reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

chciałabym jeszcze słówko odnośnie kuchni.
M zastanawia sie nad kupnem mieszkania z taką kuchnią:
obiekt_0_24490__4.jpg

obiekt_0_23995__1.jpg

osobiście jesten na tak :tak: :tak: :tak:

Elen dla mnie bomba.................ej ten M,chyba nie taki
najgorszy łosiek..................hihihihihiihihihihi

reklama
dzień dobry lipcowe mamuśki:-)

miałam myc okna,ale nadal czuje się do dupki,
więc mam labę:-( :-( :-( :-( :-( :-(

:elvis::elvis::elvis::elvis: Julcia dziękuje:tak:

Hanti specjalnie dla Ciebie:szok::-D:szok::-D

proszzzzzzz, Zatoka w całej okazałości z widokiem na Klif;-):-D

30dcv2e.jpg

A te mp3 to wiesz;-);-), teraz są chronione elektronicznie przed kopiowaniem;-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dzięs kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
mam łzy w oczach,ja chce nad morze
Edytko może chcesz gosposię?????
nawet umiem troche gotować i mam szajbe na punkcie czystości,
ściera to moje drugie ja:biggrin2: :rolleyes: :sorry2: :sorry2: :sorry2: :sorry2: :happy2:

U nas bunt dwulatka idzie pełną parą:zawstydzona/y:.
To jest jakiś odjazd:szok: Nie poznaję mojego grzecznego dotąd dziecka:no:.
Wiecie ile to trwa? Albo czy można kupować w aptece nervosol w jakichś litrowych opakowaniach? Bo te małe buteleczki to są strasznie nieekonomiczne:zawstydzona/y:.

Edyto:baffled: :baffled: :baffled:
nie poznaje koleżanki..............kochana Nervosolem
dziecko bedziesz poić..............nu nu

sobie łyknij:-p ;-) ,a córci daj się usamodzielnić
i poczuc się odrębnym JA:tak: :tak: :tak: :tak:

bunt się kończy około 3 roku życia:elvis: :cool2: :happy:

Elen dla mnie bomba.................ej ten M,chyba nie taki
najgorszy łosiek..................hihihihihiihihihihi
jak to sie mówi - palcem na wodzie pisane te jego plany i pomysły :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
bo jak wczesniej wspominałam: pralka ledwo sie trzyma (juz prawie nie wiruje, ale to nic w końcu mamusia ma rączki to wykręca) a na nową sie nie zdecydujemy (zauważcie: my my my sie nie zdecydujemy, wrrrrrrrrr:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: )

Mi się ta kuchnia bardzo podoba, ale ja bym się pozbyła tych belek i tej cegłowej ściany
Mebelki moje marzenie, sa cudne

ścianę można otynkowac i pomalowac :tak: a co do belek - to jest mieszkanie na poddaszu kamienicy - raczej nie do ruszenia :no: :no: :-) :-) :-) :-) :-)

wychodzi na to,że połowa lipcówek
zaraziła się @................hiihihihihihihihhi

no i na to,że ja mam najdłużej:baffled: :eek: :sick:
bo mi się @ wcześniej zaczęła:-( :-( :-(

lecę kochane...............bo naprawdę nić nie zrobię,
a chociaż trzeba jakieś pozory stwarzać,
że jestem dobrą matką i gospodynią:cool2::rolleyes2: :cool: :yes: :rofl2:

reklama
jak to sie mówi - palcem na wodzie pisane te jego plany i pomysły :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
bo jak wczesniej wspominałam: pralka ledwo sie trzyma (juz prawie nie wiruje, ale to nic w końcu mamusia ma rączki to wykręca) a na nową sie nie zdecydujemy (zauważcie: my my my sie nie zdecydujemy, wrrrrrrrrr:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: )

kochana za nic na świecie nie wykręcałabym ręcznie:no: :no: :no: :no: :no: ,
powieś niech cieknie,labo niech łoś wykręca:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

ścianę można otynkowac i pomalowac :tak: a co do belek - to jest mieszkanie na poddaszu kamienicy - raczej nie do ruszenia :no: :no: :-) :-) :-) :-) :-)

mnie cegłówka się podoba,no może belki bym przyciemniła,
ale pewnie w całości ma jakiś sens,
ze są jasne...............ale Elen to juz Twoja
działka co i jak bys sobie poprawiła;-) :tak: :-)

Do góry