reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Joasiu z okazji urodzinek przesyłamy miliony całusków - wiem, że troszke spóźnione, ale szczere :-)
No to gratulacje!!!chciałam jeszcze pochwalić moje dziecko!!!
Kuba dzisiaj spał bez pieluszki podczas południowej drzemki!!
a po obudzeniu sie usiadł na nocniczku i grzecznie zrobił siku!!!
powoli sie uczymy.........
mam nadzieje, ze bedzie tak częściej!!
No Maciuś czuje się zagrożony. E-miłość to nie to samo co w realu :-)Kochana u nas z tym ma sa kra !!! Julka ciągle szuka Kuby i woła Kukiiiiiii Kukiiiiii;-) ;-) ;-)
Wczoraj na spacerze nie dała się prowadzić za rączkę tylko "biegła" i wołała Kukiiiiiiiiiiiii, pytam Julka gdzie idziesz a ona Kukiiiiiiiiiii tsieba
Kurcze Aniu, mam nadzieję, że pozbędziecie się szybko tego cholerstwa!!Iwon - niestety grzybica paznokcia Jasia to nie prima aprilis:sick: .
Najpierw padlo pytanie o basen, pozniej czy my z Maciejka nie mamy . To troche wkurzajace, bo grzybica kojarzy mi sie z brudem - no to sie dowiedzialam jak prowadze domek .
To może ja też się za to wezmę po świętach, to będziemy sobie jakoś kibicować nawzajem :-)No to dzien dobry przy okazji - na nocnik sie chyba zmobilizuje po tych swietach - trzeba wyjsc z jednych pieluszek by rozpoczac dzialania z mniejszymi pieluszkami;-) :-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Kurna, właśnie piję jakąś syfiastą kawę czekoladową. Dostałam od babci ze słowami: "Dam ci Klaudynko przepyszną kawę." Może i ona pyszna była, ale jakieś 5 lat temu, bo wydaje mi się całkowicie zwietrzała :-)
Baby, piszcie jak tam było na spotkanku!!!
Baby, piszcie jak tam było na spotkanku!!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joasiu wszystkiego najlepszego
Z drogi obranej nigdy nie zawracaj,
zawsze kochaj, milcz i przebaczaj,
a gdy Cię boleść do płaczu wzbudzi,
łzy miej dla siebie, uśmiech dla ludzi.
Bądź jasnym promieniem dla tych co szczęścia za mało mają...
i niech spełnia się Twoje najskrytsze marzenia...
Joasiu - wszystkiego naj (ja jak zwykle spozniona:sick: )
dziekuje bardzo za zyczonka!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joasiu z okazji urodzinek przesyłamy miliony całusków - wiem, że troszke spóźnione, ale szczere :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Witam serdecznie!
Ja dzisiaj w biurze sama. Szefa nie ma :-)
A poniewaz pracuje od wczoraj i jeszcze niewiele wiem, to poza ewentualnym odbieraniem telefonów i maili nie mam nic do roboty.
Jutro powtórka z rozrywki :-) :-) :-)
Ja dzisiaj w biurze sama. Szefa nie ma :-)
A poniewaz pracuje od wczoraj i jeszcze niewiele wiem, to poza ewentualnym odbieraniem telefonów i maili nie mam nic do roboty.
Jutro powtórka z rozrywki :-) :-) :-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Oby Jaś szybko pozbył się tego paskudztwaIwon - niestety grzybica paznokcia Jasia to nie prima aprilis:sick: .
Najpierw padlo pytanie o basen, pozniej czy my z Maciejka nie mamy . To troche wkurzajace, bo grzybica kojarzy mi sie z brudem - no to sie dowiedzialam jak prowadze domek .
reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Próba suwaczka