reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No to dzien dobry przy okazji - na nocnik sie chyba zmobilizuje po tych swietach - trzeba wyjsc z jednych pieluszek by rozpoczac dzialania z mniejszymi pieluszkami;-) :-)

reklama
Czesc:-)
Dziewczyny jak jest z temperaturami w połowie czerwca w Grecji??:confused: Ktos mi powiedział, ze zimno :-( a dzis mamy potwierdzić rezerwację.Pomóżcie:nerd:

Joasiu z okazji urodzinek przesyłamy miliony całusków - wiem, że troszke spóźnione, ale szczere :-)

chciałam jeszcze pochwalić moje dziecko!!!

Kuba dzisiaj spał bez pieluszki podczas południowej drzemki!!
a po obudzeniu sie usiadł na nocniczku i grzecznie zrobił siku!!!
powoli sie uczymy.........
mam nadzieje, ze bedzie tak częściej!!
No to gratulacje!!!

Kochana u nas z tym ma sa kra !!! :szok: :szok: Julka ciągle szuka Kuby i woła Kukiiiiiii Kukiiiiii;-) ;-) ;-)
Wczoraj na spacerze nie dała się prowadzić za rączkę tylko "biegła" i wołała Kukiiiiiiiiiiiii, pytam Julka gdzie idziesz a ona Kukiiiiiiiiiii tsieba:cool2: :cool2:
No Maciuś czuje się zagrożony. E-miłość to nie to samo co w realu :-)

Iwon - niestety grzybica paznokcia Jasia to nie prima aprilis:sick: .
Najpierw padlo pytanie o basen, pozniej czy my z Maciejka nie mamy:confused: . To troche wkurzajace, bo grzybica kojarzy mi sie z brudem - no to sie dowiedzialam jak prowadze domek:baffled: .
Kurcze Aniu, mam nadzieję, że pozbędziecie się szybko tego cholerstwa!!

No to dzien dobry przy okazji - na nocnik sie chyba zmobilizuje po tych swietach - trzeba wyjsc z jednych pieluszek by rozpoczac dzialania z mniejszymi pieluszkami;-) :-)
To może ja też się za to wezmę po świętach, to będziemy sobie jakoś kibicować nawzajem :-)

Kurna, właśnie piję jakąś syfiastą kawę czekoladową. Dostałam od babci ze słowami: "Dam ci Klaudynko przepyszną kawę." :-D Może i ona pyszna była, ale jakieś 5 lat temu, bo wydaje mi się całkowicie zwietrzała :-)

Baby, piszcie jak tam było na spotkanku!!!

Joasiu wszystkiego najlepszego

logosrvgi9.gif

Z drogi obranej nigdy nie zawracaj,
zawsze kochaj, milcz i przebaczaj,
a gdy Cię boleść do płaczu wzbudzi,
łzy miej dla siebie, uśmiech dla ludzi.
Bądź jasnym promieniem dla tych co szczęścia za mało mają...
i niech spełnia się Twoje najskrytsze marzenia...​

Joasiu - wszystkiego naj:elvis: (ja jak zwykle spozniona:sick: )

dziekuje bardzo za zyczonka!!!!! :elvis::elvis::elvis::elvis:

Witam serdecznie!

Ja dzisiaj w biurze sama. Szefa nie ma :-)

A poniewaz pracuje od wczoraj i jeszcze niewiele wiem, to poza ewentualnym odbieraniem telefonów i maili nie mam nic do roboty.

Jutro powtórka z rozrywki :-) :-) :-)

reklama
Do góry