reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

chciałabym jeszcze słówko odnośnie kuchni.
M zastanawia sie nad kupnem mieszkania z taką kuchnią:
obiekt_0_24490__4.jpg

obiekt_0_23995__1.jpg

osobiście jesten na tak :tak: :tak: :tak:

Elen dla mnie bomba.................ej ten M,chyba nie taki
najgorszy łosiek..................hihihihihiihihihihi

reklama
dzień dobry lipcowe mamuśki:-)

miałam myc okna,ale nadal czuje się do dupki,
więc mam labę:-( :-( :-( :-( :-( :-(

:elvis::elvis::elvis::elvis: Julcia dziękuje:tak:

Hanti specjalnie dla Ciebie:szok::-D:szok::-D

proszzzzzzz, Zatoka w całej okazałości z widokiem na Klif;-):-D

30dcv2e.jpg

A te mp3 to wiesz;-);-), teraz są chronione elektronicznie przed kopiowaniem;-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dzięs kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
mam łzy w oczach,ja chce nad morze
Edytko może chcesz gosposię?????
nawet umiem troche gotować i mam szajbe na punkcie czystości,
ściera to moje drugie ja:biggrin2: :rolleyes: :sorry2: :sorry2: :sorry2: :sorry2: :happy2:

U nas bunt dwulatka idzie pełną parą:zawstydzona/y:.
To jest jakiś odjazd:szok: Nie poznaję mojego grzecznego dotąd dziecka:no:.
Wiecie ile to trwa? Albo czy można kupować w aptece nervosol w jakichś litrowych opakowaniach? Bo te małe buteleczki to są strasznie nieekonomiczne:zawstydzona/y:.

Edyto:baffled: :baffled: :baffled:
nie poznaje koleżanki..............kochana Nervosolem
dziecko bedziesz poić..............nu nu

sobie łyknij:-p ;-) ,a córci daj się usamodzielnić
i poczuc się odrębnym JA:tak: :tak: :tak: :tak:

bunt się kończy około 3 roku życia:elvis: :cool2: :happy:

Elen dla mnie bomba.................ej ten M,chyba nie taki
najgorszy łosiek..................hihihihihiihihihihi
jak to sie mówi - palcem na wodzie pisane te jego plany i pomysły :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
bo jak wczesniej wspominałam: pralka ledwo sie trzyma (juz prawie nie wiruje, ale to nic w końcu mamusia ma rączki to wykręca) a na nową sie nie zdecydujemy (zauważcie: my my my sie nie zdecydujemy, wrrrrrrrrr:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: )

Mi się ta kuchnia bardzo podoba, ale ja bym się pozbyła tych belek i tej cegłowej ściany
Mebelki moje marzenie, sa cudne

ścianę można otynkowac i pomalowac :tak: a co do belek - to jest mieszkanie na poddaszu kamienicy - raczej nie do ruszenia :no: :no: :-) :-) :-) :-) :-)

wychodzi na to,że połowa lipcówek
zaraziła się @................hiihihihihihihihhi

no i na to,że ja mam najdłużej:baffled: :eek: :sick:
bo mi się @ wcześniej zaczęła:-( :-( :-(

lecę kochane...............bo naprawdę nić nie zrobię,
a chociaż trzeba jakieś pozory stwarzać,
że jestem dobrą matką i gospodynią:cool2::rolleyes2: :cool: :yes: :rofl2:

reklama
jak to sie mówi - palcem na wodzie pisane te jego plany i pomysły :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
bo jak wczesniej wspominałam: pralka ledwo sie trzyma (juz prawie nie wiruje, ale to nic w końcu mamusia ma rączki to wykręca) a na nową sie nie zdecydujemy (zauważcie: my my my sie nie zdecydujemy, wrrrrrrrrr:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: )

kochana za nic na świecie nie wykręcałabym ręcznie:no: :no: :no: :no: :no: ,
powieś niech cieknie,labo niech łoś wykręca:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

ścianę można otynkowac i pomalowac :tak: a co do belek - to jest mieszkanie na poddaszu kamienicy - raczej nie do ruszenia :no: :no: :-) :-) :-) :-) :-)

mnie cegłówka się podoba,no może belki bym przyciemniła,
ale pewnie w całości ma jakiś sens,
ze są jasne...............ale Elen to juz Twoja
działka co i jak bys sobie poprawiła;-) :tak: :-)

Do góry