reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

2qsqubk.jpg

Kochana Joasiu !!!
Z okazji urodzin życzymy Ci wszystkiego najlepszego, zdrówka, radości, miłości, pociechy z Kubusia, spełnienia planów osobistych i zawodowych, dużo uśmiechu na co dzień i zadowolenia:elvis: :elvis: :elvis:

Edzia z rodzinką:elvis: :elvis: :elvis:

ps. Pozdrówki od Agrypiny i Prospera:zawstydzona/y: :-p ;-) :zawstydzona/y: :-p ;-)

reklama
Kochana Joasiu !!!
Z okazji urodzin życzymy Ci wszystkiego najlepszego, zdrówka, radości, miłości, pociechy z Kubusia, spełnienia planów osobistych i zawodowych, dużo uśmiechu na co dzień i zadowolenia:elvis: :elvis: :elvis:

Edzia z rodzinką:elvis: :elvis: :elvis:

ps. Pozdrówki od Agrypiny i Prospera:zawstydzona/y: :-p ;-) :zawstydzona/y: :-p ;-)

kochana moja!!!
dziekuje, nie wiedziałam, ze zawitasz tutaj dzisiaj!!
dziekuje za pamiec!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

ps. Kubas teskni za Jula.......:-p:-p:-p

chciałam jeszcze pochwalić moje dziecko!!!

Kuba dzisiaj spał bez pieluszki podczas południowej drzemki!!
a po obudzeniu sie usiadł na nocniczku i grzecznie zrobił siku!!!
powoli sie uczymy.........

mam nadzieje, ze bedzie tak częściej!!

kochana moja!!!
dziekuje, nie wiedziałam, ze zawitasz tutaj dzisiaj!!
dziekuje za pamiec!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

ps. Kubas teskni za Jula.......:-p:-p:-p

Kochana u nas z tym ma sa kra !!! :szok: :szok: Julka ciągle szuka Kuby i woła Kukiiiiiii Kukiiiiii;-) ;-) ;-)
Wczoraj na spacerze nie dała się prowadzić za rączkę tylko "biegła" i wołała Kukiiiiiiiiiiiii, pytam Julka gdzie idziesz a ona Kukiiiiiiiiiii tsieba:cool2: :cool2:

hihihihihihihi

ps. dobrze ze nie od Sylwii Sikory!!!!:tak::tak::-D:-D:szok::szok::laugh2::laugh2:

HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAA
szczom;-) ;-) ;-) ;-)

Kurde podłączyłam się do neciku przez łosiową komórkę i za bardzo se nie poczytam, bo mi chrumka tu nad uchem :baffled:

Joasiu dzieki za fantastyczne spotkanie !!!! Babeczki dzięki, że dojechałyście, tak strasznie się cieszę, że mogłam Was znowu spotkać!!!
Sylwia Sikora górą:szok: :-D :szok: :-D :szok: :-D

Kochana u nas z tym ma sa kra !!! :szok: :szok: Julka ciągle szuka Kuby i woła Kukiiiiiii Kukiiiiii;-) ;-) ;-)
Wczoraj na spacerze nie dała się prowadzić za rączkę tylko "biegła" i wołała Kukiiiiiiiiiiiii, pytam Julka gdzie idziesz a ona Kukiiiiiiiiiii tsieba:cool2: :cool2:

HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAA
szczom;-) ;-) ;-) ;-)

Kurde podłączyłam się do neciku przez łosiową komórkę i za bardzo se nie poczytam, bo mi chrumka tu nad uchem :baffled:

Joasiu dzieki za fantastyczne spotkanie !!!! Babeczki dzięki, że dojechałyście, tak strasznie się cieszę, że mogłam Was znowu spotkać!!!
Sylwia Sikora górą:szok: :-D :szok: :-D :szok: :-D

tseba sie zobaczyc!!!!!
cały czas mam przed oczami Jule i Kube jak ida za raczke i biegnącą na Nim Mała!! hehehe urocze Lipcowe Dzieciaki!!!!
daj znac jakby co!!!

ja tez dziekuje za spotkanie!!!!
brakuje mi Was....

nabrałam ochoty na spotkanie z WSZYSTKIMI lipcowkami!!!!

witam wieczorem!!!!

na poczatku dziekuje bardzo za wszystkie zyczenia urodzinowe!!!
powiem Wam, ze jakos nie czuje ze własnie upłynął dzien moich urodzin!!!
jakas smutna dzisiaj jestem.........

:-( Joaska, szkoda, ze humorek nie dopisuje dzisiaj. ale dzien sie jeszcze nie skonczyl:-) moze sie poprawi:tak:
ja tez mialam w tym roku niezbyt fajny dzien urodzin-babcia byla w szpitalu w stanie krytycznym:-(
moze wez dluga kapiel. ze spokojna muzyka i swieczkami i pomarz sobie troszke:-p na bank pomoze:tak:

:-( Joaska, szkoda, ze humorek nie dopisuje dzisiaj. ale dzien sie jeszcze nie skonczyl:-) moze sie poprawi:tak:
ja tez mialam w tym roku niezbyt fajny dzien urodzin-babcia byla w szpitalu w stanie krytycznym:-(
moze wez dluga kapiel. ze spokojna muzyka i swieczkami i pomarz sobie troszke:-p na bank pomoze:tak:

dzieki za pomysł, ale chyba dzisiaj nie dam rady, Kuba szaleje, musze go połozyc spac, a na kapiel chyba jestem za bardzo zmeczona, musze odespac weekend!!!

jeszcze łos dolewa oliwy do ognia wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry