reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hej kcohane wieczorowa porą :)

kurde głowa zaczyna mnie dziś mulić i przeszakdzac wszystko...........nawet palce u rąk mnie wkurzają kark i takie tam..............................chyba będę miała małpisko :/

a wogóle brunetko witaj :) fajnei ze się dobrze czujesz :)

i widziałam ze nasz tusiak się gdzieś tu odezwał :) buzaiczki kcohana !

a tymi właśnie co do pipki ;) :cool2: to jak zapytam co on ma siusiaka a mama co ma to jeszcze do neidawna chodził i mówił (kiedyś mu tłumaczyłam ze chłopcy tak jak on tatuś dziadek itd mają siusiaki a dziewczynki maja pipcie)ze mama ma pipi :-D a teraz mówi jeszcze czasami pipi ale często mówi pipka

np wczoraj wracamy z psem ze spaceru i mówi koko oko uko (że koko ma oko ucho) pytam co jeszcze ma a ten apy-łapy, ogon pipke :-D ......hehe a dzis wracamy ze spaceru i ania pyta co widział a ten że kota że miał ogon długi i ania pyta co kotek jeszcze miał a ten pipke i siecieszy hehe luzak mały

reklama
Cześć dziewczyny ;-) tez jestem lipcowa mamą, mój Dawid urodził się 27 lipca...jestem z niego bardzo dumna ;-)
dzisiaj jest u swojej niani, poniewaz ja pracuję...
zycze wszystkim lipcowym mamusiom Miłego Dzionka !!!

Witam Kredzie, Anusie i Wiki:-)

Anusia napisz cos wiecej o sobie :tak:

Kredziu ale Tymus podlapal:-D Pewnei widzi, ze sie smiejecie to chce mu sie powtarzac. Alek wie, ze mamusia nei ma sikusia, ale nei wie co ma, to znaczy nei wie jak to sie nazywa. Za to cycusie lubi baaardzo. Za kazdym razem jak sie przy nim ubieram to musi podejsc i sie do nich przytulic, facet maly:-p Mowi "Mlećka nie ma, dzidzius pije" i wydaje taki fajny odglos chlipania. Niejednokrotnie chce sie napic z tych cycusiow ale nic nie leci:eek: :laugh2:

Martuska, kolezanka raz troche lepiej. raz troche gorzej. mam taka jedna bliska przyjaciolke i to przez nia poznalam tamta kolezanke. przyjaciolka studiuje filozofie i ona jej to jakos super wytlumaczyla. "nie wiemy co sie dzieje z ludzmi po smierci. ale jak przyjmiemy, ze zycie jest swego rodzaju energia, a energia nie moze zniknac, moze sie tylko przeobrazic we wszechswiecie, to jej maly aniolek jest teraz taka energia i "gdzies" jest.:tak: miedzy ludzmi, ktorzy sie kochaja sa specjalne wiezi. wiezi, ktore nas do siebie przyciagaja, ktore pomagaja np matce rozpoznac swojego niemowlaka wsrod rzeszy innych niemowlakow, to mala musi teraz gdzies krazyc wokol rodzicow, a po ich smierci ich energie na pewno sie odnajda i beda razem.":tak: :tak: jej sie strasznie ta teoria spodobala i od razu pobiegla opowiedziec mezowi:-p

a filtry w oklularkach to z tego co wiem mozna sprawdzic u optyka od reki.

reklama
Olivia no ladnie jej to kolezanak wyjasnila, grunt, ze zadzialalo.:tak:
Dla osob pokladajacych najdzieje w Bogu moze co innego zadzialac. ja wierze, ze te aniolki sa Niebie i tym samym sa blisko nas ;-)

Okularki sprawdze jak polece do Polski.

Olivia a na zdjeciu to Ty i twoja coreczka rozumiem:-p napisalabyc cos niecos o swojej rodzince:cool2:

Do góry