reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

babki to się jednak znaja na sprawie,
krwawię,a właściwie brudzę(fuj,co ja tu wypisuję:baffled: )
a @ powinnam mieć za jakiś ponad tydzień razem z Tobą Edziu

szlag mnie trafia na te moje ciało,
a do gina tak u nas ciężko się dostać,
bo ten,co się coś zna jest oblegany,
zwłaszcze,że przyjmuje góra 2 razy w tygodniu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

źle dobrane hormony jak nic, pi#$dnij nimi w kąt, szkoda zdrowia!:elvis:

Oki idę,;-):-)

reklama
babki myślałyscie juz o posadzeniu kwiatów letnich na balkon,
takich typu surfinie,czy pelargonie,
bo w końcu to juz połowa kwietnia,
a jkby teraz je posadzić,to do lata byłyby juz takie śliczne:confused: :tak: :-)

mam dylemat:dry: :cool2: :confused: :happy:

Idę robić sałatkę spotkaniową (Joasia, Daska, Elf);-);-);-)

mniam mniam mniam:-p:-p:-p:-p

sierra nerra adijos pomidoros :tak::tak::tak::tak:

Edzia,Joasia,Elf,Dasaria...........przepis poproszę,
chociaż i tak bedzie mi brakować najważniejszego składnika,
tej magii spotaknia,która jest w Waszej pamieci,
a dodała niezłej pikanterii;-) :tak: :-)

na chwilę wyszłam z biura i taki tłum sie zrobił!

Cześć baby!

Body Max też na mnie nie działał tak jakbym tego chciała;-) Zrobiłam sobie prawie miesięczną przerwę w stosowaniu tego preparatu i od dziś zaczęłam z powrotem przyjmować. Teraz czekam na cuda hehe:szok::-D:-D:-D:-D

A jeszcze jakbym tak sobie posadziła bratki na balkonie i poszła do fryzjera to byłabym już chyba w 7 niebie:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
u mnie cudów nie ma :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
nie ma tez balkonu :-( tylko parapecik w kuchni, na który w sobotę zawita skrzynia ze stokrotkami i bratkami :-) :-) :-) Julka pomoże mi przesadzać :tak: :tak: :tak: :tak:

wogole w mojej nowej kuchni jest pieknie........hihihihi:-p:-p:-p:-p
no jest, jest... :-)

Julmonsterka śpi. Ja nie wiem, ona teraz za każdym razem jak z nią wychodzę na dwór ciągnie mnie na siłę na plac zabaw i nie ma mowy o jakimś chodzeniu po okolicy, tylko piaskownica, zjeżdżalnia i huśtawki. A jak nie to RYK!:no:
Baby czy jak macie chore/przeziębione dzieci to pozwalacie im na kontakt ze zdrowymi dziećmi?
u nas tez - piaskownica no.1
a co do puszczania zarazków w świat to musze powiedzieć, ze nie byłam w takiej sytuacji jeszcze :-) Julencja zdrowa jak rybka, dwa razy miała wysoką temperaturę, raz potworny katar... a poza tym OKAZ zdrowia :-) :-) :-) :-) :-)
(a teraz: tfu! tfu! bo mówicie, że jak sie pochwali to się odwróci i będzie zupełnie inaczej...)

babki to się jednak znaja na sprawie,
krwawię,a właściwie brudzę(fuj,co ja tu wypisuję:baffled: )
też o @ pomyślałam :tak: :tak: :tak: sama własnie kończę więc wiem co to doły z tym związane. co do hormonów - porzuciłam :dry: i tak nie ma z nich pożytku żadnego :dry:

Patrzcie Baby jaka para:szok::szok::szok::szok::-p:-p:-p:-p:-p
Ciekawe czyje to takie cudne dzieci są???:-p:-p:-p ;-);-)

2gxmkh3.jpg

reklama
Do góry