reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu Kochana
niech tego rana
wszyscy padną przed Tobą na kolana
i kwiaty wręczają
słodkie słówka składają
w piękny urodzinowy wiersz
a potem - Ty już wiesz -
wszystkiego czego chcesz!
Zdrowia, szczęścia i miłosci,
śmiechu, kasy i radości.
Niech Ci Kubuś zdrowo rośnie,
a Pan Łoś dzięki tej ślicznej wiośnie
po rękach całuje i do stóp pada!

1c47d9a56b.jpg

Ponieważ słyszę mojego bobasa marudzącego pozwolę sobie przyłączyć się do przepięknych życzeń elen -
Joasiu! wszystkiego najlepszego!:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
czesc babeczki!!!!!:-):-)

znow kolejny tydzien sie zaczał, ale ten czas pedzi!!!!
tylko ten tydzien moze bedzie dla nas łaskawszy, miedzy sprzataniem a pieczeniem swiatecznych babek.........:-p:-p:-p:-p:-p

tym razem wybrubuje przepis elfa na babe smietankowa!!!:cool2::cool2:

elen jak tam po łikendzie, kwiatki przesadzone, ukna umyte.......
opony wymienione ;-);-);-);-):confused::confused::confused::confused::confused:

a tak! okna umyte (na raty, wrrr, strasznie tak nie lubię), doniczki kupione, kwiaty przesadzone, opony zmienione, samochód nie umyty :-) . meble u Juleczki przetsawione, cynamonowe ciasto (https://www.babyboom.pl/forum/260079-post18.html ) upiecznoe i polewa polane, buciki i majteczki dla J kupione:tak: :tak: :tak: i jeszcze na spacerze byłyśmy :-) :-) :-) :-)

a w niedzielę zamiotła pół kościoła nasza Palmą :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

cześc :-)
Ja tylko na chwilke
Joasiu Kochana z okazji urodzin

Życzę Ci wiary byś w chwilach zwątpienia,
Losu nie oddała w ręce przeznaczenia.
Miej wiarę w siebie i swoje możliwości,
A w mroku bezsiły, znajdź promyk radości.
Życzę Ci
szczęścia ,tego każdy życzy,
Lecz pozwól powiedziec czego ma dotyczyc.
Za szczęście uważaj przyjaciól rodzinę,
Nie pieniądz schowany na czarną godzinę.
...
Wreszcie prócz życzeń ,przyjmij mnie samą,
Bym myślą i słowem człowieka życzliwego,
Zawsze mogła Ci służyc,użyczac ramienia,
A kim ja jestem...Ty wiesz, nie trzeba imienia.

205ya1wc0.gif

reklama
Do góry