reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
w Gliwicach za dobrze wykończony metr stawka średnia to 3-3,5 tys. :-)
tyle chcemy wziąć za nasze mieszkanie :tak: :tak: :tak:

Klaudia a kiedy jedziecie? My 9-16 czerwiec :-) My wyspa KOS a Wy?
W takim razie troszkę się miniemy. Zarówno my jak i Martusia jedziemy 18 czerwca. My będziemy na płw. Chalkidiki, a Martusia na Riwierze Olimpijskiej.

wychodzi na to,że połowa lipcówek
zaraziła się @................hiihihihihihihihhi

no i na to,że ja mam najdłużej:baffled: :eek: :sick:
bo mi się @ wcześniej zaczęła:-( :-( :-(

Do mnie wirus ma przyjść w niedzielę :confused:

Witam Babeczki
Coś tu ostatnio pustawo i jakoś tak inaczej co się dzieje

U Nas spoko mała zaczyna się zmieniać i to bardzo od momentu zakończenia cycania
Już niedługo będę mieć internet u siebie w domku to będę się częściej odzywać
Asiu sorry że nie odpowiadałam ale zrozum proszę brak kompa
A co do tych pytań to sama nie wiem ale co do Melani to dlaczego nie niech ma dostęp do zamkniętych a co do elen dir to też jak najbardziej się zgadzam żeby była już tak naprawde lipcówką

Maniu! z okazji urodzin moc uścisków i życzeń szczęścia, zdrowia, radości..... wszystkiego czego pragniesz :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Witam Babeczki
Coś tu ostatnio pustawo i jakoś tak inaczej co się dzieje

U Nas spoko mała zaczyna się zmieniać i to bardzo od momentu zakończenia cycania
Już niedługo będę mieć internet u siebie w domku to będę się częściej odzywać
Asiu sorry że nie odpowiadałam ale zrozum proszę brak kompa
A co do tych pytań to sama nie wiem ale co do Melani to dlaczego nie niech ma dostęp do zamkniętych a co do elen dir to też jak najbardziej się zgadzam żeby była już tak naprawde lipcówką

tak naprawdę, naprawdę lipcóweczką to jestem :tak:
teraz czekam na bycie tak naprawdę, naprawdę lipcóweczka z forum BB :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Jeszcze sobie przypomnialam ze idziemy jutro z Jasiem do dermatologa. Pediatrka nas tam skierowala jak jej pokazalam paznokcie u stopek Jasia. Niektore mu zbrazowialy czesciowo i zrobily sie takie lekko grubawe i przy obcinaniu mamy maly koszmarek.
Zobaczymy czego sie dowiemy.
Aniu.g koniecznie napisz co powiedział lekarz. Ja ostatnio też zauważyłam coś podobnego u Oliwki i przyznam że teraz trochę się zaniepokoiłam:-( :baffled:

ufffffff... w koncu mi BB dobrze chodzi :-) ale sie wczoraj wieczorem i dzis rano wściekalam że to się ślimaczyło :elvis:

reklama
elen przecudna ta kuchnia. Jak dla mnie wszystko jest na swoim miejscu i ściana z cegieł i belki... Lubię taki klimat.:-) :-) :tak:

Do góry