekaj do jutra, zobaczysz czy w nocy będzie kaszlał i jutro zdecydujesz. Jeśli bedzie lepiej to jedź , zawsze możesz wrócic a przeciez w Warszawie tez jakby co sa lekarze

no nie wiem, nie chcę broń Boże namawiać do złego, ale w końcu w Warszawie też są lekarze... Jeśli tylko Kubuś nie gorączkuje to ja bym na Twoim miejscu rozważyła opcję wyjazdu... Tak bardzo się na nią cieszyłaś...
A może poobserwuj Kubusia dzisiaj i jak nic się nie rozwinie to jutro śmignijcie sobie hen daleko do stolycy:tak:...

hehehhehhehehe
no to ciotki poradziły hehehhehe
:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry